17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпадна Гришата от "топ"-а в тениса и тая му би шута...

Нищо тъжно. И без това е малко стара за него .

не се вижда нито щастлива , а още по-малко хубава жена . А За нашия Григор все още има и то къде по -хубави оферти !

Да се връща при Хамелтън!!!!!

Завършвам деня с коментарите под раздел лайф. По-смешни вицове не могат да се намерят.

Точно!

Хич не му са празни. Един ден на Кенана точно до мен хвръкна едно копче от гащенцата му и за спомен не му го дадох, у мен е, но кой си ти, да ти го изпратя копчето и кога пишеш е редно да го пробваш...

Бяха група стриптизьорки и един продуцент, след като ги натакова, им предложи да ги направи група "Пусикет Долс". После, както стана и с Бионсе и т.н. се оказа, че има пари да продуцира само Никол. После тя остаря. После вече няма песен три години. После, дано да е спестявала. Бивша компаньонка. Край.

Имаше шанс да си подобриш гена с бяло момче, мани го Григор, той е висока топка за теб. Ама не, аз съм много отворена. Е, много си отворена. На 40 лазарника без шанс за естествено забременяване. От много кариера. Нещо не съм ти чувал песен скоро?

Щастието й е, че ходеше по млади момчета и се имаше за голямата работа. Вече няма и кой набор да я вземе. Ще се оплоди изкуствено, ще си го гледа сама детето и така.

Що за глупости :D Хубава и успешна жена, живее си живота ;) Пък за забременяването - природата е дала още десетина години ;) Ако ли пък не, ще си намери друг начин - нито ще е първата, нито последната ;) Късмет има, че не е израстнала в общество като нашето :)

И тая откри вибратора...

като баджаци и цомби е добре, но физиономията и някак отблъсква...

Браво, Гришка, карай ги наред, сега ти е паднало...

Не изпее нещо ,нали е вокалистка.?Май е забравила вече да пее.

Ей, аман от разбирачи по жълтите новини!

дамата има вече други приоритети - деца например. Има си пари, имала е любови, добра кариера - и сега деца - животът ѝ ще е пълен.

"Дама", означава "благородна жена", не само в смисъл на "аристократка". Да ти известя.

Хубава новина за тенис любителите. И най-вече за Григор.

С Хамилтън бяха хубава двойка,с Гришо не.

И без това не си подхождаха. На Григор повече ще му отива някоя млада тенисистка като Южени Бушар например.

На тебе ти трябва 10 хиляди евро кредит.

На мен? За какво? :)))

Нищо ново под слънцето. Като се чупи един клон, бързо се хваща за друг,по-стабилен. Финансово. Любов е това, няма граници. Към парите. Няма да се излага да я виждат с някакъв неудачник и загубеняк. Следващите са рекламните спонсори.

Тя има кинти, 12 млн net worth, не спира да работи и не е легнала мъж да я издържа. По-скоро връзката им се е изчерпала. Казвала е, че иска деца. Възрастовата им разлика колко беше, 13 или 14 години? Ако Григор се дърпа какво да прави с него дългосрочно? Плюс сриването му. Кой се вдъхновява от провали:)?

А най-скоро си е била чиста проба ПР. Ирина Шейк си призна, че е имала договор да бъде гадже на Роналдо, например.

Най-хубавото в живота му вече му се случи!

Каката видя че нашия само пропада в класацията и няма файда от него, та се ориентира към други по-красиви финансово... Гришо да си хваща пак някоя от сорта на Серина Уилямс и да се кефи..

Ама и тя ша го дъни бре...като маче у дирек и шкембу у дувар ша го блъска...па на корта...с една ръка даже.... Направо ша го ...размаже :)))

Абсолютно вярно! Освен това и от снимките е видно, че и гащите му са празни подобно на банковите сметки...Ами да взима мотиката и да се изнася на бегом към бостаните в Харманли - там му е мястото на хасковския каун!..