Бивш министър и футболна съпруга във ВИП брадър

Две поредни издания на „Биг Брадър” ще има през есента. Водещият, къщата и участниците са тайна.

Обратно в новината

Коментари - Бивш министър и футболна съпруга във ВИП брадър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземат да вкарат Калин Сърменов, Иван Ласкин и няколко плеймейтки и ще е наистина уникално шоу - ще го гледам по 24 часовия канал постоянно.

MЪДpeц

Сигурно евродепутатът е Димитър Иванов /така ли се казваше синът на Капка ексСидерова?/, а "нашумялата писателка" е Ваня Щерева...

Слабо ме вълнува кой ще спечели. По-интересно ми е да разбера до какви нови дълбини ще стигне простащината на т.нар. елит. Нямам търпение да започне шоуто. Дано само не са избрали някой културен да вкарат, че вътре ще го обезкостят хиените!

Поредната простотия и чалгария.

На всички ни е ясно, че това "шоу" е нагласено от началото до края и всичко върви по паралелен сценарий.

Добре, като гледам са осигурили някакво присъствие в "къщата". Сега ако успеят да осигурят присъствие и пред телевизорите, може и да им се получи нещо...

МНОГО ГОЛЯМА НОВИНА !

И както винаги победителят е ясен още преди началото - Иванушка глупака, който вече от няколко месеца обработва общественото мнение и ни занимава със "личната си драма". Сценария се вижда от 200 км. - ще вкарат и бившата му съпруга, която е направила живота му ад (хахахахах), Иванушка ще се разкае официално и поплаче че й е изневерил с "новата си любов" и накрая ще се съберат в името на детенцето и ще ги направят победители за да му вдигнат рейтинга, че нещо популярните водещи са кът напоследък.