Челси Клинтън осиновява африканче

Челси Клинтън планира да осинови бебе от Африка.

Обратно в новината

Коментари - Челси Клинтън осиновява африканче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубава и умна като майка си.и най-важното - добра и състрадателна дъщеря.децата непременно ще дойдат при толкова всеотдайна млада жена.успехи,мила!

деар челсеъ, гоод лук анд бест вишес! нека господ да то даде здраве и успех и много деца! от една булгарска маика, която няма кирилица на своя компутер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубав жест! Дано си имат и тяхно детенце!

И защо точно от Африка?Малко демонстративно идва.

ептем се сдухаха тия хамериканци... да си беше осиновила поне мангалче от тук...

Да не е луд некой да й прави дете на тая...

И какво всъщност му е грозното? Бяла жена с черен мъж или обратното? Вие по външния вид и цвят на кожата и очите ли си избирате партньора/партньорката? Тъжно, ако е така. Пък другите че се обръщали и гледали... Ми като си нямат друга работа, да гледат. Това ли е важното в живота?? Дали другите се обръщат и коментират? Направо не е за вярване, че в 21ви век се правят такива коментари!

БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ. Не го казвам от злоба или нещо друго, но това си е така. Както при нас обикновените хора сълзите са постоянни така и при тях. Челси моето момиче/аз съм на години че можеш да ми бъдеш внучка/ давам ти един съвет който да го изпълниш защото моята сестра след 9г.ходене от лекар на лекар реши да си осиновят с батко дете. И докато подготвяше документите за осиновяване една вечер ни каза- аз съм бременна. Понякога господ ни дарява с такава радост че не е за вярване. Дали от това че кака се примири че няма да може да има деца и не трепереше всеки месец но чудото стана. След сина господ я омилостиви и с дъщеря. Съветвам те да си спокойна и търпелива и господ си знае какво да прави. ЖЕЛАЯ ТИ ГОЛЯМ КЪСМЕТ.

А сем. Анджелина Джоли и Брат Пит имат и биологични, и осиновени деца. Да са им живи и здрави.

Някой от вас да си спомня бомбардировките над ЦИВИЛНОТО население на Югославия, организирани от Бил Клинтън? Самолетите летяха направо над блока ми и сееха смърт на ститина километра от къщи. Е, всяко нещо си има цена. За какви внуци може да мечтае човек, оставил хиляди семейства без деца? Говоря не само за загиналите от бомбите, но и за настоящите жертви на американската инвазия на Балканите, страдащи от рак. Сред тях са и много българи. Не мразя никого, просто помня.

Хм. Заболеваемостта от рак в България, за съжаление е висока. Дали пък не е от Чернобил?

Разбира се, че и Чернобил има пръст в заболеваемостта. За съжаление атомната централа страхотно порази България. Тя обаче не беше взривена нарочно. А уранът, който още се разпада в бивша Югославия, ще ни трови стотици години.

Язък, за богатата фамилия! Няма да има продължение на рода им! Може, пък и да е за доброто на САЩ! Там Политическата класа е вечна и не си правят експерименти да я сменяват, както се опитват същите тези от САЩ да слагат у нас все млади балами, за да ги манипулират с лекота и под носа им да ни източват!

Ами правете си изводи какво представляват българските мъже, щом като някои жени предпочитат черни пред тях.

Бял, черен, зелен, няма значение. Важното е пари да има. Нали муци?

Браво и успех! Бил Клинтън беше без съмнение най-успешният американски политик, който помним! Подписвайки през 1995г. т.нар. Internet Privacy Act той стартира разпространението в света на мрежата Интернет. Сега имаме Интернет благодарение на него. Хилари Клинтън е най-успешната жена политик в САЩ и нищо чудно да я видим и в президентска надпревара. Да не забравяме и благотворителна дейност на тяхната фондация! Достойно решение на Челси Клинтън - браво и успех!

Приятелю, ти да не пишеш от американското посолство? Бил и Килъри Клинтън, са семейство социопати. За войните които направи какво, ще кажеш американецо? За стотиците хиляди избити? Гадове проклети. Дядо искал да става и видиш ли малкото вампирче, ще осинови негърче, да зарадва татко. Същия татко, който не си мръдна пръста за геноцида в Руанда. Същия татко който пускаше бомби на Балканите, Азия и къде ли не. Аман от лицемерие. Нямаш ли капка съвест та пишеш такива идиотщини, бе?

А каква връзка виждаш между Челси Клинтън и войната на НАТО в Югославия (подкрепена официално от България)? Сигурно решението за бомбардировките не е на организацията НАТО включително България?

Are you kidding me? Всичкият тоз булшит е заради така наречената political correctness... Bla-bla-bla.a.a.a.a.a......

Това е платен писач. За съжаление, в нашата мила родина е пълно с чужди агенции(под различна форма) които правят пропаганда.

По-американчен българин или американец? Какво пък правят такива в български форум? Акъл да ни дават или за проучване на анти-американски настроения в България?

какво е "булшит"? Вече няколко пъти питам най-учтиво и никой не иска да ми го обясни. Моля ви - преведето го!

УЖАСНО ГРОЗНО СЪЩЕСТВО.....

А вие, еснафи, тънете в духовната и физическата си нищета!!!

Ъъъ....защо?

Като те чете човек, остава с впечатление, че ти НЕ-еснафът имаш 10 осиновени негърчета вкъщи.

Не разбрах браво за кое? Явно имат нерешими проблеми и не могат да имат свои деца. За това ли викаш браво? По-скоро е тъжно.

Защо им е да ходят чак до Африка - е тук си имаме цял куп черни слади циганета? Могат да си вземат не едно, а няколко.

Браво,Челси!

Браво!!! Много здраве и щастие им желая! Имат какво да дадат на едно дете!

Ама че гадни коментари! Хора, само лошщо ли виждате във всичко.Какво по-хубаво от това да се спаси едно дете от мизерията. А дали е черно или бяло има ли някакво значение?!!

Тези снимки не трябваше да ги гледам със сутрешната ми закуска. Бля.

Ми приятно повръщане!

...а, вий, вие сте идиоти..." Хр. Ботйов

Тва направо кат го напрай, ще тресне дъртите Клинтън у десетката и туй ще ги довърши.

Вкарват си чернилки за да си вдигат имиджа а после проблемите се натрупват на работещата средна класа.

А защо си мислиш, че това дете няма да бъде научено да работи?И да стане част от работещата средна класа?

Сем. Клинтън старши, може е да са били средна класа, преди Бил да стане президент. Но Челси и съпругът й отдавна не са средна класа, а пък детето им съвсем няма да бъде. Така че хейтърите да си хейтват, хората си живеят щастливо и не им дреме за българския лумпенпролетариат :-).

Браво Челси! Наистина имаш златно сърце.

Да, сега е модерно да си имаш черен вкъщи, за Президент, за Папа, шеф, гадже и т.н. Предполагам , че Бил се надява внучето да е женско.

Тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато!

Извинете ,сгрещих бутона, исках да ви сложа +. Нека са няколко+++ :)