17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докопа абдали с власт и богатство как няма да е щастлива..Тези афроамериканци дето пяха и се кълчиха а американския ''епископ'' направо си направи някакво шоу сложиха ''кралството'' на много ''почетно място'' т.е. предишните им роби си наложиха своите прийоми.. Сега чекаме черничкото престолонаследниче за да бъде бозата вкисната до край

В заглавието ключовата дума е "изглежда". То и Даяна изглеждаше щастлива ...

От къде се взе тоя мексикански картоф?

че английските крале са по-прости и от българите...не е ли син...

... българEте...

...тя си знае, но е красива. Чукай на дърво сега да е първото внук...

Чукай на дърво,че и Даяна беше отначало много щастлива,ама.........!

каквато на кралицата- такава и на магарицата -не знам какво и е специалното на тая-оная и работа или другите техники-ами да отиде в първия лондонски бардак може да намери по-добра от нея

Току що отворих хладилника - отвътре ми помахаха Хари и Мегън. В съдомиялната, фурната на печката - същото. Прекалено много красота за един ден.Да пребъдат вековните ни приятелски отношения с братската GB, напук на Брекзит!

.... а в учебниците по история пише, че Англичаните питали султана дали има нужда от подкрепления за потушаване на Априлското възстание! ... и ... това е изявление на Макгахан и на западната преса от онова време, това е ИСТОРИЯТА. Документираната, а не измислената. Във филма за Капитан ПЕТКО ВОЙВОДА, Николай Хайтов разказва за един английски провокатор, който се нарича СИНКЛЕР и който бива внедрен от англичаните да предизвиква мюсюлманското население към бунтове, ЗАРАДИ когото губим Беломорска Тракия и Македония ... и това след Берлинския конгрес, където категорично Илюминатите заповядват на Английските копелета да ни разпокъсат и затова прабаба ми и дядо ми са си изоставили къщата и поминъка с една риза на гърба, заради ПРИКАЗНО ДОБРИТЕ АНГЛИЙСКИ КРАЛСКИ ОСОБИ! ... МАМКА ВИ ДА ЕБА КОПЕЛЕТА! България е в гроба, а Вие пикаете върху трупа й! ... ще ми давате Албионски ГМО-та 6 часа. Алооооо, нормални ли сте бе уруди?????

Е как няма да е като гризна кралското синче и стана принцеса?! Да бачкат слугите сега, за да гарантират охолство и разкош за новобогаташката!