17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нито една международна медия не го отрази. Всичко си остава в тъмните балкани, за съжаление! Никой нищо не е видял и не е чул.

БРАВО!!!

Когато българският политически живот излъчи кабинет "Борисов 6", тези медалисти ще видят сметката на статуквото. Ей джендъри, ИДЕ БОДРА СМЯТАЩА ОТЛИЧНО СМЯНА. Мислете му, как ще крадете затворени в ПАНДИЗ ПАЛАС.

Чудя се другите участници на тези олимпиади по математика дали и те учат в математически гимназии. За САЩ и Канада знам че нема такива гимназии.

Хонг Конг или Кинг Конг, а дир?

Браво на децата! Гордеем се с такива деца!

Браво ,деца ! Вие сте нашата гордост !

да им се даде право да влязат без изпити в НСА

се пишат тук такива хубаи новини, да се откроят по- лесно руските хейтъри, които много мразат България!

Браво!! Да сте живи и здрави и да продължавате само напред!

Извършващите диверсия руски тролове на територията на ЕС ще бъдат жестоко наказани! Да не пискате тука руските и турските подметки после! пРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ!

На български Хонконг е една дума.

ИМАТЕ НАПРЕДЪК, ПОЧВАТТЕ ДА ПИШЕТЕ И ХУБАВИ НОВИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ! ТОВА ДА НЕ Е НОВО РАЗПОРЕЖДАНЕ ОТ ПЕТЕРБУРГ? ЩОТО ТРОЛОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЛ'ЯТ РОДИНАТА! КООРДИНИРАЙТЕ СЕ!

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! СТОИЧКОВ НЕ МОЖЕ ДА НИ ИЗДТРПА НАПРЕД! ТЕЗИ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ!

Браво!

Жалкото е, че в България всичките политици се страхуват от математиката защото математиката е истинска наука, не е за измамници и лъжци! Затова тези герои, тези надарени деца ще бъдат прогонени и буквално ,,засмукани" от престижни университети. Така ще създават блага за други нации и народи! А колко добре би било при наличието на такива таланти да имаме нормални и грамотни политици и силата на българския дух, този огромен потенциал да остава в България!

Бъдещите умове на Америка. Радвайте им се, докато са още тук!

Голямо браво на децата, но със съжаление трябва да отбележим, че България и в това отношение върви надолу, макар да е един от малкото светли лъчи. Ако погледнете класирането по години и къде сме били...ще установите, че, откакто се провежда олимпиадата 1959 година сме били неизменно в челната десятка с няколко малки отстъпления и то само с 2-3 места. 84-а сме 2-ри, 2003 сме първи. И оттам нататък започва падение, излизаме стабилно от челната деятка, че и двайсетица и стигаме до 30+ място. Тази година сме 21-ви. Първи са УСА, втори Русия, 3-ти Китай. Всеки може да си направи изводите, дали това падение, не следва и тоталното падение на държавността последните години, може и да е, може и да не е, но статистически погледнато, изглежда така.

Съпоставяйки данните от твоето мнение с политическите реалности, излиза, че сега ни упртавляват многобройните умници, създадени през посочените от теб години. Затова ли вървим всес надолу?

правите неправилен извод. Нивото ни пада, защото катастрофално сме загубили млади хора в последните години, и то с ниво над средното. Точно те "произвеждат" умни и ученолюбиви деца, но някъде в чужбина. Мафиотите, макар че направиха много за съсипването на образованието, не могат да попречат на умните и трудолюбиви деца и амбициозните им родители да постигнат високо ниво, но могат да ги изгонят от страната и да ги загубим физически.

БРАВО НА ДЕЦАТА!!! А нашите дебили в управлението на държавата (политическо и икономическо) е крайно време да се замислят как да задържат тези деца в България!

всички вкупом със семействата си ще бъдат приютени в ЕС или САЩ !!на България умни и талантливи деца не и трябват !!Застрашават сигурността на простака от Банки !!!

Едно е сигурно - Тиквата и Ко. ще ги прогонят от БГ, защото са създали държава на мутри, калинки и мангали!

Пожелавам си 11-12 клас да спечелят толкова. Тук не е кой знае какво, ноооо... Предпошагам, че ще мислят много по-добре от който и да е пошитик!

Бозаджийо, не е кой знае какво? Я пробвай да решиш задачка за втори клас от тези състезания.

и твоя не е кой знае кво, ама

Магистър по математика, 8-ми клас бях приет в СУ. Познай как. Наистина не е кой знае какво.

На тази Олимпияда почти всички участници взимат медал. Наистина ценни са златните медали и донякъде сребърните. Бронзовите се раздават за стимул на децата. И все пак нека да отбележим че тези деца са наистина добри - най-добрите и добре подготвените в България. Така че при всяко положение си заслужават бронзовия медал макар и за стимул.

МНОГО ЗНАЕИЯ ПИШЕ СЕ ОЛИМПИАДА БЕ! ИНАЧЕ ОГО СИ КОМПЕТЕНТЕН, МУЖИК ПРОСТ!

Въпросното състезание е чиста форма спонсорство на екскурзиите на Любенов! Подходящо заглавие би било "12 участника получиха промоционални медали"! Задачите са под сякаква критика като сложност. В момента вървят математическите боеве в Созопол- може би в пъти по сложно и интересно състезание .......

Браво на децата. За съжаление, това е още една група пътници с еднопосочен билет от Терминал две.

Браво на децата! Браво и на господин Любенов за упоритостта и всеотдайността!

Голямо БРАВО

Това са глупости. Който отиде печели. Никакъв съзтезятелен елемент няма. Състезание за деца в подготвителен клас, това е пълна измислица. В нормалните държави няма такива участия. Децата ги стимулирят да спортуват, играят, социална ангажираност и комуникация....а не измислени математически конкурси.

Ти си измислен.

Предлагам да се пробваш на задачите от 2 до 4 клас и да ни покажеш твоите резултати, за да докажеш, че всичко е на ужким

Не искам да омаловажам ничий труд, но и на мен ми се струва, че това е по-скоро "състезание-касичка". От типа, да спечелят организаторите, хотелите и естествено туроператорите. Самият факт, че не виждам деца от СМГ и другите силни математически гимназии, е показателен, че този турнир, не е някакво мерило. Не ангажирам никой с мнението си, изказвам го като човек, който живо се интересува от математическите състезания в тези възрастови групи ( все още само на национално ниво)

всъщност коментарът ми е леко неточен, възможно е да има и деца от СМГ и други МГ, тъй като училищата не са показани. На сайта на СМГ не прочетох обаче нищо за подобно състезание

Хонг Конг има достатъчно голям БВП, за да е опрял до таксите за участие на няколко десетки ученици.

В СМГ започват от 5 клас нагоре.

Браво! Пишете повече за такива успехи, а не за мутри и силиконки...

Браво!Имаме страхотни, даровити и трудолюбиви деца!Дано увличат с примера си и други след себе си.А дали България прави достатъчно за тях и най-вече ще успеят ли някога управляващите да създадат добра среда за кадърни млади хора, така че поне малка част да останат в родината?

България не прави много в момента, даже се опитва да ги прокуди насила. Рано или късно ще опре до кокал, я някаква трагедия, я анадолските подчовеци ще захапят някоя област - тогава ще им се ебе майката мъртва на секакви мутряги юдове и българоубийци, ще се прочисти тая част на балканите

Браво. И все пак, за жалост, това е една чудесна снимка на бъдещи емигранти!

За програмисти и у нас има хляб. Светът е едно голямо село.

Дано да останат в България, може и не като програмисти !!!

Браво на децата, за съжаление те се подготвят за чуждата икономика, а не за българската. 240-те работят усърдно за това от 89 та, та досега. Засрамете се политици от тези умни деца.

от 44-та е така.

Управляващите !!!! Вложете пари в децата и направете така, че да останат в България и тук да се развиват и да успяват !!! Не искам нашите деца да помагат на Германия или сащ, ТУК трябва да са !!!

За какво са ни тука? Да ги принизим и стопим? Какви задачи ще решават с техните надарени мозъци? Ще правят кръстословици за тотото или кой ще спечели в Биг брадер? Нека летят и се развиват на воля, според възможностите си и да намерят безкрайно удоволствие и удовлетворение от труда си!

търсим трима министри в момента, така че има какви задачи да се решават. Проблемът е, че тъпите се бутат да ги решават по възможно най-грешният начин. Колко крадат, а още повече разхищават от простотия.

Поне една добра новина

Поне една добра новина