Български топмодел дефилира на ревюто на Dior

Бела Хинова сред звездите на марката на подуима в Гърция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия- "" Ич да не е """ и ""111"" са някакви чужди шпиони.... Чужди езици са необходими САМО на Преводачи, разни Рецепционистки в хотели, или хора, работещи в чужбина.... Чуждия език може да се ползва за да учиш за неща в чужбина... Българскяи език е НАЙ- ВАЖЕН... И дори и само по акцента, може да познаеш чужденците.. Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

"Българскяи език е НАЙ- ВАЖЕН" - ако вярвате в това, да бяхте го научил/а ;)

Прекрасна е! За такива истински модели с истински кариери трябва да пишете, а не за промотираните обезобразени с измислена слава!

Много добре казано! Проблемът е, че повечето вписвачи не са наясно кое е стойностно и кое пошло.А това момиче има бъдеще!

Мда, да се намърдаш в Париж не е лесно сред стотици моделки на един кастинг - браво. Нашите плеймейтки и инфлуенсърки нямат никакви шансове - бъкел чужд език не знаят и прости като пачи.

И са 1.6 с токчета

В другата новина за ревюто точно това момиче ми се стори единственото най- красиво, нежно и с излъчване, което най- добре представя модела, който носи. То се оказало българка!

оня умрелия Карл е харесал още на 16 педофилска работа

На Бел - 1-2 снимки. На Тоци, Николетки, Златки и Белки - цели албуми от всичките им криузи поне веднъж седмично! Пита се в задачката: какъв е вкусът на масовия списвач по сайтовете!?!

въпросната скофра да има за кво да я показват ? бел -бахти горкото е и тъпо много на живо ако си отвори устата :и ужас. в булгаристан поради робски нагласи преувеличават всичко. на всичко дефиле има по над 20 скофри...

ти ли си?

Свежест, красота, класа. Най-прекрасната в групата. Успех, миличка!

Е най прекрасна и в групата и по принцип.

Тази рокля, разкриваща прекрасна кожа, би седяла отвратително на някоя чалга про.стакеса или евтин татуиран плеймейт зле гримиран тра.вестит от малцинството с фалшив тен. На такива хора със силен селски ген тази рокля ще стои отвратително, но за щастие все още има редки изключения на български дами с вродена красота, класа и изтънченост. За съжаление все по-голяма рядкост са такива бисери.

Момичето е хубаво, спор няма, роклята-далеч от чал толкова велика, но най-гнусното безспорно са тъпите маратонки, с които диор са о-кали всичките модели. Грозно и брзвкусно!

Топ, топ, колко да е топ. Една дъска на две летви и куха тиква отгоре. Мина то времето на топовете, когато се брояха на пръстите на едната ръка. Сега са десетки хиляди и всичките са "топ".

Не правиш разлика между топ и топ.

Само в Париж са топ.

навремето от наше село имаше една Пламена Халачева по подиумите. Като я питаха журналистите от къде е - Франция. А другите девойки си признаваха - Китай, Украйна, ... Само нашето - Франция :)

Все пак се сетихте да напишете нещо за нашето момиче. Повече от прекрасна е!

малко по скъп курволет

Като почнете да давате определения на всички жени.. Струва ми се изключително жалко! Това не ти е Николета и себеподоните й.

точно тая и този "бизнес" ми е ясен от към интелект - точно като на циганка пред з в харманнли.. поради насилствена анорексия женствеността на тия е като на глист

И кое точно й е прекрасното? Ти къв й се падаш - тато или дедо?

Трябва ли да й съм и роднина, че да се радвам на това момиче? Или трябва да превъзнасяме само Мара Баклавата?

Представя прекрасна рокля, която разкрива прекрасна кожа и финно изтънчено тяло... много красиво момиче. Браво и успех!

Е това е успешен модел - не някакви си плеймейтки. Но за тази кариера наистина се иска много повече,отколкото да се съблечеш в Инста.

тесен анус и мокра тлъста вагина е достатъчно за тоя бизнес