Катрин: Искам момче

Херцогинята на Кембридж Кейт каза, че не знае пола на бебето си, но се надява да е момче. Съпругът й принц Уилям пък би предпочел бебето да е момиче.

Обратно в новината

Коментари - Катрин: Искам момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съболезнования за загубата ти, момиче! Не се вкарвай във филми! Бог е любов и светлина. Той не отнема. Той дарява само любови светлина. По-скоро са лоши стечения на обстоятелствата. Бъди жива и здрава и ти пожелавам скоро Бог да ти прати живо и здраво, желаното от теб, момиченце!

Ужасно нещо ти се е случило, но не си пълни главата с глупости!

Съжалявам за това, което Ви се е случило.. няма по-голяма трагедия от това. Каквото дойде, не трябва да имаме предпочитания е иначе мнението ми.

Аз искам момиче - 20 -25 годишно!

Е,можете да си купите всичко,но тук вече парите не помагат.Няма сделка с Господ!

Кате, разбирам те, ама квото дойде бейби!

Правя момчета безплатно! Доказано няколко пъти до сега. пп. оставете телефони и снимки

"оставете телефони и снимки"??? Не разбрах ти момчета ли правиш или телефонни указатели и фото албуми?

Не може да отречете ,че Катрин е много очарователна и красива.Възхищавайте се навсчки и всичко хубаво около Вас,вместо да си показвате злобните коментари!Със злобни и обидни подмятания няма да станете нито по-богати,нито по-добри.

Тая няма ли какво друго да облече и да престане да се хили като тиква? Прилича на почтена бабичка и то бременна....

А ти звучиш като изкуфяла тиква.

смях се с глас, тя искала момче... кой въобще я пита какво иска катрин?!

И ако е момиче ще го върне ли? Важно е да се роди живо и здраво детето, това да искат родителите, а полът не е от значение!

Е ми то и аз искам момче...

Те това е, да си херцог и херцогиня на Кембридж. Ходиш насам-натам, подаряваш детелинки. Да са живи и здрави.

След като гледах 1 документален филм за Чарлз хич не им завиждам: ставане, тоалет, закуска, среща с посланика на държава Х, отговаряне на кореспонденция, среща със съветниците по не знам си какви въпроси, благотворителен обяд, откриване на болница, посещение на Индия, Австралия, Нива Зеландия и не знам си кой още, посещение на войници на фронта, връчване на медали, посвещаване в рицарство, посещение болници за деца с левкемии, благотворителна вечеря за събиране на пари за последните, край нямат тези ангажименти. За всяко събитие те гледат под лупа - излъскани обувки, изгладен, вчесан. За жените още по-зор - тоалетите да не били носени, да отговаряли на местните традиции, цветовете да били не знам какви си, че брошките, че косите ...

Абе тая изглежда като майка му, стига с нея, че вече сънувам кошмари, такава добродетелна леличка...., и все с ужасната й усмивка - както се каза - пластмасова ..., пък и каквото да роди все е берекет, да е живо и здраво!

Направете и момче бе! С глупости ни занимават.

Поправителен за Уилям.

И по - добре ще е за нея .... въпреки, че Даяна две момчета роди и пак не я оставиха да живее ....

Чакам да посети и девически манастир и там пред игуменката да си признае, че иска момиче...а принца да се изповяда, че чака момче. Иначе ще трябва да държи поправителен...

Друго!

е стига дееее.стига с тия глупави новини

Горката!

я виж ти:))