Сани напусна ”Big Brother”, Пацо се завърна

Певицата Сани Алекса напусна шоуто след негативен зрителски вот.

Обратно в новината

Коментари - Сани напусна ”Big Brother”, Пацо се завърна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, вече не съм фен - докато е там Панайот.Това човече има нужда от психолог..........

пеньо, ти ли си бе?

Да. Пацо и майка му се гордеят, че селяндурите Бекъмъ и мама Божка са техни прототипи. Е, такава мега простотия рядко се среща толкова публично!

Не мисля, че е честно някои да са със специални привилегии. Не разбирам защо Панайот се върна в къщата след като българският народ не иска да го гледа и го е изгонил от там. Излиза, че според продуцентите трябва насила да гледаме простотия. Постоянно от ефира се опитват да ни втълпят колко много слушаме чалга и колко много се радваме на простотията. Единствено чалгари и простаци се канят по всички предавания и това се налива в главата на младите хора.

Стига с този български народ! Само глупаците се занимават с подобен тип просташки реалитита. Останалите хорица си имат достатъчно смислен живот, че да си губят времето и парите с SMS-и!

пацо е едно добро момче. ама ти явно обичаш мутри като боби, миро и найден. мутра с пари и кола - мечтата на всички златки. пардон инки

Яжте на Стойка катеричката!

Аз се чувствам излъган от т.нар. Биб Брадър Гласувах за изгонването на Пацо от къщата, а те си позволиха да променят правилата и да го върнат !!!! Е за какво отидоха парите ми от смс-ите, които пращах ???? Как може някой да получава повече привилегии от друг и да не зачита моя глас и моите пари Срам и позор ! Поне слушам съветите на моите приятели и аз като тях да не гледам тази боза....

оплачи се на арменския поп (голям идиот трябва да си, щом си гледал подобно нещо ... за смс-те да не говорим!)

Винаги съм се чудила какви са тези глупаци, които пращат SMS-и? Е ся чета един от тях...

Бях сигурен че няма да изкарат Миро. При него се забелязват силни моменти на агентура и мисля че той е вкаран там да прави шоу. Картофения скандал, който направи, беше прекалено измислен и фалшив и удобен за пълнеж на предаването. Първата му номинация за Пацо също беше доста нелогична и странна, но пък пак удобна за ББ за да вкара Панайот в тайната стая, която е очевидно направена като за него. Освен това Миро е идеален за агент на ББ, като бивш победител, който си е взел вече награда и е много благодарен на ББ. Изобщо за Миро имам 2 на ум.

Когато нещата са на кантар и се очакват малко есемеси, продуцентите избутват последен в дискусията този, от когото искат да се отърват, който е най-малко атрактивен за предаването- в случая Александра. Последно обсъжданият обикновено обира достатъчно есемеси, за да напусне.

Гласувалите за изгонването на Пацо ,защо не се обединят и не осъдят продуцентите ,най-малко да им върнат парите за sms-ите.Пасивността на българите е необяснима.

това е гавра със зрителите,напълно те подкрепям

Е, няма как да се сетят за това! Гласуват само глупаци.

От доста време се опитвам, но не мога да реша кой е най- големия тъпунгер(и) дали тризначките или Пацо? Че да пускам СМС,ММС и стомашни газове на воля .....

Имаше един свестен човек и го изгониха...! Всичко друго е безлична и агресивна сволач, но със самочуствие, коята прави зрелище разбира се.....егати простотията!

тази верно се мисли за бейонце *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може би не е по темата,но до кога ще гледаме златката?Така е,простия човек се мисли за най-умен!Да върви по участия,всички знаем какви,не ни я натрапвайте повече.Моля.

Абе,нема лошо да се гледа,когато ти се разпуска,ама защо като гласуваш да не гледаш някой,после пак ти го натрапват? Т.е. гласът ти няма стойност за организаторите,освен финансова!! Тези ,които гласуват трябва да бойкотират всички номинации оттук нататък,да видим "спечения" фейс на Никито!

Не знам до кога ще дават тази велика простотия!?

Докато има глупаци да я гледат. Я, чети колко са много, че и се възмущават на простотия, която всъщност е точно за тях и им отива! :-)

тоя е гаъ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пацо влезе, за да излезе на следващите елиминации. Той май вече трябва да влезе в рекордите на Гинес за единствен участник в Big Brother гонен общо 3 (ще станат 4) пъти в рамките на два сезона. Нахален е като конска муха :))))))))))

Пацииии, Добре дошъл отново! Брадъря отново те приласка до гръдта си. Всички от Гълъбово те обичаме много и те чакаме тук за подвизи, да изпием голямата награда.

Ивелинчеее, Пациту пу циял ден чИте дир.бигету ша знайш! Фащът интерниет по водУпровода ша знайш!

Образно казано с тази номинация Къщата на Биг брадър си направи липосукция - извади насилствено голяма част от мастната си тъкан!

...каза елементарният човечец. Не я познавам мацката, но ме подразни мишокът по-горе. Вероятно човекът е слаб и най-слаб в главата, разбира се.