Бай Иван отново привлече огромен интерес към себе си

Продължението на филма от миналата година вече е гледано от над 25 хил. души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"тъпотия до шия...."- чалгарски, глупав, а на места просташки сценарий и реализация

Само заради името няма да го погледна и съм сигурен, че няма да съжалявам. Не знам къде го видяхте тоя "огромен интерес".

Щом тази ТЪПОТИЯ е на първо място по приходи няма начин да ме накарате да отида на другите. Най-тъпо прекараното време в кино за последните 10 години. Реших да "дам шанс на българското" и станах пишман!

На кино в Българпия не ходя от 2006г.

След тутар на евреина саша нищо не може да ме учуди.

тоз народ е за специализирана помощ, но и това няма да помогне

явно се опитват да имитират реджеп иведик

Последно на кино в България гледах "Английксият пациент" и "Танцьорка в мрака" - 1999г. Отвъд океана последно гледах "Меланхолия" на Ларс фон Трир - 2010г. За този милениум това ще е. Останалото са неща на ДВД на Фелини, Ризи, Пазолини, Тарковски, Кешсловски, Бергман и Бунюел. Киното вече е синоним на чиста идиотщина.

Филмът- "" Три хиляди години копнеж"' е някаква ГНУСНА негърска ПРОПАГАНДА.. НЕДЕЙ да даваш пари и да пълниш гушите на негри- маймуни, като гледаш техния филм- пропаганда... По- добре гледай как сме убивали негри- маймуни, за да я я България !!

Простакът се кефи на простотия и бай Митю и кака Сиса от Меден рудник са надушили това и успешно го осребряват. Но аз в тази схема няма да участвам.

Пълно е с глупендери, които се "кефят" на такива полюции и ще си счупят краката да бързат да го изгледат. Само не ни го пробутвайте за кино!

Бих го гледал само заради Силвето щото е ебаси яката бургаска путка. Ако ми падне ще и пръсна гъза от ебане.

Бая инфантили има, дето харесват тая инфантилна тъпотия, значи...

Има нещо сбъркано в главите на такива “мъже” като теб.

Не е сбъркан ,просто иска секс. Жените сбъркани ли са ,че само за пари мислят . И то за чуждите пари.

Преди години Рамбо, Командо и Емануела пълнеха киносалоните на всяка прожекция. Капитан Петко войвода филма пръскаше кината от народ.Старците от селата идваха с влаковете в София да го гледат . За Хан Аспарух същата работа.

на мъжа най му подхожда ролята на циганин, някак си му идва отвътре и го прави по съвсем естествен начин. Всички други роли са превзети и някак си изкуствени и все нещо или липсва или идва в излишък. Аналогично жената най-добре играе празноглава кифла

Не знам що очаквате нещо по-различно тук коментиращите с оглед управлението на страната, избирането покрай това. Хората открито се подиграват с добитъка, пробутвайки му подобна простотия и си печелят доволно парички и са прави и не правят нищо нередно, реално погледнато...Вижте примерно новото "шоу" на Рачков (С Рачков всичко е възможно) - велика тъпотия и дъно