Коментари - Бащата на Майкъл Джексън го подлагал на химическа кастрация | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкия човек, говорят простотий дори след смърта му

Еее бива глупости...ама вече е прекалено! Всичко си има мярка!

За мъртвите или добро или нищо...е, явно майкъл не е мъртъв...

Всичко са лъжи! От най жълтия вестник парцал на острова! Срамно е за човек който от толкова време не е между живите да се излива помия! Няма да спасите кариерите на бийвър бионсе дрейк и всички други като нетните името на най успешният артист! Той не е виновен че другите са безлични и бездарни!

Моника, каквото и да си ти- мъж, жена, дете- изказването ти е божествено! Подкрепям го и ми се иска да има още много такива като теб!

Светът просто не понесе талантът на майкъл джексън! Затова и роднините му и колегите му и познатите му..всички го мразят! Дори и прословутите му фенове му завидяха! За всяко лошо нещо казано за него се плащат солидни суми и до днес! Но той вече е СВОБОДЕН !

Майкъл Джексън, "Кралят на поп-музиката" за всички времена! Определено е бил тормозен от баща си, това той го заявява в много негови интервюта, което е много тъжно! Той е легенда, той беше уникален! Добър човек с тежко детство и изключително труден живот!

Почти със сигурност истина. Жалко, че излиза от устата на точно този човек... Всички в обкръжението на Джаксънови, злоупотребиха с едно човешко същество от алчност. Кой има по-голяма вина- няма значение.

Кралят на попа е един. Жалко ако е имал такава съдба.

Абе що тези новини и факти излизат винаги когато "обвиняения" не може да се защити? Както и онеги дето ги изнасилили ама преди 25-30 години?

Защото преди 25-30 години светът е бил коренно различен по отношение на подобни престъпления и стигмата за жертвите е била голяма. Защото преди 25-30 не е имало същия достъп до информация и тези обвиняеми са имали власт и влияние което са ги правили недосегаеми и са потулвали извращенията си много по-лесно.

Светът преди 30 години си е бил същият, както и преди 300 години! Хората са си едни и същи животинки винаги! Факт! Хората щом могат да убиват за пари, представи си как могат да лъжат и мамят !

Джако е изключителен талант и е недопустимо гнусно да се скверни.

Не вярвам много на този доктор. Такива неща се говореха още на времето, но Джаксън имаше 5 октави глас, можеше да пее и доста ниско. Използваше предимно високия регистър, защото всички познаваха детския му глас.

Прав е бил. Подобен боклук не бива да се размножава

Ограничено и глупаво мнение! Думата буклук е за буклук,нали така?Какъвто искаш,такъв!Но за тази легенда в музиката подобно сравнение е срамно за този,който го пише!

123 неграмотник нещастен

Джаксън беше харесван от милиони. Гласът му, талантът му. Ще бъде помнен в историята, като най-талантливият и популярен човек от нашето време. А от теб нищо не зависи.

ГлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮпости! И то пък от теб какво ли зависи?!