Българските звездни бебета на 2018 (снимки)

Голямото щастие дойде в дома на много известни двойки, 2019 г. също изглежда обещаваща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здраави всички бебета защото с нищо не са по долу и по заслужили от измислените ви ''звездни'' бебета които от сега ги натоварвате с негативна енергия заради ''звездните им'' родители.. Бъдете живи и здрави и не се заблуждавайте че някой е ''по'' от другия ....

звездни? Добре

Вместо тези захаросани истории за звездни бебета пишете за катастрофалния спад на раждаемостта през тази година, Този нов пирон в ковчега на българската нация обаче не вълнува жълто захаросаната ни журналистика. От Фейсбук:" БЛАГА” ВЕСТ ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО: ЧУДОВИЩЕН СПАД НА РАЖДАЕМОСТТА ЗА ЕДНА ГОДИНА! БЪЛГАРИЯ УМИРА! Според брояча на Информационната система по ражданията към Министерството на здравеопазването новородените през тази година от 01.01.2018 г. до днес, 24.12.2018 г., са точно 45 611 бебета, а за същия период през миналата 2017 г. техният брой е бил точно 57 236 бебета. Разликата, братя, е цели 11 625 новородени по-малко! Това чудовищно намаление общо за страната е с цели 20,3% намаление, или намаление с 203‰. А има области, в които то е още по-ужасяващо: във Видинска област спадът е от 365 новородени през 2017 г. на 75 през 2018 г., значи раждаемостта се е намаляла около 5 пъти, 500%, или 5 000‰. Това наистина е черна фантастика!"

Гледах, гледах... от нашето бебе по-хубаво няма: бяло, русо със сини очички. Нека всички бебета са обичани и щастливи където и по света да са. Защото те не могат да избират къде да се родят.

Rodilo e prezhdevremenno naj golemija kompleksiran igra4 na sveta

Бебетата не може да се делят на звездни и незвездни -това е отвратително

Герито Малкоданкса вместо да прави реклама и да запознава цяла БГ къде от Нова ТВ имат допълнителна здравна застраховка и в коя 'мега' голяма болница е родила, да вземе да направи снимките на най-важното - на самото дете. Нейното изглежда като рекламна кампания на Ачибадем СК т-0-куд-а

А па тая Ралица Паскалева къде е завлекла толкова малко бебе и даже голо го пецнала на плажа, където е пълно с вируси, микроби... да не говорим за УВ лъчите на които го е изложила това малко детенце нямащо и 1 година дори. Егати му и 'звездите'

Тези американчета колко да са българчета? Държавата ни пропъди половината население и жени навън. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Стига сте делили народа си, дори бебета на звездни и незвездни. Срам ме от това деление. Да са живи и здрави всички български бебета и дечица. Незвездните са много по умни и красиви. .

Ако и те са звезди като родителите им... Но да са живи и здрави и да станат нормални хора. И всички незвезни бебета да имат късмет и щастие - може би те ще станат истински звезди.

не разбирам от звезди , ама Elvis , Michael Jackson , Whitney Huston и т.н си отодоха без време от небосвода ... така че вашите звезди и червени килими копирани ит евреиският измислен холивуд , не помагат с нищо на милионите деца които си лягат гладни , заради ВАШАТЕ гнила лъскавина и НЕКАДЪРНОСТ . ТОЧКА

Честито Рождество Христово!Дадох едно минусче, заради последното изречение.Всички дечица са раждат еднакви - чист и бял лист, а какво ще излезе от тях зависи от семейството, средата:)

Да са живи и здрави децата, но не виждам нищо звездно в тези черни дупки родителите им. Повечето са пълна излагация, срам и позор.

Страх ме е да не ослепея от силния блясък на тая плеяда БГ "звезди". ДА са живи и здрави децата!!

Живи и здрави и да се раждат повече Българчета през Новата 2019 година

Навръх Коледа. Засрамете се.

Генът е огромен фактор. Справка - някои случаи на осиновени деца родителите им се виждат в чудо точно заради този ген, уж в нормални семейства. Иначе, да, семейството е 99% фактор. 1% всичко останало.

Родена и израснала в Америка с местно гражданство. Чувства се 100% българско момиче гражданин на света. Не бъдете тесногръди. 2019 е! Здраве и щастие желая.

Интересно, колко от тези "звезди" имат добро и щастливо семейство? Горките бебета като пораснат.

Но по злостните ти коментари навръх Коледа със сигурност ти не си измежду щастливците с щастливи семейства.

То не са звезди, то не са съзвездия; в България вече всичко звезда и ВИП стана.

Не колко, а съотношението. Няма смисъл да се косиш, че вместо 200 са се родили 20 циганина. Трагедия ще е, ако от 100 през 2017 от които 50-50 българи-цигани, през 2018 са се родили 20, от които само 2 българчета.

Достатъчно е един път да те покажат по нова тв и ставаш ВИП

Не става дума за злост, а за факт. Тези "звезди" се женят за богати, медийно известни и т.н. партньори, някои от тях с криминално минало. Без да ги интересува други лични качества. И после страдат децата. А колкото до мен, аз СЪМ със щастливо семейство. И казвам, от това по-хубаво няма.

Прекрасни дечица!Бъдете живи и здрави!