17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- XXhook.Com

Това с титлата е особено важна новина. Силно се развълнувах. Допика ми се, отивам.....

Че то се пикае? Щото друго ме можрш май Аре писта, чалгар

Майчин...

Тия рептили въобще не умират. Когато се уморят от светския живот, решават да съобщят, че са починали, а всъщност им правят регресия и ги подмладяват. След това продължаватт да си живеят необезпокоявани от никого. Когато хората разберат за техните "игри", ще изпаднат в тотален когнитивен дисонанс и няма да могат да приемат истината за истина. Но всеки сам решава. Бъдете здрави и се обичайте.

Вие сте в когнитивен дисонанс по рождение, щом пишете подобни глупости.

che si ti da ni kagesh kakwi sme

квони дреме за един хангли ,дето са ни правили най гуемо !Зло? да го дуя !!

1.Принцът е от гръцки произход. 2. А британците са подкрепили Съединенето на България, ноти явно си не си българин и за теб това е голямо зло! 3.Дуй го друго не можеш и акъл за друго нямаш!!!

Българин им е платил, разбра ли продажник

Турция е искала 125 милиона златни франка, а знаеш ли кой ги плаща? Германия? Франция? Оф, недей така, олигофрен, Англия? Не. Плаща ги Русия, опрощавайки вземанията си към Турция, от Втората Световна Война. История, сър.

Той, беше ходеща на два крака илюстрация докъде стига аристокрацията след векове вътрешновидово кръстосване. За него това беше един много дълъг, но за сметка на това напълно безсмислен живот. Явно, че не могат да си купят и безсмъртие синьо кръвните !!!Амин !!!

Пак ли с тия вампири, хайде спрете се вече!

Цяла Европа изказва съболезнования и излъчва репортажи, а дир. бг по типично руски маниер, започна да му издирава гафовете и да се гаври с принц Филип във вчерашен материал. Безбожници, путинуфили!

Да бе, дирниците налагаха здрава цензура вчера и не допускаха коментари.

от вчера беше преводен, така че не дираджиите са виновни! Пък и аз гафове не видях, а само едно наистина английско чувство за хумор! Четях и се смеех със сълзи! Обичам хора с чувство за хумор, дори и черно, които не се вземат насериозно!!!

Като теб ли? Комунист

Тоя капут е имал цял живот професия 'търтей'

Само абсолютно необразован и прост олигофрен като теб може да стигне до такъв извод

Няма по-изостанала във времето нация от англичаните ... продължават да хрантутят едни търтеи, да си ги уважават, почитат ... И каква полза има тая държава Англия от търтеите в кралското семейство ??? Да бяха ги обезглавили както са направили францьозите ... та да си спестят парите, с които издържат тия паразити и търтеи.

Е защото пък французите като обезглавиха краля си цъфнаха и вързаха щото....Те си имат президент /освен премиер/.....Очевидно не сте достатъчно образован нито исторически, нито обществено, щом не знаете, че президентът като фигура замества именно.....монарха. Идеята е да има една олицетворяваща държавата надпартийна фигура. Очевидно е, че тази институция им върши много добра работа даже-и в държавните дела и като имидж и като традиция. А това, че вие не го виждате е ваш проблем, не на институцията.

Само малоумник като теб може да се възхищава и да превъзнася тия кърлежи !

Лошолошо

С изключително чувство за хумор. Спомням си как на едно откриване беше забравил какво точно открива, беше поне на 90 и каза-Откривам това нещо

..Каквото и дае то! А на кралицата беше казал докато шофира-ако кажеш още една дума и ще те сваля от автомобила.

Това е за съжалене, не за възхищение.

Защо пък да е за съжаление? Напротив. Това си е чисто английско чувство за хумор.

Ама вие сериозно ли? Ако го беше казал някой обикновен дядка, нямаше да го превъзнасяге толкова.

Това не е чувство за хумор,а просто човекът си е бил винаги открит.Не му су у налагало да премълчава,да се преструва,и е казвал каквото мисли и чувства,и затова често е звучал грубо.

Ама как така!!!!! Ама няма ли в България да се обяви траур!! Вече трета бутилка изпивам от мъка...

В продължение на 75 години се радвате на парапитеци, които не знаят от кое дърво са слезли - Тате ви Тошо, Бате ви Бойко, Баба ви Радев, Кака ви Станислав Трифонов и всички между тях, да не ги изброявам, че в Библията няма толкова имена. Този заврян зет Филип какъвто и да е, е 100 пъти по-качествен от вашите идоли и любимци, уногондури такива!

Стига бе.

Изброените от теб може и да не са свестни, но са управлявали една макар и малка държава, а не са били домашни пудели. Като толкова величаеш този човек кажи какви са му точно заслугите. Не можеш. Но можеш да се подиграваш на цял народ и то на този от който ти произлизаш. Чуждопоклонничеството не те правят нито англичанин, нито крал. Нещастник!

Най-малкото се е бил във Втората световна война, служил е във флота, спазвал е хиляди протоколи и неписани закони. Пак казвам: "заврян зет" , като любимеца ви Иван Живков с моминско име Славков. Отношението ми към Филипопулис далеч не е положително. Когато ми посочиш една положителна черта, в който и да е антигерои излъчени от целокупния през последните 75 години ще се съглася с теб. Ясно е, че тук е пълно с всякакви фили и фоби, но все пак малко скромност не е излишна! За съжаление си прав - част съм от този народ!

На този "домшен пудел" заслуги те са повече от колкото можеш да броиш. На малка възраст бива изгонен от собствената му държава след преват, малко по късно майка му откача и е пратена в лудница. Баща му го заебава в Шотлански пансион и кажи речи остава сирак. Остава на млада възраст без титла без пари без имоти и най вече без семейство в чужда държава. Сам завършва с отличие и по късно сам става най младия първи лейтенант в флота на Царската Армия. С кралицата се запознавата на събитие поканен от тогавашния цар и там се влюбват. След втората световна Филип и Елизабет се женят където той се отрича от звездната си кариера в армията за да бъде с любимата си. От тогава той откри Hаграда Херцог на Единбург за учненици които искат да развият своя потенциял. А по късно става президент на Световния фонд за Природата. През годините той е прекарал в благотворителности и дарения и е бил президент или патрон на близо 730 различни блготворителни огранизации. Единствено където е бил по директен за което някои го смятат за груб. Лично аз не съм фен на царското семейство но за сноб този "пудел" както се изрази е направил повече от мого политици и милиардери през целия си живот. От всичи от царското семейство той ми има уважението! Поклон пред светлата му памет!

На този "домшен пудел" заслуги те са повече от колкото можеш да броиш. На малка възраст бива изгонен от собствената му държава след преват, малко по късно майка му откача и е пратена в лудница. Баща му го зарязва в Шотлански пансион и кажи речи остава сирак. Остава на млада възраст без титла без пари без имоти и най вече без семейство в чужда държава. Завършва с отличие и по късно сам става най младия първи лейтенант в флота на Царската Армия. С кралицата се запознавата на събитие поканен от тогавашния цар и там се влюбват. След втората световна Филип и Елизабет се женят където той се отрича от звездната си кариера в армията за да бъде с любимата си. От тогава той откри Hаграда Херцог на Единбург за учненици които искат да развият своя потенциял. А по късно става президент на Световния фонд за Природата. През годините той е прекарал в благотворителности и дарения и е бил президент или патрон на близо 730 различни блготворителни огранизации. Единствено където е бил по директен за което някои го смятат за груб. Лично аз не съм фен на царското семейство но за сноб този "пудел" както се изрази е направил повече от мого политици и милиардери през целия си живот. От всичи от царското семейство той ми има уважението!

Плачът на лакея в ъгъла на стаичката му:)

Боклук си. Доказвай се още, ако искаш

Аууу, голямата служба е служил, няма що. Цял живот е тънал в лукс и слугия. Обувките си не е връзвал сам, то така и аз служа.

Прочетете с какво се е занимавал първо, и тогава излизайте с гръмки заключения.

"Джурналистите" ...Вие поне 8 клас имате ли? Какво е това Уесекс....има област в Англия Есекс а,а, за Уесекс не съм чувал......ба ..си майката дори и google не сте се научили да позлвате....

Ауе като не знаеш, не се отваряй бе! Иди да измиеш чиниите.

Прос си сашеееее

Това, че не си чувал за Уесекс, не значи, че не съществува. Упражнявай се с Google!

абе, нали така, лекарите обещаваха 300 години живот на богоизбраните. трансплантации, тва, онва и опа - вечен живот. Що го изпуснаха на 100 само?

Лекарска грешка

Само не разбрах Филип мъж ли е или баща на краЛ ицата?

Ms

Възхищавам се на англичаните. Успели са да запазят хилядолетна традиция. Ние в България какво направихме. Вместо след ‘89 да възстановим монархията, ние я заменихме с чалга.

Нали си докара царя. Той те оправи за 800 дни

Нали осъзнаваш, че Симеон 2 като монарх има по-малко власт отколкото като министър. Може да не оправи България за 800 дни, но поне щяхме да имаме културен представител на България в лицето на Европа

ко рече? На симеончо КГБ му плати дълговете от хазарт, разпродаде ордените на дядо си. И наглееше - били семейна ценност и можел да ги шитка. Плюс, че в момента, в който замени КОРОНАТА с министърпредседателството СТАНА ПЕРСОНА НОН ГРАТА В БЪКИНГАМСКИЯ ДВОРЕЦ. Крабицата напрао го изплющя с 200. Нищо, че кобург готи и двамата. Симеон е дефектен, не става...............

Не го оправи за 800 дни...оправя го 800 дена

И за какво ти е монархия....да хрантутиш Симеончо ли....дори в Англия отрязаха доста финансирането на кралското семейство....преди са били на голям бюджет плашан от данъкоплатците....сега бюджета е орязан доста...и вече и кралицата плаща данъци..преди не е плащала...

Щеше да издържаш още едно семейство да си живее царски. С какво щеше да е по-добре за страната? Точно с нищо.

Ма ти и сега плащаш, бе бунак-на семейството на президента. Четете, бе хора, четете. .Просто президентската институция исторически заменя монарха-крал, цар, какъвто там е бил монарха на държавата....Така че сменяш една фигура с друга, но плащането е.....същото. ХА-ХА-ХА.

Служител на обществото, не само в Англия, но и на Commonwealth нациите, посветил живота си в служба на Кралицата повече от 7 десетилетия. Личност и мъж за пример. RIP

"Служител на обществото". Имал късмет Кралицата да се омъжи за него и оттам нататък живот-песен. Съвременните монарси имат функцията на домашни любимци. Страната се грижи за тях за да може да се снимат от време на в.еме.

Кралското семейство донася доходи на страната - привлича сума ти и туристи, това малко ли е? Подкреоата им към благотворителните организации в Англия е значителна и жизнено важна за тях, за да подпомагат нуждаещите се. Индиректно Кралското семейство помага на много хора. Самия Примц Филип е основател на стипендия, която благоприятства малдежи над 160 страни, сред които България. Основал е и WWF. Отделно е патрон и президент на голям брой организаии - тяхната асоциация с него им донася дарения.... може да е имал късмет да се омъжи Кралицата за него, но е допринесъл към Клаството

скоро и тоя рептил дърт и гнусен на снимката да го последва, крайно време е!

вече наградата за най-много минуси, та да престанете да хабите отвратителния си речник.

Направо е удоволствие за нас да спорим със сектанти. А за речника ни, не се притеснявай. Имаш много сган около себе си. Притеснявай се за нея

Концентрирайте се върху това Слави да бъде премиер и неговата партия да има власт и да управлява

E Ясно е Защо не го Излагат на Публичен поклон Тоя Расист ! Не Доживя Да Види дъщерата на Меган и да Пита ама то черно ли е ?

Пише се дъщеря.

Принцеса Ана? Ан ѝ е името.

Концентрирайте се върху това Слави да бъде премиер и неговата партия да има власта и да управлява

С цел да съм в крак със статията. По-добре да станем част от the Commonwealth, отколкото Слави да ни е премиер

Имаш възможност. Използвай я

... интересувайте се само от “”новините”” в България. Бъдете тесногърди и не четете световни новини. Ако вас не ви интересува, то други хора ги и искат да прочетат за живота и делото на Принц Филип

И да не забравят и цветя да поднесат.

То затова на българина му липсва богата обща култура.

Абсолютно правилно, за жалост. И най-жалкото, че още по-зле ще става и понятието обща култура ще е някакъв мит на по-старите поколения. Жалко..

Не е обща култура, а чуждопоклонничество. Ние имаме на кого да се покланяме. Тези просто ни идват в повече, Ха-ха

Де и ние да имахме такъв човек начело на държавата, но Бог за съжаление ни прати Симеон :(

Имахме. Баща му Н.В. Цар Борис III. Вечна му памет.

Наскоро четох, че 90 процента от англичаните не удобряват монархията. А останалите 10 не казват истината, защото не искат да бъдат толкова директни пред камерите. Толкова за любовта.

Нормално, като анкетираните 90% процента са хора между 20-30, които няма понятие от култура и традиции. Малко като електората на Слави

то пък електората на Тулупа си е..в..а майката...една култура лъха от тях...

За жалост това не е вярно. Харесват си монархията. Тези, които гласуваха за Брекзит, са повечето застъпници за кралицата

Напротив, много англичани Одобряват Монархията. Прочетете мнения от повече ит един сайт. Винаги, когато са показвали телевизирани събития, включващи Кралското семейство, в било пълно с хора, които ги подкрепят.

Не е вярно, чети ти, аз съм чел малко повече от теб. Никой не ги иска в Англия. Само някои, които и сами не знаят какво искат, но другите 90 явно знаят. А да наричаш 90 процента от хората електорат на Слави, е леко казано сектантско.

одобряват или удобряват...май започва с О ...вземи си го запиши някъде да не се излагаш

Ако и детето ти пише на телефона ти и телефонът ти вмъква думите, се случва. Знам, даскалке, как се пише. Не ме учи. От теб само мършлячески истории могат да се научат. Нищо хубаво.

Не ни занимавайте с това

Ако вас не ви интересува, то много други хора ги интересува и искат да прочетат. Като не ви се чете, не четете... какви сте хора, пък и в множествено число пишете? Нещо от името на много хора ли коментирате?

Коя си ти ма? Изчезвай да полагаш цветя

Точно така правим. Ти кой си, че ще ни поучаваш

Силна личност, пример за самоотверженост и саможертва на лични желания или амбиции, за да е подкрепа на Кралицата в продължение на 70 години. Обичан от английския народ с чувството си за хумор и дело към благотворителни организации и инициативи, които е създал и подкрепял. Мир на праха му!

Голяма саможертва! Не е могъл нито да се напие публично , нито да се сбие, нито да сваля мадами в бара. Мъкаааа. И кои лични амбиции си е жертвал? Отказал се е да стане директор на нещо? Цял живот открива "нещо си". Тежка работа и живот.

Галфон, ганювски.

Когато е бил на път да се издигне в Кралските служби и е имал потенциал да стигне най-високия връх във военната си кариера, той се отказва от всичко това, за да бъде консорт на Кралицата и буквално да е винаги две стъпки зад нея. Това за един мъж с потенциал никак не е било лесно, и той го е направил. Ако вие не го интерпретирате като саможертва, то значи никога не сте се отказвали от лична амбиция за нечие друго благо (което е продължило цял живот).

Respect към Кралицата

Защо ни занимавате с това ?

Що за глипав коментар? Това е световна новина за загубата на значима личност, уважавана от милиони?! Ако не се публикува това, то какво? Някоя силиконка или какво? В такива ситуации или нещо хубаво и уважително се казва или нищо.

Какво ни интересува кралицата и мъжа и?

Смях в залата

Да не би някой да Ви задължава да четете всички новини?

Не си в позиция да ни казваш какво да правим

Ганю и Ганка .

Баба Ганка от Пандакли?