Коментари - Бела Хадид бе избрана за модел на годината на Британските модни награди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Травестит

Има ли някаква необходимост да си показва циците? Да не би да е кърмачка азиатката?

99% от коментарите са ги писали жени-лелички

Ходи лъскай бастуня на Галена, Шмалена или някоя друга надуваема пача с хиляди интервенции. За разнообразие мое опънеш кожичката и на някоя модерна анорексичка.

немой да лъжеш, стрино. слабите натурални жени бяха модерни едно време, сега са модерни некви огромни дупари и ръки дето капе олио от тях. то не сте виновни вие че дебелеете де, просто едно време жените работеха много и ядяха малко, сега е точно обратното. иди удари една паста сега...

Верно е , яко пишем, щот си нямаме друга работа, а и ни е минало вече времето. Ние сме ясни, ама не разбираме разни пикльовци като тебе или застаряващи левенти като тебе ?, що коментирате и се заниавате с нас лелките, вместо да бръмчите по предназначение, тоест да клатите киборзите като Бела Хадид и Златка и клонинга и Ганка ?

Мъжете не харесват този тип жени. Особено масово наложените - тунинговани. Жените отдавна не формират себе си на основа какво харесваме ние. Колективното им съзнание търси валидация в ДРУГИТЕ ЖЕНИ. Повечето мъже всъщност сме толерантни и се адаптираме към каквото жените ни сервират. Свързано е с първичните ни инстинкти, които рядко подчиняваме. Изисква се сериозно усилие от страна на мъжете да победим долната част на тялото си, която обикновено няма закачени каквито и да било естетически изисквания. Естетическите изисквания се налагат социално, но тъй като мъжете сме винаги компания с предател, е много лесно да се подведем по някаква комплексарска тенденция, уж да си ги мерим. Другият проблем е, че голяма част от успелите финансово мъже сме комплексари, един му малък, друг му голяма главата, трети нисък. Това ни мотивира да избием комплексите с действия водещи към финансов растеж. И са идва въпроса на века: Въпреки публично демонстрираната еманципация и феминизъм, на края на деня масово жените са калкулатори към оцеляване с минимални усилия. От малки са възпитани, че са "слабият" пол и че социалният сантимент към тях винаги ще им даде предимство. Естествено от всички генерализации има изключения. Това не ги прави неверни. Просто изключенията потвърждават правилото.

Много мразим някой да ми дава наклон на ия какво да харесвам и какво не. Аиде у лево при затлъстелите лелки

Точно обратното е. Мъже, които са осъзнали гореописаните неща, рядко си лягат с лелки или "наложени" от колективният мъжки тъпизъм женки. Ма де да го знаете онанистите това. Изисква се напън извън чатала.

Тая Хадид се е получила като някава просякиня- Проститутка е спала с ГНУСЕН арабин... Тая Хадид ВИНАГИ ще си остане Предателка !! мошеничка

мислех си, че хората преувеличават - а то: пластмасова кокодилска мумия!!!

На тая Бела в Парадайс.... много грозно лице и кофти излъчване

Ружа е много по арна ...

се завръща, ама не филма, а на живо. И все повече такива ще стават...ей как ми липсват естествено красивите и усмихнати жени.

Още ги има! Знам поне няколко такива

Самите мъже масово започнаха да харесват пластмасови, изкуствени жени, затова и толкова много от тях си монтират маймунски джуки, рисуват си веждите, добавят си екстеншъни по косите, плескат се до челото с грим, изпилват си носовете и пр. Тунингованите, впрочем, наричат естествените жени "лелки" и им се подиграват. Всичко това, както казах, се насърчава от масовия мъжки вкус. Та, търсете проблема в мъжете.

И на самите мъже както виждаш им е писнало от такива маймуни. В един момент се усещат, че за да бъдат с такива трябва да се бръкнат финансово за поредната интервенция, а и както се споменава в една съседна статия "не си подхождат интелектуално". Додява им от фъфлене, маниерничене, липса на натурално усещане, така, че недей да ги кориш. Разкаяли са се, пък че някаква маймуна ти казала лелка ... откога ти пука за тяхното мнение? На мен ми е все тая. Мъжът, който те искат е предпочел мен.

е защото те изглеждат като лелки още на 25 г. и боли като видиш някоя естесвено красива жена. Пример - в работата имам колежка на 37 г с две деца ( никой не може да повярва, че е на толкова, защото изглежда на 23 - 24 г ), естествена , не пие, не пуши,,,,и то ги човърка милите тази злоба,че те уж млади , а с визия на 45+. Но да..има го това,че и мъжете явно им допада този тип:(

И като "мъжете харесват" дай да си забодем и роза в...нали. Има си мъже, които харесват такива жени, самите те са Кен-ът на Барби-то. Има си и нормални мъже, които си харесват нормални жени. Една жена с изпрани дрехи, дискретен грим, измита коса и подрязвани нокти има шанс да хареса на много повече мъже, отколкото такава с патешки джуки, подпълнени скули, любеници отпред и клепачи, натежали от мигли. Но то и зависи какви мъже си търсите. Ако си търсите батки, то се ориентирайте към добър хирург.

Модният бизнес е доминиран от мъже пед...сти. Затова ѝ се лансират такива идеали за женска "красота" с момчешко излъчване. Масово манекенките, които са успешни, са самоходни скелети, които не могат да бъдат различени по външни полови белези, а и цялостна визия, към кой биологичен пол принадлежат. Говоря за тея дето разхождат дрехи по ревюта. Затова и възрастовата граница на моделите все повече се снижава -14,15, 16 г. недоразвити кльощави момичнеца и момченца с анорексия масово дефилират по котешката пътечка. Та да, напълно съм съгласен че Бела Хадид е модел на годината- вписва се в концепцията 100%.

Един известен дизайнер беше казал, че манекените са само ходещи закачалки на дрехите. Ако са секси, мъжете ще гледат гаджетата, а не тоалетите.

Егати сухата пръчка.

Същия кон като майка си Йоланда.

Йоланда е по-убава. Тази е грозен кон.

Егати крокодила.

Този чироз ли избраха англетата? Хайде сега и нашенците да възхвалят. ЕВРОИДИОТИ.

Наистина ми е жал за това нещастно дете! Не знам какви нечовешки прегрешения има от предишен живот, та в този да се озове в лапите на тая комплексирана пача майка си, с гордост наричаща себе си "Най-лошата майка". Знам само, че ако най-лошата леля (това съм аз, при това без кавички!) я докопа, такава шокова терапия и пластична хируругия шъ й праим, че свитки ще й излязат! Ей заради тая тъпа и грозна п.тка, на тая "майка" да й ... майката, вече 6-7-8 години не можем да преборим на лелиното анорексията! Слава богу, поне не е животозастрашаваща анорексия, поема поне 1/3 до 1/2 от необходимите калории (това е след много, много, много преговори!), но храненето й е много непълноценно! Колко пари сме дали по доктори, при това напразно, предпочитам да не знам! Скъсаните ни нерви не знам по коя тарифа да ги калкулирам!