Коментари - Барманка преобрази тялото си за 2 месеца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прахосана енергия на вятъра !!! Вдигане на гири и други глупости вместо да изкопаш някоя нива или градинка. Тези които хабят енергия нахалост изобщо не ми ги хвалете. Енергията трябва да се пази и използва както трябва.

На мен лично преди по ми харесва.

Джейми може да отнесе вълшебното фенерче и преди и след трансформацията. Е може би единствено ще е необходимо чувале за физиономията.

Верно е ! Аз лично имам една позната , която за 5 дни от 62кг стана 41кг и ядеше всичко, което и попадне ! Тя също тренираше само вечер, даже едната вечер я пропусна , че трябваше да простира прането и наистина - повече от 20 кила за 5 дни ... Сега пишат статията за нея и донагласят снимките ...

можех да си позволя да тренирам САМО ВЕДНЪЖ НА ДЕН!!! хахах, ми ти колко искаш ма оФСа, с по вече от това ще оплетеш краката след 2-рата седмица.Повечето хора не могат да намерят време да тренират ТРИ дена на СЕДМИЦА. а не седем като теб, по 2-3 пъти на ден могат да тренират само професионалистите и то с много препарати и стриктен режим.Работещ човек ако тренира повече от 5 пъти в седмицата ще е като парцал след 2-3 седмици

Тука си в голяма грешка!

Павка, говорим за професия, а не за това да си плеймейтка, или Бат' Ричи от Бай Брадър !

Аз също за професия говоря , безхаберието , мързела и намирането на куп оправдания е тезата която лансираш .

Барманче, точно тренировките помагат за по-добра работоспособност и за разкарване на стреса.

от тия дрехи не се вижда ясно трансформацията и...

Преди ми харесва повече.

Ми аз съ храня правилно. Ям квот и когат ми съ яде.

Няма как в ханша и талията да е по-слаба, а да е наддала на тегло.

Случайно да си чувал, че мускулите са по - тежки от сланината?

Ти знаеш ли вица: кое е по-тежко: кило памук или кило желязо? Стани под балкона да ти пусна по едно кило от двете на главата! Обема е различен!

А ти знаеш ли какъв е обемът на кило памук и кило желязо?

Чули недочули, разбрали - недоразбрали...направили статия преписана от някой друг също толкова тъп журналистически сайт. Като й отидеш на Инстаграма, момичето само си казва че между двете снимки има 24 седмици разлика!!!! 24, а не 8!! Втората е краят на 2 х 8 седмичен ХИИТ трейнинг. За 24 седмици е мн по-възможно да постигне този резултат.

Инче, не че не ти вярвам относно продължителността на трансформацията, но ти янво си също толкова неграмотна защото 2 х 8 е 16, което прави 4 месеца. А ти твърдиш, че си видяла, че са 24.... Освет това откъде разбра, че се е занимавала с ХИИТ, която е доста специализирана с-ма за отслабване, но не и фитнес тренировки??

ХИИТ са тренировки, а не диета. И казах (за който знае да чете), че резултатът е постигнат за 24 седмици в края на 2х8 седмичен ХИИТ. Разбира се от това, че е направила пауза... А ти като си толкова грамотен, потърси инфото сам за горните точки и се осведоми

В Аушвиц и други развлекателни заведения също бързо са влизали във форма!! Ям, ям и не отслабвам!!! Аман!

Обява в Чикагски вестник: "Търся близнаци с голяма разлика в теглото за реклама на храни за отслабване"

И на мен ми мязат на сестри с бегла прилика. Има разлики не само заради килата. Първата не може да е била барман, библиотекарка - да.

Язък за убавото дупе. Станала на чирус-вампир и се мисли за по убава, а преди бе по-добре.

Не се мисли а е станала по-хубава. Явно и дреме за мюсли ориентираните и с право.

Довечера че си апнем две пържоли със литър бира и полвин ляб. И ич ме не брига,как тая е решила да мре от глад!

слаба, дебела все си е същата - ГРОЗНА

Дясната барманка е доста по-ниска от лявата, а и конструкцията на талията и бедрата са различни. Важното е да пробутала рекламата

И аз това се загледах, бива ли такъв непрофесионализъм да не оразмерят правилно снимките и да докарат същия ръст??? Но може нарочно да са сложили периода "после" с по-малки картинки, за да изглежда още по-смалена :)

Дясната барманка е доста по-ниска от лявата, а и конструкцията на талията и бедрата са различни. Важното е да пробутала рекламата

Когато спреш да си тормозиш тялото .... природата сама ти връща човешкия образ.

Живот лишен от смисъл... Нищо полезно за никому, поредният консуматор

Вторите снимки са доста обработвани. Разгледах инста профила на момичето и всъщност въобще не е толкова слаба и стегната като на вторите снимки. Иначе правилното хранене е хубаво нещо.

И стана по ниска с 2 см, и кракат и се скъсиха за сметка на тялото ха ха ха смешни сте.

С рулетка ли я премери? СучаЕно за ракурс да си чувал?

Dir.bg нямате една статия без правописни грешки. Трудни сте за четене. И това разбира се е доста непрофесионално.

Ако не беше барманка нямаше да се случи тази промяна.

А как така е станала по-ниска след диетата? Тя явно е и за смаляване на ръста :)))

по всяка вероятност е снимана с друго разстояние до обекта ... от там разликата в ръста

За рази цел има zoom.

Зоома с машина на времето ли върви? Някои хора наистина са силно НЕумни!

Личи ти, че си шестокласник, при това в училище което не държи особено на умственото развитие :-)

Всъщност балъкът си ти. На втората от снимките фигурката е умалена целенасочено, за да изглежда по-явна разликата в габаритите. А разликата не е толкова фрапираща. Малко зуум, малко спорт, малко изкуствен тен. Момичето си е хубаво и така инак. Много сте забавни вие разбирачите от женска красота!

Направила е тази промяна За два месеца по един час тренировки на ден ? Дрън дрън хахаха дрън дрън хахаха и така до първи април следващата година. Ако ще и на тестостерон и стероиди да е била , пак нямаше да постигне това само за два месеца , ама щом е решила да се рекламира, нека си намери балъци . Чудя се обаче защо ДИР се занимава с превеждането и публикуването на подобни щуротии.

Ти си пълен смешник, промяната не е чак толкова голяма и е напълно постижима с правилно хранене и спорт за 2 месеца. 2 седмици ти трябват, за да влезеш във форма и от там нататък само напред!

Момичето си е било ок и преди това, пистегнала се е, отслабнала е малко и са й сложили изкуствен тен, за да го подчертаят. Хубаво, женствено момиче и преди и след.

6 седмици е яла кафЕв ориз и вече станахме личен треньор? Хахахаха... по-голяма глупост не сум виждал... А с тези лични треньори/треньорки под път и над път започвам сериозно да се замислям дали това не е новата най-древна професия...

Станала е сладурче с труд и воля , браво на момето !

Дрън - дрън, бля - бля... Само това ли ще яде занапред? Овесени ядки, кисело мляко и к'во там още беше? В края на предизвикателстовот пак не е добре. Да поработи за целулита...

Казва се хранителен режим, нищо общо с диета, та защо да не продължава да яде това?

И преди и сега, все в газъТ я плющя.

Много окльощавяла. Не харесвам без месце!

Ами Родопа гърл има достатъчно, предпочитам като нея след промяната.

Най-добре е била по средата. Сега е грозно кльощава

Преди спортистите с години променяха телата си, а сега барманка, спира кафенцето и цигарките и хоп, готово. Явно се подготвя за тежко физическо натоварване по вечерите. То с труд не става, ама с тяло ...

Преди,е по секси!!!

Имаш предвид според тебе, нали? :))

Но рамената й са по-хубави след. Много е сладка.