17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще й изям сладкото дупе

Майната ви!!!

Ни Ло гола не е новина. Ни Ло по клитор не е новина. Ни Ло с нацепен сфинктер не е новина..... Ни Ло решаваща диференциални уравнения е новина. Ни Ло просълзила се на филма "Клетниците" е новина.

Има си хас-тя ако не е гола ,надупена,нагъзена,начупена,с избучени силикони,не може,няма да е Николета.

А един Занзибар кога ще направи?

Аман от курви !

Дреме ми на хуя, продължавам си с чекиите.

да си снима и пичето и сфинктера, да ги покаже на всички и да се приключва с тази излагация..

Е, гола ще се снима, много ясно, няма да се снима как чете Мишел Уелбек я!

Ако някой или някоя, дори въпросната дърта свирка, си въобразява, че това уродливо създание може да предизвика каквито и да е положителни емоции от десетките порно снимки, дълбоко е заблуден/заблудени... Вероятно тази серия от грозни фотоси е нагла реклама на плът, но и това вече не върви, защото плътта е силно деформирана, с тежки хирургични мерки и грозен резултат... А отворената паст с джуки като разпорен женски орган, плюс някакви дини като бюст са ужасна гледка. Самата тя пък, явно се опиянява от манията си да се разголва, без да се усети че предизвиква отвращение...

Че то остана ли нещо непоказано?!? Това ли е единственото, което може да покаже този боклук?!?

Аз не разбрах, така нагъзена ли се къпе? Ми много неудобно сякаш …

:))))))))))))))))))))))))))

Е нали трябва да си рекламира "хубавото" тяло

Мерките по закона Магнитски ще и се отразят. Вярвайте ми.

Надуто със силикон плашило...Колежката Пена важи повече,то едни телеса,то едни гърди...пищна работа!

Не може да бъде!!!!!! Николета се съблякла!!!! Не вярвам!!!!!

Ъ чисто гола пък "кафявата ѝ златка я няма в кадър"

До какво отчаяние може да стигне рекламата на една проститутка, за да я забележат

Трофея на човека сам се рекламира в нета. Няма лошо. Ако пуснат и едно видео заедно ще станат съвсем известни, ей на Памела. Като гледам хотела, май точно там съм ходил, не е лошо.

няма лошо докато може да се радва на живота.Намерила сие своят свят под слънцето.

Е то празноглави хора на празни работи се радват.Тяхна си работа, по принцип, стига да нямаха неистовия нагон да се врът непрекъснато из публичното пространство.

Както винаги стилна и зашеметяваща. Двамата са големи сладури. Още дълги години да ни радват заедно, напук на злобните завистници.

Какво й е хубавото на тази? Прилича на да не казвам какво

Абе за какви ''завистници'' говориш??!!! Кой го интересува тази пачавра?! Ние имаме други приоритети! Хайде стига!

Щом на това се радваш...на Николета и Николетчо...!? Ами, добре!

Тук се съгласявам с мнението, че не е учудващо защо за математика студенти не кандидатстват (металургията е абсолютно забравена индустрия в Бг). Еротиката ако беше специалност щеше да има голям наплив, носи пари и популярност, макар и до време.

Точното заглавие не е "Без задръжки:...." ,а "Без акъл: ..... "

Не знаех кои са тези, в гугъл излезе видео в едно шоу-той чил и спокоен, тя с вид на истеричка, постоянно наежена и контрираща го, не обичала да готви, обичала живoтни (той не), куп индикации за несъвместимост и драми, тя на 33 с дете, той на 32, как я търпи, че и я спонсорира, чудя се на такива

Така си го написал, все едно им е 40 години разликата. И двамата са абсолютни тъпанари, затова се търпят един друг предполагам

Тоя боклук що не вземе да се насере най накрая!

Скалата на Шундомера ми Скалата е от -5 до +10 Наздраве за без силиконовите жени!

Хоратапреди 10 милиони години и с триста зора са слезли от палмите, наша Ники зор да се покатери обратно:)) Нищо де, да е жива и здрава, и да се кефи на заниманията си

милата... добре че не съм момиче станало известно от корекциите по себе си и безчет баджанаци из футбола! По-добре си ми е неизвестно, ама да не се чудя стил "клъцни-срежи" и да ме ... разни смешни ритнитопковци.

5 звездният хотел предлага ли проститутки за 5000лв на час? Аз за един приятел питам.

Оф, стига сте го рекламирали и лансиралиб тези пропаднали, продажни и т.н. индивидики. Никои нормални родители не желаят дъщерите им да се държат или подръжават на такива персони. За съжаление набивате на всички, че това е новото нормално....

Коя е тъз грозотия? Сипах си. И го преместих.

Ремонтирана разпоретина... ремонтирана, защото всеки знае какъв е истинският й вид преди 15-20 години, разпоретина... защото се държи като такава. С корекции и филтри, фалшиви нокти, мигли, коси, надути цици, устни и скули...и баба ще е прекрасница!!!

Нормално, нали трябва да си рекламира шундата?

Дърта е вече. Квот било - било. Няма кого вече да излъже.

Интересни са ми тези компаньонки, водят ги по луксозни курорти, демонстрират лукс докато са все още млади, каква им е инвестиционната стратегия за в бъдещето? Имат ли спестявания за след 40 например, как се издържат финансово, когат хостът се детачва?..

просто вдигат горната аграница на възрастта на глупаците

Оооо, бате... на богатите чичковци не им е проблем да правят подаръци по 100 000 евро, така че през годините тия компаньонки са записали няколко апартамента. Хич не са глупави, що се касае до кеширане на тялото.

Дзверо

:))) Тази статия трябва да мине в раздел "Реклама". По-голяма реклама на Фотошоп/Адобе трудно може се измисли.

стискайте палци да не се съблече зъболекарката, която лозанова рекламира..............тъжна ви майка тогава!!!хахахахах

Това, че тази е гола не е новина

са хранят от кликове и сронсори така че най добрия начин е да не се обръща внимание.

милите те ... представям си колко багаж мъкнат за фотосесиите. айде мерси от таква почивка - да се снимаме по цял ден предполагам, че има снимки и от тоалетната, просто е сметнала че не са подходящи за популяризиране

абе тея "инфлуенсърки" и "социолитки" карантина не ги ли лови? Таз кака и още купчина други обиколиха света от март 2020 до сега. Не съм ги чул да се карантинират и за ден.

Само вътрешностите си още не е показвала.

Ужас! Силиконовата долина пасти да яде!

Долината е СИЛИЦИЕВА, ама ти откъде да знаеш.

Ама циците силиконови .. бе тъпак!

Преди около десетина години наистина си беше красива в лице. Помня я на кориците на FHM и Maxim, когато тъкмо беше сменила русата коса с тъмна. В момента обаче няма нищо общо. Прави едни криви и опулени физиономии, а на моменти излъчването й е дори травеститско с тези огромни уста, вежди и т.н.

Новина щеше да е, ако поне веднъж се беше снимала облечена!

Тая кога най-после ще си обърне и хастара, че да лъсне съвсем!

Това, че тази е гола едва ли е новина. В крайна сметка това е работното и облекло. Аман от тези к…ви. И после седнали да се тръшкат, че нямало желаещи за специалностите “Математика” и “Металургия”. Ами къде по лесно е да се продаваш. Както се оказа курварлъкът е къде къде по доходен.

Kenn1111

Много силикон и бръмбари в главата.Още 2 3 години и на бухал ще мяза.