17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Бога братя, не гледайте просташката телевизия БТВ…неусетно падате много низко до Иван и Андрей с Фермата за дебили, обещаваща 100 хиляди лева за най големия простак.

БТВ е чужда телевизия и целта и е да насажда простотия у нас, с тъпите турски сериали ежедневно, от години, с тъпото и цинично шоу на Слави, с клюкарското, цинично и просташко шоу на идиотите Иван и Андрей Фермата, с миризма на фекалии и сперма, с провокативната нагла синоптичка Наталия, с визията на проститутка от Мулен Руж, с какво ли не… съвета за Електронни медии трябва да се самосезира и да отнеме лиценза на тази парвенюшка телевизия да опростачва народа ни. Благодарение на 20 годишното ежедневно излъчване на просташкото шоу на Плезещия се идиот Слави, се възпита едно поколение по негов просташки образ и подобие, което гласува този изрод да ги управлява.

Бях в болница една седмица - в ортопедия. Не бях сам в стаята. В интерес на "мирно и тихо" покрай съседа по легло гледах тези шоу програми по БТВ и Нова. Той ги гледаше, като хипнотизиран. От единия канал на другия. Половин ден ме занимава, как имал в къщи екстрата да си гледа стари предаваниия. Знаеше в детайли имена и клюките за участниците.Гледаше до като всичко свърши.Нямаше как да тръгна да искам други предавания. С такива изобщо не може да се изледе на глава-.И се питах, този човек, в къщи, като гледа до посреднощ, а може би и цяла нощ телевизия, как ходи на работа. Това е такава Телевизионна ПОРНОГРФИЯ, че друго да коментирам не мога.

Знаете ли значението на думата банкер?

Написали сте грешно името на предаването. Трябва да е "Спермата"

Кой е висаджията във Фермата?

НА арената на менталното порно "спермата" имало... разгром!? Ти да видиш!

Само простотии по тия телевизии,ферми ,рачковци,цикатрициси,маски,На урина с Гала,капки,азиси УЖАС

Искам си Мелодия на годината!