Майката на Пацо влиза в ”Big Brother”

Панайот в момента живее в къщата на "Big Brother" под прикритие. Сега с тайна мисия пред съквартирантите ще се изправи и майка му Нели Кючукова.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Пацо влиза в ”Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Примат!

По-гнусно същество от този няма! Само се чудя майка му защо не си го прибере, а и тя се излага.

Започна и новата простотия. Същите физиономии и почти нищо ново. Освен, че Стойка се е възгордяла много и се взима насериозно като актриса. Миро има по-приличен вид. За тризначките просто нямам думи. А пък Панайот е смешен и изключително прост.

този нормален ли е?и защо маминка му ще ходи да го спасява?

докога с тая простащина?

ееееех густооооо да живее простотията

И как ще прави простотии пред майка си? Развалят шоуто значи.

Браво, "Искра"! И не само изпростя, то изначало си е просташко, масата затова се радва, а тази медия много перфидно е напипала "съвременните тежнения" на повечето ни сънародници. Ако и се сбият сега вътре или нещо още по-драстично - какво по-хубаво, ще се "кльопа" като топъл хляб. Ако им съберат дипломите, едва ще оформят общо гимназиално ниво, вижте ги само как говорят и за какво. По тази логика могат да вкарат и някой "бае Пешо", дето подменя цигли, двама-трима таксиджии, някой месарин, защо не, какво им пречи и как не са се сетили още. Защото ако поканят примерно /не дай си боже/ оперна певица, известен учен или писател, кой от многолюдието ще ги гледа, така де.

link/svoboda-za-kmeta---2760

Ако ви се чете, ето разгледайте любимият форум на гълъбовци. Като неизбежна фигура в него е и ответната персона - г-жа Кичюкова.. link

абе тоя пацо няма ли най накрая да се научи нормално да говори български.македонците ги разбирам без проблем, но него много трудно.

Това предаване съвсем изпростя и явнои търси аудитория сред най-непретенциозните си зрители. Не че и ВИП-а ми беше интересн с нещо.

Биекъмчето влезе, сега е ред на мама Божка. Не знам само коя ще е Марчето с ушаците. Пълна лудница с първообразите.

По-по -най отврат!Защо го върнаха?Мислят,че ще засилят интереса-НАПРОТИВ!Точно заради него няма да гледаме!Отдъхнаха си хората като излезе тоз простак!А сега и тази сврака -майката?!Оти бе джанъм???Ники,харесвам те и те уважавам...защоооо???

БигБрадър е "сцена" за откачени участници, с болни амбиции... Пацо е леке от време "оно", но с какъв акъл и майката е тръгнала да се изявява? Брей, на всичко са готови комплексарите заради слава и пари!

Пацо , твърди че не се е развил защото е роден в малък град, аз като го гледам смятам че дори и в НЮ Йорг да се беше родил все същият олигофрен щеше да си остане

А вие развитите, за Ню Йорк ли говорите, че с това "Г" в края на името май сте за Гълъбово!

И са к'во дъртия лешперник ще вкарате. Да се готви татито, бабата, дядото и цялата гълъбовска рода.

Туй момче има нужда от професионална психиатрична помощ.

Аз отдавна съм на твоето мнение... Егати тъпото и нарцистично същество е тоя! Ама толкова е прост горкия и кух, като манерка. Катето Евро и стана неудобно, да каже пред майка му защо се смее, като го види, та каза, че съвсем така добродушно я радвал, видиш ли.... Егати смешника, а как си вярва само, че е вървежен.... и през цялото време АЗ, АЗ, та АЗ. Самовлюбен глупак. Ако не беше смешно, щеше да е трагично! Ужас!

А бабата и свакото на стринка му от третия брак на прачичо му кога? Ми айде де, омръзна ни да чакаме.

А бабата и свакото на стринка му от третия брак на прачичо му кога? Ми айде де, омръзна ни да чакаме.

А бабата и свакото на стринка му от третия брак на прачичо му кога? Ми айде де, омръзна ни да чакаме.

Само Пацовица липсва.