"Бързи и яростни 9" идва през юни

20 години след дебюта на първата част от поредицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най хубавата филмова поредица на всички времена има всичко за което един човек мечтае жени,бързи коли,и живот на бързи обороти изпълнен с екшън и също така семейството е на първо място.

Във продължението ,след като дизел спре брат си ,се появяват жена му и тъща му които ще гонят Вин Дизел за отмъщение и вероятно ще отвлечат някой друг негов близък и т.н.

Явно Холивуд започва да се изражда и да запада! Напоследък нямат един свестен филм освен детските анимации, но с изродяването на Европейската литература и там затъват! Ще се затварят май-май :)

Този филм отдавна се изроди. Първия и втория епизод бяха най-гледаеми, понеже бяха нещо различно. Показваха живота на една непозната дотогава на киното общност на драйвърите. Бързите коли, тунинговането, уличните състезания и яките мацки, които са част от цялото това шоу. Честта на стрийт рейсърите - хора, които живеят за състезанието и залагат най-ценното си - собствената си кола, която с труд, любов и средства са тунинговали. Всичко това изчезна и беше заменено от обичайните за холивудски филм гангстери, трафиканти, експлозии, разруха... и Скалата. Как решиха, че този човек може да се впише в идеята за стрийт рейсърите. Сега гледам, че вкарват друг кечист. И пак се чудя, как се вписва кечист при стрийт рейсърите? Хубаво би било да върнат филма към корените му, но това явно няма да стане. Както казах, този филм отдавана се изроди.

Прав си, дори чето статия на темата. Оказва се, че "таргет" групата на рейсърите и феновете на коли, състезания и т.н. е твърде малка, за да донесе печалба. Т.е. филма не се прави така, че да е итнересен, а така, че да захапе максимален брой хора от различни социални групи. С други думи, това е филм, чуято единствена цел е да изкара пари първата седмица от прожекцията си. Колите не са интересни за всички - вкарваме престрелки и оръжия. Няма да хванем азиатската аудитория, вкарваме азиатец. Ами жените? Вкарваме жени където можем в сценария. А феминистките как ще го гледат? Правим половината от жените мъжкарани, но със секси тела. За негрите е ясно, наричаме че братя и им даваме черната кола и забавните реплики. А децата? Как ще дръпнем и тях на кино? Е как, лесно - режем сцените с кръв и насилие 1-2 секунди преди да се случат и влизаме в рейтинга точно. После правим каскадите абсолютно малоумни и невъзможни и готово, децата ще блейнат веднага! Ами саундтрак? Е как, най-новите парчета на рапърите в САЩ, та и от тях да изкараме някой лев, нищо, че не пасват на филма. Накрая измислен хепиенд, в който нашите крадци и убийци убиват лошите крадци и убийци, отворен финал с кола, движеща се към залеза...

Ужас,егати сапунката.Кой гледа тая простотия.

По,добре играе в "Аватар". Особенно как кара хеликоптер на чужда планета....

За 20 години ня разбрахме че има брат.

Изглежда тъпо, нямам търпение!

Мен ме заболя главата само от трейлъра. Все едно гледам анимация от 90' на висока скорост.... Отивам да повърна.