Бавачката на Уилям и Хари ще получи 137 000 лири обезщетение от BBC

Мартин Башир показал на лейди Даяна фалшива разписка за аборт на Тиги, уж бременна от принц Чарлз, за да я склони за прочутото интервю от 1995 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това показва само колко дефицит на разум е имала горката принцеса, да се хване на въдицата. След това интервю кралицата ги съветва да се разведат с Чарлз, нещо ,което Даяна не е предвиждала, нито е очаквала.

Причината за интервюто е цялостното ненормално за съпруг поведение на Чарлз и кралското сатанистко семейство и целта да изкарат Даяна повърхностна като обвинят журналистите .В интервюто Даяна дори не споменава името на Тиги и говори главно за връзката на Чарлз и Камила.Стига измислици на бездарното семейство адамс извинете Уиндзор-Сакс Кобург Гота

Всс — това Висш Съдебен Съвет ли е??? Хахаха Журналя с купени дипломи

Нищо не разбрах от тази сензационна новина

Чуек, тоз Чарлз мноо грозен, сигурно са го изтървали при раждането му и е паднал по физиономия! И на никого не прилича - не е изобщо сигурно дали баба Бети му е майка, а за Филип - хептен.

това води с две обиколки на всяка жълтория, която вестниците в Англия могат да измислят. Не вярвам изневерите в Англия да се наказват както по времето на Хенри VIII. Тези сами ще си разбият монархията и ще се чудят от къде им е дошло.