Преди триумфа с Христо Грозев - българският принос към Оскарите през годините

Колин Фарел крачи към дома на приятеля си под звуците на "Полегнала е Тодора" в "Баншите от Инишерин"

Обратно в новината

Коментари - Преди триумфа с Христо Грозев - българският принос към Оскарите през годините | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така като гледам българският принос, логично е да завърши с тоя.....

Стефан Командарев... Направо ме напушва смях, като пишат за него. По-добре да се занимава с медицинската си практика, от кино този човек не разбира.

Оскари Пълни глупости по сметка

Какъв триумф, всичко за пари, подкупен, а и жена и деца на Навални присъстваха от къде знаят, че ще има награда. Някакъв ужас и хората вярват на този мошенник

Пожелавам на този който трие коментарите да погребе най-близките си до края на годината.

Чета коментарите под постиженията на България в киното. По голямата си част робски душички дори в статия която се хвали българи българско производство пак славят Русия. Де го чускаш де се пука.

,,Български ПРОИЗВОДСТВО,, . Явно производител на цървули се изказва ,,професионално,,

Христо кой?

То сега е толкова лесно да вземеш" Евровизия" или "Оскар". Достатъчно е да плюеш Русия и да целуваш г*за на Еленски. Интересно защо започнаха да се отказват държавите да участват в "Евровизия" някой знае ли?

НИКОЙ

Сами си правят филмите, сами си верват, награждават и ръкопляскат. Колкото и да се надуват, макс едно л@йно да направят. Каквито "разобличителите" такива и "творбите"

Този филм е еквивалент на филма Човек от народа, 1981-ва, на Христо Ковачев...

lu4ka

Не е. Бай Тошо направи толкова много за България,че още има за крадене.

Филма го има в HBO Max. Гледах го, много добър и достоверен. Мисля си колко е прогнила тая днешна Русия и как се отнасят към собствените си хора. Арестуват, бият, дори убиват само защото не си удобен. Определено разпадаща се отвътре държава. Благодаря на Христо Грозев за смелостта!

Прост си като фасул...

И на зеленски ще дадем Оскар ….щом ще даваме и на този нещастник

на цялата каца с мед и стига и едно лаино - Хр. Грозев.

Откога лъжите и манипулациите са триумф ?!? Що за идиот е писал тая лайняна работа ?!?

Махнете тази вселенска мъка, под формата на спихнал капут

Никой не го ебе нито за Оскарите, нито за Христо Грозев. Нито за Евровизия и темподобни. Прокарване на политика и идеология с разни глупости. и толепиране на третополовите и разни отклонения (извращения) в политиката.

кой на снимката е грозев, този с брадата ли? виждам жената на навални, децата му? грозев е част от екип, както беше Димитър Маринов, така че не е той първият носител на Оскар

Оня грозния... оттам и Грозев.

Ами не е то никой и не е написал че е взел Оскар. Ти многото четене успял да го прочетеш цялото????? Имаше там един дето създал цял софтуер който се използва в почти всички филми. Български продукт познат в цял свят познат на всички в индустрията.

Преди 3-4 месеца 99,99999% от писачите във форума не бяхме чували името Христо Грозев ! За Навални -да ! Не забравяйте ,че преди повече от 30 г слушахме па площадите Ал. Йорданов, Д. Луджев, Фори Светулката ! Къде са те сега ? Те са в небитието на богатите, а ние се скитаме по света, или у нас ! Така и руснаците искат да седят по митинги и да квичат ! Нали сме от едно котило ! А за Хр Грозев - едно Ай сиктир !

Як шаманизъм друса култура, наука, журналистика, религия , философия, изкуства... Шаманизъм с НПО грантчета. Нишата в която работят НПО- тата е напусната от капиталистическите държави сфера на социалната дейност. Хората нямат никаква социална сигурност от страна на държавата на която плащат данъци. И това освобождава място за НПО-та финансирани от специални служби предимно на САЩ, съвместно с представители на мултимилиардерскара световна олигархия. Шаманите винаги са помиярствали около властта още от първобитно- общинните времена.

Кой е този миризлив цървул?! Май много на сериозно се е взел........... Криминален тип , нагъл , продажен и измамник !!!

Яхна вълната на омразата и клеветата. И явно добре му плащат. Сега е модерно. МакКартизъм + нацизъм = престиж и пари!

Това не е триумф.

Журналист?! Кой е журналист?

lu4ka

Един престъпник с присъда, който се опита да обере съдружниците си.

Защо никой не отбелязва колко хубаво е, че българска песен звучи в "Баншите от Инишерин", или за филмите "Светът е голям", "Консервфилм" и изобщо някой чете ли статията докрая?

дадоха Оскар на полит-коректната простотия! вече няма кино, изкуство и спорт!

Какъв триумф, какъв Грозев! Този филм си е един тотален фейк, награден от политизираната и джендърска Академия в САЩ. А Грозев е един дегенерат, който никога не е работил за българските национални интереси, а срещу тях. Ами плащат му и той прави това, за което му плащат неговите господари.

Щом политиката се намеси и в изкуството-пиши го бегало!!!!!!

Какъв триумф на какъв Грозев???

Този отдавна не е българин...

Грозев снимал филм за едни крадец на 6 000 000 пари изчекнали от фондцията на НАВАЛНИ.

ПУКАЙТЕ СЕ ДЕМОКРАТИ И АНТИКОМУНИСТИ! ГРОзевбе внук на видендеецка БКП. такива са били те. А вашите отрчета само знаят да крадст

Соросоиден слуга

Христо Грозев е внуче на някогашния Първи секретар на БКП в Пловдив Геро Грозев "Христо Грозев е внуче на някогашния Първи секретар на БКП в Пловдив Геро Грозев, който впоследствие стана дипломат в САШ и до 1990та наред с това беше член на ЦК на БКП. Внучето на Геро е завършило не само номенклатурската пловдивска английска гимназия, но е ползвало всички най-високи привилегии на комунистическата номенклатура. В "демокрацията" , в качеството си на "демократ", Геровият потомък участваше в приватизацията на в. Труд, заедно с другия демократ Любо пъпката, чийто баща беше личен доктор на Тато. Беше собственик на три радия в Русия и по едно в Прибалкийските републики и Холандия. Свързан е и с Лондон, разбира се и би било справедливо да сподели съдбата на гореспоменатия глезеник на Тато, независимо кои точно служби ще му помогнат да пикира в най-доброто място."

Искаш да кажеш че всичките ни приватизатори са комунисти?!?!? Ами значи сме руска колония от ясно по ясно. И значи е напълно нормално да се плюе по Грозев все пак разкрива кофти тайни на Кремъл.

Голям принос, направо ще припадна. Аман от надутковщина

На времето и за Мандела правеха подобни филми, че и по 2 лева ни събираха в училище за него ! От рай на земята докара Южна Африка да стоят вечер на свещи ! В Русия и сега са си на свещи и картошки ! Ако тя мошеник Навални го направят президент , не знам докъде ще я докарат !

Тръгна се по политически коноктюрни причини Сульо и Пульо да получават по нреждане награди от различни форуми.Както стана с ,,Оскарите “ в САЩ така е и в ,,Евровизията” в Европа.Един двоен агент на МИ 6 и на ЦРУ някой си Грозев правещ по сценарии на тези служби ,, разследване “.Докаде се докара западната пропаганда днес да използва измикяри и еничари за целите си и затова голямото болшенството не им вярват даже и да има малко истина в нещо.

Грозев не е правил никакво разследване. Просто при престоя на Навални в Германия в болница е записал неговите разкази и лъжи. Защото явно саммо той е говприл руски

Предател ! фашист.

Христо Грозев е внуче на някогашния Първи секретар на БКП в Пловдив Геро Грозев "Христо Грозев е внуче на някогашния Първи секретар на БКП в Пловдив Геро Грозев, който впоследствие стана дипломат в САШ и до 1990та наред с това беше член на ЦК на БКП. Внучето на Геро е завършило не само номенклатурската пловдивска английска гимназия, но е ползвало всички най-високи привилегии на комунистическата номенклатура. В "демокрацията" , в качеството си на "демократ", Геровият потомък участваше в приватизацията на в. Труд, заедно с другия демократ Любо пъпката, чийто баща беше личен доктор на Тато. Беше собственик на три радия в Русия и по едно в Прибалкийските републики и Холандия. Свързан е и с Лондон, разбира се и би било справедливо да сподели съдбата на гореспоменатия глезеник на Тато, независимо кои точно служби ще му помогнат да пикира в най-доброто място."

Грозев не е триумф за България, но както и да е...

И Грозев и Бакалова триумфират с едно и също. Посредственост, болезнено активирана с безумни амбиции. Единия лъжец, другият създател на кич. Всичко това възнаградено от крайно съмнителна трибуна на фалш, безкултурност и грозота. Да са им честити Оскарите, но това няма нищо общо с България.

Този излезе едни гърди напред по популярност, пред Мария Бакалова и Мария Габриел.

Един некадъник, прави филм за един измамник! Боза!

Дано го убият с чадър

ХАХАХА,"триумфа"НА ГРИЗЕФФ ЖАЛЪК ПРЕДАТЕЛ,СЛАВА НА МАЙКА РУСИЯ И НЕИНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ПУТИН

Опции да вземеш Оскар: 1. Бъди черен 2. Бъди гей 3. Бъди транссексуален 4. Бъди шпионин за сащ или Великобритания.

5. Бъди част от Мосад

Говедарска подлога, за пари готова и пола си да смени!!! Или вече го е сменил???

за други - падение...

Тоя идиот-педалкович докога ще ни го пробутват? Някой да не е наясно що за стока е?!