Стилът на Малия - порасналата дъщеря на Обама

Първото семейство на Америка посрещна 15-тия рожден ден на голямата си дъщеря Малия.

Обратно в новината

Коментари - Стилът на Малия - порасналата дъщеря на Обама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Тати павиана....

Журналистите пишат такива статии, за да става сеир. Съвсем са наясно как изглежда обектът на подигравките, просто фино насочват вниманието на аудиторията, за да настане всеобщо веселие.

Абе добре е, май е взела повече от бащата, тоест е късметлийче, предвид обстоятелствата :)))

На журналиста и редактора да се подарят очила със силен диоптър...

Егати дзвера.....Дразнещо е как се слагат журналистите ......

ами какво да им пречи? те самите си пречат като губят време и енергия с негативни емоции.като не ви харесва не.не е нужно да балвате змии и гущери.всеки има свои субективни критерии за красота.

"Прекрасната дъщеря..." къде и е прекрасното ...редактора на статията очи ли няма или просто не съм доловил сърказма му? )

знаете ли защо няма да се оправите в скапаната страна - защото сте злобни мрасници,гадни и завистливи.какво ви пречи това дете,че плуете.глупави,прооости и нещастници.

приятел хвани 5 милиона американци или други, постави ги в същите условия. 1. 500 години робство 2. 2 световни войни на страната на загубилите, отнемане на територия. 3. комунистическо робство ще бъдат абсолютно идентични като нас. Айде със здраве :)

Хаха пак си пролича злобата.И не е важно на мен да е добре, важно е на американците да е зле.Да ама не- американците са много добре, а българите сме все така зле.Да сте живи и здрави и господ да ви е на помощ!

мислиш, че това е причината ли???? испанците са били 800 години под арабите, също са минали и през франко, айде моля ви се, по-скоро си е генотипа, а и не мисля дори че си на възраст да помниш нито едно от трите ...

Хаха кой го плюе бе, американче? Казваме само, че е мнооооооого далече от прекрасна :)

вие нали сте се оправили, благодарение на бащата на тази девойка, който без проблем постига безкрайно увеличение на външния дълг. Ама питате ли се какво означава това? По-добре недейте, да не се окаже, че баща й, по заповед на господарите му, непрекъснато поддържа целия свят в това, по-малко или повече за различните страни, лошо състояние, за да плащаме забогатяването на господарите му, което неясно защо поддържа и самодоволството на самозабравилите се откъде са тръгнали емигранти, като Вас.

Абе дирадйии! Кога ви порасна толквоа много работата, че да оценявате какво е написал Алеко Константини и да криете коментара с негов цитат? Знам че сте неграмотници и не знаете кой е Алеко Константионв, ама питайте чичко Гугл бре!

Сигурно е прекрасно да си щерка на един убиец, че Обама продължава по пътя на този изрод, Буш: Афганистан, Ирак, Либия...Стотици умират всеки ден заради тия мерзавци...

Забравяш Либия, Йемен, Уганда, подкрепата му за за бунтовниците-диваци в Сирия (с оръжие), подкрепата му за диктатора Морис в Египет (което западните медии се опитаха да запазят в тайна, но не им се получи), незаконните подслушвания, които той дори разшири след поемането на кабинета от Буш, постоянната му подкрепа с пари и оръжие към Израел, постоянни атаки с безпилотни летателни апарати над Палестинския народ, отбягване въпроса за Палестинските жертви във всяко едно негово интервю и т.н. и т.н. мога да продължа да изброявам гафовете на този лумпен до утре. Само че средностатистическия българин е прост, вярва на това, което му поднасят нашите платени медии, и му текат лигите по този, по мое лично мнение, престъпник.

Айде ми кажи една държава по света от такъв мащаб ,която да не води и в миналото да не е водила войни. Буш не нападна Ирак и Афганистан без причина все пак ,но тази тема е обсъждана вече достатъчно. Факт е обаче ,че Обама прекрати войната в Ирак преди 2 години ,а тази в Афганистан свършва догодина. В Либия Кадафи изкара 42 години на власт и накрая на народа му писна ,а Западът помогна на либийците да разкарат Кадафи.Освен това американците се включиха след като Саркози на няколко пъти настоя ,при това само със самолети за не повече от 1-2 месеца...

Нещо не ме кефи стила, на това моме. Някак си не е теен, т. е. като за 15 годишна. :-)

Не мога да повярвам, че такива грозни и посредствени хора могат да са начело на Америка. Явно не познавам добре тази страна.

Напишете в гугъл Американцы сравнивают Путина и Обаму

Прилагателното "прекрасната" за това момиче показва доста странен вкус към красивото. Може би защото е президентска дъщеря, е и по-красива ...

напьлно в техен стил, острвитянски

Защо ми скрихте коментара, дир? Личното ми мнение е, че това момиче не е красиво, т.е. е грозно, точно като майка си. Кое му е циничното на моето изказване? Или може би и вас ви завладя вълната на политическата коректност, и само защото тя е чернокожа означава, че трябва да се правим, че е красива и да хвърляме незаслужени комплименти ли? Има много красиви чернокожи хора, но тази не е една от тях, както има и бели грозни хора. Стига сте цензурирали за глупости!

Колко трябва да си злобен и жалък, за да наречеш едно напълно нормално петнадесет-годишно девойче "грозно"?

В статията се говори за една "млада дама", която е описана като "прекрасна" и "красива". Самата статия е фокусирана върху външността и "стайлинга" на тази "прекрасна млада дама". Съответно всеки има право да се съгласи със статията или да изкаже своето мнение по въпроса. И като гледам, повечето са съгласни именно с моето мнение. А твоята куртоазия може да си я завреш хайде да не казвам къде.

Абе, компетентните, отчитатели факта, че изборите за президент НЕ са конкурс за красота за него и семейството му????

А ти отчиташ ли факта, че тази статия няма нищо общо с позицията на Обама и неговите политики?

Ха Ха Ха - Взе ми думите от устата. Тъкмо шях да напиша, че коментарите им нямат нищо общо със стила на Малия.

Ходя на фитнес в една зала с в която идват и чернокожи американки - има наистина много красиви момичета ..... А тая баба Яга я пробутват заради баща й ....

Ходи с когото искаш и където искаш. Никой не го интересува. А доколкото до момичетата - още са малки и за разлика от тебе с голяяяям късмет.

Явно освен Мишел и ти свириш на кларинета на сина на Хюсеин

Само че никой не си избира родителите. Да имаш успели родители не е добродетел, нито лична заслуга.

Тази мома била прекрасна? Вие у ред ли сте? Баси неприятната консерва

Съжалявам, за което, но бащата е по-красив от децата! Има много красиви негри и негърки!!!

Ако, липсата на стил е стил - ОК!!!

По-стройно е от майка си детето, но под явното влияние на кичозният й вкус.

Типично негърски стил, ако може да се нарече стил. Ярки цветове, стоят нелепо на толкова тъмна кожа, а тъмните направо се сливат.Обама е с приятни черти,Мишел нищо особенно, а децата може да се каже грознички

Стилистичните решения? Сериозно ли?

Ебаси глупостите. Детето е на 15. 15.

ДИР-а, оправете имената под снимките - МАЛИЯ, не Мишел. Мишел е майката...