Коментари - Барбара след "Ергенът": Не си общувам с момичетата от шоуто | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй безцицестото с 45 номер джапанки било голяяяю боклук уа!

че ергенът иска да е мома и да получи розичка в задния двор.

Дочут разговор между Маги и Надето: (Надето) Жалко че не изяснихме само, в коя област е станало проникването...? (Маги) Как в коя в Софийска?!? (Надето) Ма ти в предаването ли си изобщо?!? Нали сме в Гърция! (Маги) Еми влюбена съм какво толкова, Алек едва ли търси професор по география!

Аз мисля, че Барбара е неосъзната лесбийка. Доста неща го подсказват. Просто още не е срещнала отраканата кака, която ще я накара да разбере себе си и от къде идват проблемите ѝ с мъжете.

Абсолютно. Очевадно е че няма никакво привличане към мъже.

Не е виновна Барбара, че Ергенът не я привлича. Алек е актьор, а тя си търси другар в живота. Повечео моми също се "усмихват" насила. От година на година гледаме некачествени предавания. Истината не е интересна. Красивата жена "не струва", да живее пластичната хирургия. Барбара е хубаво момиче, но не е за Алек. Сака си МЪЖ.

Пада си по възрастни жени. Ами как няма като има такива като теб които на 20 изглеждат като 40. А това че няма нищо женско в нея е друг въпрос. А иначе най красивата жена в предаването е Надежда. Магдалена е също класна жена. За тяхно съжаления обаче не са за този мъж. На този етап стават за любовници или за някой вдовец с деца. На добрата за жена е Катерина. Мария също е възможност, защото каквото и липсва като визия го компенсира със сексапил. Другото е пълнеж, които ще ти скъса нервите ако се обвържеш с тях.

Пишман ергена изгони най сексите млади момичета и остави няколко дърти плашипутарника десета употреба.

"ергенът" -сбирщайнна тъпи кифли с изтекал срок на годност и съмнителен "мъж"!!!!!! Мястото на стоката не е там !!

Алек ми звучи ужасно! Единствения на който му отива това име е Алек Болдуин ;)

Мъжко, но секси момиче, блудкавата компания на посредствените моми и женствения ерген не е за него