17-11-2017 20-11-2018

Коментари

14 годишна е

Браво бате, само така. И аз съм хвърлил око на една 40 годишна мома, но бабата ме държи изкъсо и няма мърдане да еа тоа жувот.

Най-добре си стой при тая, която те иска изобщо.

Много използвана взима. Друго е някоя цепенячка

Че то това новина ли е? Като се ожени за двадесет години по-възрастна - тогава е новина! А то какво - жената е с източни корени, а там масата е бедна и това е традиция - омъжват младите момичета за възрастни заможни мъже, за да могат да си обезпечат потомството. На младите сиромаси им се "радват" евентуално разни дърти разпасани жени/мъже. И е логично като се замислиш - ако не можеш да обезпечиш семейството си и нямаш средства и умения за да издържаш децата си, за какво да се жениш?!

омъжват младите момичета за възрастни заможни мъже??? тя е на 40, бах ти младото момиче

Нещата се познават в сравнение - на 39 е и за него си е момиче, е - и доста по-млада има, ма с тях трудно ще стане приятел, щото дженерейшън гапът става направо пропаст.

а бе и да и не. нито е първа младост нито е първа хубост. не че той е, но... "Born Michael Peter Balzary, musician "Flea" has an estimated net worth of $115 million. He is known to be one of the richest noted musicians in the entire world"

Аз мисля, че се нагледахме на известни американци без източни корени, които традиционно се омъжват за по-млади момичета. Последно Ричърд Гиър и другия артист с лаборантката и т.н. Намирам за обидно, че всички отписват по-възрастните жени, но никой не отписва по-възрастните мъже. По-възрастните жени трябва да стоят сами, така ли? Този конкретно се оженва за втори път и половина. Какво става с тях?

Ако не са медиен продукт, не се интересуват от тях. И този чичо също би бил безинтересен. Чисто физиологично погледнато - бабите имат предимство пред дядовците що се отнася до чисто сексуални отношения.

Сега разбираш ли защо се надаватакъв вой заантидискриминация? Защото си мислят че тук е като там. Където жената е стока и държи да се продаде сама и добре. Това е - сама и добре. Такова им е светоусещането.