17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дозички адренахром за вип-гостите ще включат ли?

А за колко милиона са продали правата за заснемане на празненството?

Аз за 25 млн ква сватба щях да им направя, ехеее Щях да извикам Шакира да им пее и вместо на нея щях да платя на испанската хазна да не я дакачат С останалите пари щях да затворя Влас да са разчекнат дет са вика.

За какво й е на дъртата скумрия какава сватба? Ще ражда ли после?

За кеф, Ганьо. Довършат това, което са започнали и прекъснали преди много години. Една жена може да роди и без брак, затова по същата логика може да се омъжи, без след това да роди.

Тези не се наебаха, не се наядоха, не се напиха, но те не са лудите, луди са тези, дето им дават милиони да се кълчат и показват дупета, цици и надървени чепове…

Маша три рубля и наша Захарова, Скабеева, Попов, Соловьёв. Кстати, у Соловьёва отобрали ТРОЕ ЛУКС ВИЛЛЫ на озеро Комо, Италии, блядь. Одна стоит 15 МЛН евро.

Кич и разгулност на забогатели дебили от човешката глупост да плаща милиони на шутове и курви.

Бахти разхищението.... да отидат на някоя яхта и да й маже дупарата и сисите с мъжко мляко и леля Дженифър ще е доволна.

Щях да ги уредя поне с десет по-евтино. Тъкмо им намерих фолк-певачка, мургав оркестър, договорихме каймата за кюфтетата и бройката на пържолките, а и ханчето в Трекляно чакаше скъпите гости....Язък. Но пуста любов не жали пари, булчото погрижи ли се да ремонтира поне спалнята? "Ела се вива, превива-а...." И кола от "Черешката на тортата" ангажирах, и тенекии да дрънчат отзад /на колата, не на Джен, задникът й е достатъчно голям да се грижи сам за себе си/. Но щом са избрали скуката и канона, тяхна си работа. Да са живи и здрави и да потретят един ден.....Ще ме изненадат само ако някой от тях е забременял на тия лазарници покрай ангажиментите на снимачните площадки.

Обичам увиснали до пъпа бозки...:)))

Тия пък не се нажениха. Аман! Че и 25 мил. ще похарчат, щото няма по- смислени неща на този свят за, които да се харчи.

лице на някаква фирма за сватби и погребения. Иначе няма основание тези презрели хора да "пръскат" едни пари за такива простотии.

Щилян с рокля и грим!

Човек се жени веднъж в живота, особено когато се охарчи стабилно.

че тия двамцата не са хора, щото удариха общо около 10 сватби. Може, да, вероятно не са хора.

Не са се изръсвали достатъчно, я да останат с по 1000 долара в джоба, няма да смеят да мърдат, а никой няма да ги иска, още повече на тяхната възраст,

Бенифър ми звучи като лишперт - нещо между експерт и лишерин.

на илюзии са добре платени.

В Америка колани не слагат ли?

Сега разбрх къде гледаш. Тази кола е най вероятно ретро, което означава че има lap belts само, тоест през кръста както повечето американски коли през тази епоха

Грешни пари,вместо да направят нещо с тях,те ги прьскат за глупости,не че очаквам да са много умни.

Нещо заглавието ми убягва Бенифър....?

еее помисли малко де :) Бен + Дженифър=Бенифър :)

Не разбрах защо ми изтрихте коментара, че с тази сватба вероятно перат пари на латиноамериканската мафия? Нещо дилъри ли сте, що ли?

Три дни яли пили и се веселили. После кой от къде е.

само за тези пишете! Голяма работа , че се оженили и то за втори път! Какво не разбраха от първият им опит, та пак ще правят няколко сватби? След някой и друг месец ще ни занимавате с рзавода им!

ако хвърлиш 25 милки за твоята втора сватба ще пишат и за тебе тука :)

25 милки за сватба…. можеше да помогнат на някой по-нуждаещ се, а 1-2М за звездна сватба пак си е доста!!!

дир не ми скршвайте мнението..престанете вече с думата цигани...това са цигани Казах харесвам Джий Ло но правят цигандка показности не вярвам Бин Афлек да е инициатор

Бин Афлек ….. айахаххахаххах

И сигурно Бен ще ги плати, онази понеже е жена дава само потката си.

после 50 милиона развод.Оборот да става

Дженджифър Лупангес ... Нито е актриса, нито певица ... Но за проститутка в Турция става !

тъпанарче.

Бенифър? Жизъс! Това нещо като Бранджелина отдавна е демоде.....

Звучи като Курнелия.На майка си курва и на баба си Нели