Коментари - Барабанистът на Rammstein Кристоф Шнайдер е "дълбоко разтърсен" от обвиненията срещу Тил Линдеман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

почват да напускат кораба.

Хайде първо да чуем какво ще докаже прокуратурата преди да се стресираме. Защо се вземат за чиста монета твърденията на малките писанки, невинно отишли на рок концерт и афтерпарти? Все едно не знаят какво се прави на тяхл

Предателите се изнасят. Гнусна история

Що да са предатели - имиджът на Тил провалят бизнеса в момента, а и групата като проект. Иначе това е вярно, което казва, мениджмънтът на Тил е различен от мениджмънта на групата, той дори не отсяда в същия хотел с тях когато са по турнета а и пътува отделно. Има видео от последния им концерт в Мюнхен където Кристофър реве на сцената..яко ги е бръкнал скандала останалите членове на групата.

Рок динозаврите, ке се научат по трудния начин, че старите времена коги правеха вакханалии с млади сочни групита бек стейдж и коги можше да бъркаш под фустите на фенки само оти изглеждаш куул и мое да меташ киче от сцена приключиха.Тея новите пишлигаре от поколение Z са друга боза по-вкиснала..треба да ходиш на пръсти около тех и да оформяш сичко с NDA-та и писмени съгласия с точки , кво се договаряте от интеракцията ви - да те почеткат колко си готин, да пият два шота с тебе, да ти напраи св...рка , или да се овъргаляте групово...треба да е черно на бяло и подписано в трезво съгласие след оценка на психолог и в присъствие на адвокат:)

ПИПО

Много ми е интересно за какво си мислят, че ги викат момите на концерт на Рамщайн. Да са Подуенските баби, да те викат на приказка и баница.

ако си фен на некоя грпа и ако от мениджмънта им ти кажат аре като фенско ядро сме те избрали да дойдеш на автърпарти, ще отидеш ли, ама честно, ако си фен на металика и ти кажат избрахме те сред останалите фенове на специален вип експириънс ? А ще им дадеш ли да те еб...ът , ако Ларс е решил да пробва с мъжко да речем ? Що си мислите че като са женски фенове и трябва да се пуснат на дъртаците задължително. И то не канят една, да кажеш да не знае за какво отива, а канят групово и проблемът е точно там, че Тил си е правил частен кастинг само от женски фенки затова се разсмърдя историята. Като му се е..бе и като не може да си контролира егото като се насмърка, да си плати на професионалистки, хем ще му е по-добра програмата, хем няма да има сега теи проблеми, не е като да няма пари да си го позволи.

Педал

От край време се знае за какво се кани на автърпартита. Ако не си искала да идеш, пък си се е съгласила да идеш... толкова ли са били наивни, честно. Иначе извратеняците трябва да се разследват, спор няма. Но и наивността си има граници.

"Предателите" може просто да не харесват изнасилвачи...

са искали да научат от Тил Линдеман за Израстването на личността през неокласицизма?

руски комунист

Ех какви времена доживяхме, не може човек да прави нещо с непозната, че току виж се видял в приключение... Ще се седи с жената...

Била съм на афтърпарти на Рамщайн, има момент в който идват някакви хора и те питат дали искаш да продължиш с афтър-парти. Никой не те насилва. Според мен е ясно какво би могло да се случи на афтър -афтър-партито. Два часа представление под прожектори и с пиротехниката на Рамщайн, е сериозен труд, и е нормално после да разпускат. Самият Тил на живо е саможив, и вероятно леко срамежлив. Не седи много на афтърпартитата, вероятно заради умора. Наблюденията ми са до 2021. Последните две години не съм ходила на техни концерти.

Съд,затвор за тези клоуни..

Като се има предвид, че въпросната госпожица не е особено красива, дори някой хора биха я сметнали за откровено грозновата, има пъпки по лицето и зъбите ѝ са неприятно сиви... В задачата се пита какво би накарало Тилл Линдеман да желае секс с нея?

Доста странно му обръщат гръб. Ако си мислят, че групата ще е успешна без Тил може би са в грешка. Тази група съществува заради ексцентричността на членовете. А Тил е с голяма харизма. Дали е виновен, има съд.

Този е като Берлускони, само че Берлускони е плащал щедро на момичетата, а този е евал срещу две питиета, жените това не могат да простят.

Сега се сети, че преди четири години... Подлец!

Тил е пич. Бях свидетел как наеба едно от гаджетата на Божков в кенефите в Биад

Разпасани,аморални...

Хубаво де, то е ясно, че посегателства върху тялото на когото и да било не трябва да има, а жена/мъж може да откаже секс дори и по средата му, ама тия мадами, които отиват на такива партита какво точно очакват да се случи? Да пият чаша вино с Тил Линдеман и той да ги изпрати по домовете за лека нощ? Нямат ли елементарно чувство за самосъхранение? И пак ще кажа, че жените могат да отидат където си искат, да се обличат както си пожелаят, без да се притесняват, че някой ще ги насили, но ... не отиваш в бърлогата на лъва и да очакваш, че няма да те изяде.

Щирлиц ти ли си? Шнейдер е име от професия - шивач. Едно време така са се образували фамилиите. Петър Шивача, Петър Месаря и т.н. Линдеманн не е професия, но пък е явно живяло пра-семейството му до овошките :)

на Тил е, че не им е дал да подпишат договор за дискретност (nondisclosure agreement) на влизане. Всички групи си канят момичета от публиката, но трябва: 1) Бодигардовете да проверят личните карти за да се знае, че са пълнолетни, 2) да подпишат съответното съгласие с влизането 3) да не им налита, ако не искат все пак и да има доказателства за това. Повечето си искат, те затова са там и дават мило о драго да ги поканят всъщност. После обаче ако им се даде възможност искат да изкарат и по някое друго ерво от ситуацията.

Откога гражданскоправни отношения имат примат над наказателни закони в континенталното право? Каквото е немското. Не можеш да сключиш договор за нещо незаконно.

да поканиш някого, пълнолетен с неговото съгласие на секс парти и да поставиш условие да не разгласява какво е ставало е незаконно?

Свидетел бил, да не му го обърса после или му го насочваше:)))

Винаги е било незаконно. Ако противоречи на добрите нрави или законите на държавата. Не може да се сключва договор(дисклоужър аглиймънт, агриман) ако противоречи на добрите нрави или закон на Р България. И винаги разни разгонени пикли, като ги притиснат мама и тати, щото трябва да правят аборт, писаха, че са ги изнасили. Дори в консервативна и патриархална България. За да е споделен срамът на урвата. И губят времето на разследващите полицаи, прокурори и т.н.