Коментари - Българката, звезда в турските сериали, мечтае за слава у нас | Лайф.dir.bg

Коментари - Българката, звезда в турските сериали, мечтае за слава у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не се е ли снимала за корица на списание? Кога ще ходи за хляб до мола?

Българка???? Това момиче е туркиня със българско гражданство а не българка!!!!

ти не знаеш май какъв си? Да не се окажеш татарин...

А гражданство. Както римляни, както европейци, както съветски граждани, както американци. А кадънката е КРИМСКА ТАТАРКА. През 1830г Русия изселва в тогавашната Османската империя, в Делиормана, кримските татари. На тяхно място изселва, НАСИЛА, стотици хиляди българи, в днешен Донбас и създава с тях Малорусия. Основен деятел в помачмането на българите като руснаци е извиканият от Екатерина Втора митрополит Евгений Вулгарис(Болгарский). За него Отец Паисий Хилендарски пише: О Неразумний и юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин! Вулгарис е Създателя на Доктрината "Мегали Елада" и има паметник в Атина. Той реформира средновековния гръцки език в днешният "моделен елински" език. Справка: Публикациите на Г. С. Раковски да не се вярва на Русия и нейната убийствена политика спрямо българите.

в сериала била майка българка, баща резун. ако е обратното в тюекието ще има скандал. аз едно време имах гадже туркиня и техните като ме видеха, все едно съм отишъл да ги коля. така ме мразеха. но поне сепорадвах на коетто тип свинкс, ако ме разбирате....

с България я свързва само паспорта с който пътува без ограничения в ЕС. Друго нищо. Тя на всякъде казва, че е туркиня, дира вика българка. Иначе, в тюркието всеки канал снима поне една сапунка и актьори и актриси коло искаш. Особено, като са с по-европеидни черти, като тази.

как всичките ми колежки туркини са едни трътлести, по 1,50 м и мургавички и с една вежда. Такава хубава тюркиня не съм виждал, бяла и със зелени очи. Хубава като гюл, като името си. И естествена. В Булгаристан няма да бъде оценена и няма бъдеще. Да не се пробва изобщо.

гюзелим е хубава.

туркините са досат ниски, мургави и почти винаги с наднормено тегло. имат същя вид, като наще ромки и същия стил на поведение. Из Европа съм ги срещал доста и са точо такива. нямат нищо общо с това, което го показват по телевизията.

Нямам такова впечатление. Зависи от кой край са. Турците от южното черноморие, там където постоянно вали, са високи, слаби и руси. Даже като подрастващи могат да минат за малко кльощави. Разбира се и там има всякакви. Стават за баскетболисти. Турците от районите близо до Сирия са с широк ханш и малко трътлести. Даже и да имат само мускули изглеждат с по-големи дупета. Точно от тях са шампионите по щанги. То сега се мешат, не е като да няма транспорт. Та младите са всякакви. Да не говорим че има и много мешани с германки.

А аз си мислех че няма турски сериал, дето да не се излъчва в България. Иначе браво на нея, със сигурност ще стане известна и у нас.

Защо триели коментари, кахъри се един наш "източен партньор". Това е най-малкото, което може да се направи при ксенофобски, антихуманни изказвания. Как си проличават нашите "източни партньори" от образованите и културните хора - това се нарича емоционална интелигентност. А путинистите назовават нормалността "дженздаризъм", "еврогейство", "соросоризъм" и пр. глуповати путинизми (измишлюотини на Путин и неговите слуги). Вместо да се радват, че една българка от турски произход е постигнала значителен успех, нашите "източни партньори" изговарят отвратителни слова - това е език на омразата, а този, който го използва, извършва престъпление.

навсякъде се споменава, че турска актриса и модел и че произхожда от турското малцинство в България.

"Лакеите на Путин" и "антипутинистите" сте еднакво промити.

Ако напиша какви глупости си написал това език на омразата ли е?

Путинизъм е точно от същия сорт. Изобщо, двете тоталитарни идеологии, които са известни са комунизъм и фашизъм. Та ти от коя страна си? Коментара ми нямаше нищо обидно за артистката, нито за Турция, нито за България. И беше изтрит. А други глупави коментари са оставени. Както се казва дай на някого власт и му гледай акъла.

на езика на артистката: Акъл море, глава - шамандура!

разлика между българка , и гюлсим , дето се води само на документ българска гражданка.Не занимавайте нормалните хора с анадолските пропаганди от и за фесове.Да ви ЕБМ, дирници. БТВ ще ми блокирате дедовия, не ип-то.

има кардинална разлика между българа, и шибана имперска пияна блядкка ! . и почти няма съществуна разлика между българка и кадъна !

Кум ще им е Бойко А Славито ще им пее …….

Защо сте разрешили коментари, след като ги триете, лицемери :)