Марк Зукърбърг ще става татко

Изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан ще си имат бебе.

Обратно в новината

Коментари - Марк Зукърбърг ще става татко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не застрашен от такава загуба- на плод,дори и милионер.НО се радвам искрено ,че жената най-накрая ще си има дете.Има надежда и за нас,изгубилите плод заради липса на сърдечна дейност ,кухо яйце или други проблеми,които водят до край на бременността.

Това до него леля му от Северна Корея ли е?!

тая жена прилича на поне 10 години по-възрастна от това симпатично момче

Готин пич ! Кефи ме ! Бъдещето на човечеството , ако изобщо оцелее , е в смесването на расите ! За жалост на този етап хората още се делят на расов и религиозен принцип и ! Това само доказва ,че човечеството е още на примитивно ниво в развитието си !

Чета коментарите и се чудя как може в едно човешко същество да има толкова злоба, завист и нетолерантност. Били грозни, евреин и азиатка, тя с жълта кожа, били алчни и пр. Да обсъждате физическите качества на някого, които не зависят от нас, а са Божа работа - можете и още как, но дори не се опитвате да видите другите качества, благодарение на които всички сега имате възможност за връзка в различни точки на света, ей така, седейки си пред малкия екран и щракайки по клавиатурата. Явно у българина е заложено да не вижда успехите на хората, а винаги си търси повод да пооплюе някого, без много, много да мисли. Какво им е на хората? Такива са, каквито са се родили и лично не ги намирам за толкова грозни. А и струва ми се би трябвало да ценим хората не по външния им, а по делата им, а тези двамата не знам да са причинили на някого зло. Дано този път Бог им даде дългоочакваната радост - раждането на дъщеричката им. Нека се изпълни още една тяхна мечта, защото и те преди всичко са човешки същества.

Забележката ти е напълно неуместна. Също и обидите към българите. Зукърб. не е измислил интернет, та да имаме благодарение на него връзка един с друг. Измислил е фейсбук, нещо което не ползвам, защото е пълна загуба на време. Дори не го е измислил, а е откраднал идеята от свои състуденти, но като типичен евреин я е осребрил добре.

Ако спрете да плюете сънародниците си и се позамислите малко като как така тези и други богаташи са такива божи кравички, как само добро да направят на хората мислят, даряват и какво ли не, а на какво положение е светът и защо така техните "усилия" вече толкова години не дават резултат, със сигурност някои неща ще Ви се изяснят.

Ами пожелавам им всичко да е наред и да се сдобият с хубаво здраво бебе.

Ще бъде богата, но много грозна-като мама и тате!!! Горката-в сурата е ще настъпена жаба-кошмар за една жена, а и мръсно жълтата кожа ще допринасят са отвратителната гледка!! повръщъ ми се!!!

От техните,шеги,майтапи и бъзици моята диагноза е ИСТИНСКА и то 25 та година и така ще остане най вероятно докато съм жив. Няма майтап.

Тази новина я четохме преди 2 дни в същата секция.

Евала на този пич. Да си милиардер и да останеш с тази леко грозновата жена си е героизъм. Нашите "бизнесмени" още на първия натрупан милион първо сменят жената с някоя плеймейтка. Да им е живо и здраво детето.

Може тя да му пише скриптовете. ;) Май не на шега някъде твърдяха, че е програмист.

Може и да е както казваш, но той вече има достатъчно много и ако иска винаги ще намери други да му вършат тази работа, а той да си живурка с най готините мацки. Явно човека е наистина скромен, а и то на физиономията му е изписано.

Стискаме палци за майката и бебето - желаем здраве и всичко най-хубаво.

Вече ги пресъздадоха и на филм. В Революция. Там таткото се казваше Арон /еврейче като прототипа с Цукърбърг/ и беше с брада, а китайчето пак беше Присила. Да са живи и здрави.

Да му е живо и здраво. Ама таткото да си пооправи сайтчето.

Кое по-точно, защото таткото има хиляди сайтове.

Ясно е за кое става въпрос що се правиш на малоумен?

Ще има малко Шекербаирче :)))

Харесва ми роклята на Присила от главната снимка.