Найден и Миро влязоха в къщата на ”Big Brother”

"Big Brother: All Stars" събра емблематични личности от известни риалити формати в България и Македония.

Обратно в новината

Коментари - Найден и Миро влязоха в къщата на ”Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами то ще стане show kato palna лудница

Господи, моля те, бъди милостив и си прибери вересиите...

Всички плюете по предаването, продуцентите и участниците, но явно гледаемост има! За продуцентите и медията това е важно! Всички имате избор от най- малко 30 канала. Като не Ви харесва защо го гледате? И аз не харесвам всички предавания по Дискавъри, но какво от това? - сменям с нещо, което ми е интересно!

ДО бабати- Найден сега ще се нааака -та НОВА да му приготви гърненце. Като го гледам на СНИМКАТА- ГОТОВ Е....

Колкото повече коментари, толкова по-висок рейтинг. Драскате, плюете .. Искате да създате впечатление, че сте от "Интелигенцията"... Огледайте се внимателно и ще видите много от своите черти в хората от къщата...

По всичко личи, че простащината, и вулгарността продължават да се котират и харчат най-високо в България. И не само това. Дори и се инвестира в тях! Не ни стигат нашите издънки на обществото, че даже и македонски взехме. Накъде отиваш народе мой??? Как позволи да те доведат до това тотално морално и интелектуално разложение?

ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА! Трагедията е пълна... кой изобщо има нужда от това??? Въобще тази есен по телевизиите не се роди нищо добро, може би само онзи младежкия сериал по БТВ!!! Гнусна българска телевизия! Доволни ли са създателите на Биг Брадър от себе си? Алчни, низки хора, които няма да оставят нищо стойностно след себе си!

Има ли някой с поне средно ниво на интелигентност в този Биг Брадър??? Удоволствието да гледаш тези примитиви може да съществува само, ако ти се сравняваш с тях и си казваш, аз поне знам коя е столицата на Англия! Скъпи зрители на това уродливо шоу - да знаеш коя е столицата на Англия не те прави нито добър човек, нито интелигентен, а само успокоява духовната ти, културна и интелектуална НИЩЕТА!!!

Нещо се опита да се изкажеш, ма май не ти се получи ....

Прекалено е сложно да ти се обяснява каквото и да било, нискочел примат...

На такава нация-такъв "брадър" :)

Е няма такива прости и грозни хора .

+1

дали простака Фънки щеше да оцелее в този брадър?

за новата компания в къщата простака Фънки щеше да приляга . С Найден много си пасват

биг брадър е експериментално предаване-целта е да се види какво се случва когато се съберат на едно място група олигофрени...

Няма да гледам стари тъпи муцуни, а и стана доасадно.

Простотията вече пролича.Попитаха Стойка пипирудата иска ли хайвер,а тя отговори:аз месо не ям.Леле,леле,голям смях ще падне.

Найден не му хубава и рекламата с голямата морена -----.......???!!!!.

Найден кърти миФки :) Йееее..

Поредната простотия. Стари физиономии, безцветни и не особено интелигентни. Томно свърши едната боза и започва друга.

и аз като тези випове съм безработен и няма какво да правя по цял ден ама мен не ме искат в брадъра.ако трябва и на прост ще се правя и в игри ще участвам и в мисси ама не ме искате и тва си е,не съм и чужденец от далечна македония ...все за малко не ми достига да му се

С риск да ме нападнете искам да попитам: може ли да посочите 3-ма човека, които ако влязат в това предаване няма да бъдат оплювани и всички ще са доволни? аз лично следя форумно тези предавания от както ги има и досега тия пусти продуценти не са вкарали дори един такъв та се питам можем ли ние да издигнем такива брадъри :)

Няма съмнение, ще бъде още по-голяма простотия. Да гледат децата и да се учат, от другата страна бабите да гледат турските бози, за хората на средната възраст остава да се чудят как да изкарат прехраната си! Малоумници!!!

УЖАС- ТОТАЛЕН- ЗАРА, НЕТ, ГРОШИ, ПАЦО И ВСИЧКИ ШМАТКИ И КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ -КАКВО НОВО ЩЕ ПОКАЗВАТ НА ХОРАТА- САМО ТЪПОТИЯ. И НОВА ДА ПРИГОТВИ ЗА НЕТ ПО ГОЛЯМ ЛЕГЕН ТА ДА МОЖЕ ДА СИ ПИШКА КОГАТО ПОИСКА.

Този Big Brother- All Stars" ще бъде по гледан - без някой учасници - като найден , стойка, лияна ... но ще бъде по ивтересен от миналия 2012

Който не му се гледа, да сменя канала. Тъпо било, просто било... Мрънкате като Къцамън. Аман от интелигенти -:(

Това ,което сега ще трябва да гледаме е БИГ ИДИОТИ.

Иска ни се да гледаме, но не идиоти

Няма ли кой да уволни оня извратеняк продуцента.

Простотията продължава с пълна сила.....еле пък като видях и Пипирудата....!!!

НЯМА РЕВОЛЮЦИЯ ЗАЩОТО НЯМА ЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО.

Гроши, Пеньо и Роси на мястото на Дими и македончетата и турбо сеирът е гарантиран. Взимам си отпуска да ги гледам!

Прави впечатление, че продуцентите ги е страх да инвестират в изцяло нови съквартиранти, в нормален бигбрадър сезон, това шоу е интересен експеримент за човешки характери и има своята публика.

за бога,хора не гласуваите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно така, трябва чрез неглавуане да се накажат, за да не ни пробутват подобни идиоти.

Че някой гласува ли изобщо ? Между другото - преброяване на глупаците може да се направи по време на гласуване.

Поздравление за организаторите! Само по такъв начин българския зрител ще разбере деградацията на ценностната система в БГ. Докато преди няколко години гледахме простотиите на новите участници и се възмущавахме, те сега са цвете в сравнение с простотиите на Фънки, келеша Данаилов и майка му, Черната Златка, лезбийките Люси и Камелия и пр. Можеше ли някой преди години да допусне, че някой от тогавашните участници ще се изцепи в ефир като Фънки да каже, че "...ако имам възможност, ще събера всички Къцета на един стадион и ще ги разстрелям!"

Фънки беше толкова горд, че остана след Къци, а не разбра ,че това се случи само поради грешка на Камелия - така той всъщност зае мястото на Люси в почетното трио. Камелия в злобата си закопа приятелката си. Накрая вотът се разпредели между двамата най-харесвани и съответно Фънки успя да се вмести между тях. Само не разбрах как може да те дразни това, че някой е вегетарианец или меренето на кръвно, а не непрестанния вой, гърчове и фъфлене на Златка например. А искаше да мине за широко скроен човек. Истината е, че повечето хора се дразнят от устойчивите и амбициозните, а се радват на глупаците, защото само пред тях могат да се почувстват велики.

Да закрият Нова ТВ

Кънчев обяви, че щели да участват хора от целия Балкански полуостров. 2-ма македонци ли са целия Балкански полуостров?

Ники си удържа на обешанието! Вяра е родена в Ксанти, Надежда в Турну Мъгуреле, а Либоф си е от Ниш.

Чалга в телевизията. Е много подцениха българския зрител. Как може да натрапват такива елементарни хора от екрана. С какво ще възпитават децата- с простотиите на елементарни хора, действащи на първа сигнална система. Ники Кънчев е готов на всичко, заради пари- жалко :(

Не, не са го подценили, а са направили много точна преценка. Ние сме нация от чалгофони.

Явно яко са го закъсали, щом пак са решили да се правят на шутове..Едно време шутовете са размивали само краля..А тези ставят за посмешище на цяла България..Какво ли още може да направи човек за пари ??? Никога не е късно да станеш за резил..

Браво,радо браво тушев,за малоумния ви избор за това че от упадъка събра вътре,мъзгата!дано цял живот си обграден от хора като пацата пеперуди и тем подобни органи и животинки

Найден е отврътително същество как може Big Brother ??

още от сега съм за македоннчето!!!

Тук се очертава истински, натурален сеир, а не с вип-маска, като до преди няколко дни. Дайте им алкохол на корем и зрелището е гарантирано, лошото е, че липсва половинката на Недьо- Гроши, можеше да поканят и Пищова, Пеньо, Роси Новева...

Умажаеми мрънкачи, знаете ли колко е лесно? Просто хващате дистанционното и превключвате. National Geographic Channel, Discovery , Animal Planet, History и мноооооооого други. Но не, важното е да се мрънка, да се критикува.

Уважаеми комунисте, демократичният човек не може да спре да говори. Умря онова време, когато турците са ни клали, без да можем да кажем нещо, също и комунизма, когато се мълчеше.

Събрали са Каймакът на простотията, който аз няма да вкарам в дома си.

Сега ще се нагледаме на простотии, щом е влязъл този откачен Найден. По точно сега НЯМА ДА ГЛЕДАМ ПРОСТОТИИТЕ НА ИДИОТИ.

Ами който иска да гледа, който не иска да не гледа . С едно копче на дистанционнотот и сте на друг канал. Не мога да разбера какво ви пречи, всички изведнъж станаха интелектуалци и се възмутиха от "тъпото предаване".Ами тъпо си е вярно, но никой не е задължен да го гледа .Свобода приятели ...

Не е изведнъж, а насочената струя помия не може да ни направи гледащи безмозъчни и примирени.

Скъпи българи! Защо си давате парите за такива предавания. Решението е много просто-никой да не пуска смс и тези предавания ще изчезнат!!!

Има ли още някой кретен,който да не е станал обект на обсъждане и анализ в това просташко шоу,което трябва да бъде забранено!Какъв пример,какви нравствени ценности формира?!Пълна порнография!!!!

Ценностите се формират в семейството а порното си е повече от необходимо :)) Ти и пънк-рока ще искаш да забранят още малко, а!? АЙДЕ "У ЛЕВО" псевдо-моралистке!

ТО КАТО ГЛЕДАМ ДИРА КЪВ УГОДНИЧЕСКИ САЙТ Е, И КАК СПАМИ ЗА ПАРИ КВО ДА ГОВОРЯ ДРУГО !!ПРОСТОТИЯТА ЦАРУВА НАРЕД С КИНТИ И ПИЯЧКА КУРВИТЕ СА СИ САМИТЕ....ТЕ.

Този брадър ще бъде връх на простотията. Нашето семейство няма да го гледа.

Ама някой на сила ли Ви кара да го гледате? Друго си е да гледаш ВИП простотии,нали?

Иска ни се да гледаме, но не идиоти

СЕМ спрете тази идиотщина. Нико Тупарев само да те спипам, така ще те натупам!!!

Аман от простотиите, с които ни заливат непрестанно от екрана! Съвсем изтъпяхме като нация!

КАК ЗА ТАКИВА ХОРА АЗ БИХ НАПИСАЛ ЕМБЛЕМАТИЧНИ ЛИЧНОСТИ АБЕ ПИСАЧИТЕ ОСТАВЕТЕ ТЕЗИ ДУМИ А ХОРА КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЕ НАРИЧАТ ТАКА .ТЕЗИ ПРОСТАЦИ КОИТО ВИЖДАМЕ СА ВСЕКИ ДЕН ПО УЛИЦАТА.КОЕ ИМ Е ЕМБЛЕМАТИЧНОТО ПРОСТОТИЯТА ЛИ?

Простотията по улиците -да, но не я виждаме в офиса, в компанията, в дома. Така че изборът дали да вкараш простотията в дома си е личен.

Аз не гледам това предаване.Нищо не мога да науча от него .