17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези откачиха! Протести за криминално проявен?! Кандидат президент ридае на погребението, Барбара изпраща акции... Мамата си трака! Светът удари дъното!

Малката май е виждала баща си само когато е биел майка и пиян.

Направо да го снимат в Дисни като Снежанка например, че да няма расизъм. Пфу, писна ми от тая малоумна либерастия !

Сороските комсомолци са неуморни...

Уф, аман от тая бяла соросоидна паплач. Да й беше преписала и някое от именията си. Щяха да го превърнат в кочина и съседите да луднат.. То това дете не е виждало баща си, не го помни, но големи сълзи, големи тъпотии. Само вдовицата му, която е била разделена с тоя престъпник, сега от 200 кила ще стане 300 покрай тия глезотии и парични дарения. Не, че няма да издуха парите за нула време и пак да иска да й дават.

Сега ще ви кажа какво ще стане оттук-нататък... :) Първият негър (Флойд) си умря в болница поради взетите наркотици и проблеми със сърцето - участето на полицая е до голямо степен вменено. Гледах видеозаписа и изобщо не е това, което го изкарват. (Веднага след това гледах записи, на които полицаи хладнокръвно разстрелват невинни културни невъоръжени бели хора. Ето за това вече си струваше да се протестира - но разбира се никой не го направи, даже и полицаят не е бил наказан!) Та, защо ми се струва, че сега доста мангали ще се изкушат да провокират полицейско насилие? И то без да са организирани от Дълбоката Държава - както може да се очаква иначе. Просто ей така - ако падне някой лев. :) Даже вече се случва, ако следите реалните новини.

Този кога си е играл с детето при 7-8 присъди в САЩ ,че той от затвора не е излизал. То бива демагогия , ама чак толкоз не бива.

Ми той не е живял с това дете и то не познава баща си...ама либерастките циркове продължават.

да беше взела да гледа дъщерята . Аман от лицемери!

Сега да не стане като на времето цига... пардон ромите, когато хвърляха пред колите около женския пазар детето си и после ако шофьора го бутнеше го изнудваха за пари, за да не били викали полиция? Та сега като видяха, че им се дават безконтролно много пари всеки афро ще започне да се дръвчи на полицаите като знае, че на края най-много детето му да стане акционер в Дисни.

Why the fuck. На дъщерята на един престъпник и затворник. Сега всяко негърче ще иска да застрелят полицайте баща му

Щопче, всеки грешник има минало, и всеки "светец" бъдеще Не се знае кога и детето ти ще поиска такива неща ;)

Лицемерието в САЩ е пословично. Един престъпник го направиха светец. Нали на този присъдата е била защото са влезнали с взлом и е заплашил бременна с пистолет. Ето такива като тази ще затрият белите в САЩ

педерастки мобинг се нарича цензурата на гугъл капча!!!

исли ще ми кажете, че дългогодишния мобинг на турския педераст събил e е нещо нормално, срещу свободата на словото, за която умра дори роза люксембург.

целата истина е в това, че никой не трябва да бъде толерантен към педерасти! те са много, много болни същества!! и трябва да бъдат затваряни в психиатрични клиники!!!!

Въпросният човек се превърна в символ на расизма. расизъм има, винаги е имало и най-вероятно винаги ще има. Това не означава, че не трябва да се опитваме да се оттървем от всякакви теории сеещи омраза.

Каквото и да ѝ подарят вече е късно - баща ѝ го няма

FFF

Което за нея е добре. Представяш ли си да живееш с баща престъпник, наркоман, който е готов да простреля бременна жена за пари? Отървали са се от него.

Лицемериеееееееееее!!!!!!!!!!!!

Това, че може да пее не я прави интелигентна, още по малко умна!

Напротив жената явно е умна. Платила си такса спокойствие към демократичните изнудвачи.

барбара стрейзънд... абе ти знаеше ли, че "хитът" "барбара стрейзънд" на дък сос не е от дък сос? целата ви работа е такава!!! плагиятство на скара и да прочетем част от текста, който напълно подхожда на мозъка ти в главата!!!! цитирам: woooooo, wooo wooooo... гугъл цензура на ангроооо. :-))))

Не прочетох текста на новината. Обаче единствено ми дойде да напиша "Бах'ти ценностната система"

на купувачите от него наркотици, кога ще дарят акции. Лицемерие в златни кутийки.

да ви разкажа един виц. за блондинки. като урсула-фон-дер-барбара-али-агджа... Ето: едната пита другата, смирено: -абе муци, как е по-правилно да се каже? дисни или дрисни???? :-))))

Този мъченик Флойд, тази жертва на расизма не трябва да бъде обиждан !

Нямам идея защо се въздига един престъпник, наркоман, обирал бременни жени и по време на арестуването друсан....

Нали наближават президентски избори и трябва да се атакува Тръмп. Да не мислиш, че това е първия случай в който полицай убива човек, бил той чернокож, бял, азиатец и т.н.

дисни е пред абсолютен, морален, тотален фалит... но и безмерен финансов такъв се задава на хоризонта... хитра лисица е барбара.... йо мадафака, йо!!!! :-))))

И тя от породата на Сорос!!!

И зайчето Бъни вече да е черно!!!!

Тазманийския Дявол да стане бял или най-малкото жълт.

Има нещо, което обикновените американци не могат да разберат! Защо влиятелни личности и политици, се занимават и задълбочават смърта, на една "личност" , с криминални прояви и дебело полицейско досие??

И момиченцето много се забавлявало с вечно надрусания си родител...... Като знам как изглеждат джънкитата, трябва да и е било мноооого приятно.....

Защото всички са лицемери, страхуват се да не ги обвинят в расизъм

СтрейСънд бре, откъде го взехте това -з-

Браво на Барбара! Данъчен трик.

"Барбра Стрейзаанд"?!?!?! Може ли пък едно име с 2 грешки да напишете, да му се невиди? Тия с купените дипломи или едва изкарали с тройка вече са на пазара на труда. Ей това е резулатата! БарбАра СтрейзЪнд!

Barbra Streisand е името :-) И не е -З-, а -С- (Стрейсънд)

Отиди и провери че таз набичка се назовава Barbra а на BarbAra. На младини решила да махне А’то защото без него било по-уникално. Но че Дир са неграмотни е така.

Брей, обърках се. Кое е по-велико, да си флойд или джендър?

Абе, да не си бял. Другото всичко е бонус

пълна ирония, Дава на дъщерята, която тоя "баща" е изоставил на 3 месеца и не е дал 1 стотинка, и дава акции на "дисни" - компания, която изтри чернокожия си актьор в главна роля, от плаката на Star Wars в Китай, обаче иначе е много принципна и морална корпорация

бахти гнусната, проста пачавра чифутска!

Шайката на Сорос няма почивка от както куклата им КИЛАРИ истърва кокала на еврейската мафия

А ти май си поиЗтървал някой и друг час в училище, а?

тая кощрамба и тя изпълзя а мадона какво ще подари

Патерицата с която беше на митинга.

Ми каквото има ще дари. По едно черно осиновено. А Лили Иванова и тя няма да остане назад. Решила цветя да подарява и последните си два диска с подпис

Кукуриго си барана в бара....аман тъпи американци...

Изкукала е, купува индулгенции. Грозна картина ни рисуват кукловодите!

Както казваше бай Ганьо : имал бол пари - платил...., та и Барбара. И през прозореца да ги беше хвърлила, ефектът щеше да е същия.

Певицата и актриса е изпратила подаръчен пакет на момичето - затова не са се виждали с години !!!

Не се брои. Трябва да отиде и да целува кратата на черните!

А семейството на този....Флойд ще дари ли на детето на бременната жена..на която "таткото" е бил опрял пистолет

Дано чавето да е различно от мама и татко, ама надали.

Роден е гений ще става космонавт.

Жалко за загубения живот, но не показвайте само едната страна на нещата. Черните също са расисти и то какви. Погледнете какво става в Америка? Знаете ли какво става в ЮАР, брутални убийства на бели фермери и какви ли не извращения. Нима това ще промени историята? Напротив. Тези бандитски изстъпления ще донесат още повече проблеми на чернокожи, които имат всички права да учат, работят и успяват, както белите. И вярвайте ми, има такива афроамериканци и те не вандалстват по улиците. Представяте ли си какво щеше да стане, ако нямаше избори догодина?

Язе съм му син ма,дари и на мен! Та еба и ......... гъска!

Гади ми се вече от това лицемерие! От един доказан престъпник се опитват да направят еталон ли? Любящия баща, който насочва пистолет в корема на бременна жена...не , мерси! Никой не трябва да умира по начина по който той е умрял, но да го изкарват светец и символ...

а на щастливо негърче.

Ами то никога не го е познавало! Да покаже майката малко снимки, видеа как са си играли, ама няма как! Той не ги е виждал! Не е правилно как е починал, но да го изкарват сега герой е още по- неправилно!

" А също много обичаше да опира дулото на пистолет в корема на бременни жени. Беше истински джентълмен!"

Дава й се шанс на малката в живота. Дано като поотрасне да използва всички дивиденти от смъртта на баща си с главата си, а не с носа си и да свърши в някоя хотелска вана, без видими следи от насилие...

А на бас, че няма да ги използва по начина, който си и пожелал!

Е, нищо не се знае със сигурност- има всички шансове да стане личност като Мишел Обама..