Миро се чу с Елена, тя го нагруби

Индивидуалното изпитание за Миро тази седмица беше да се облече само по прашки и да се чуе с бившата си половинка Елена.

Обратно в новината

Коментари - Миро се чу с Елена, тя го нагруби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпада - този бик брадар е най голямата глупост Защо като е богата тази телевизия не подкрепи бедните и болните деца - занимава се с глупости и простотии.....

Бик? Леле...е.....е.....е

"Айде стига бе! Не вярвам! Не искам да ме занимаваш повече с глупости. Минаха 6 години и не мога да повярвам, че с този твой успешен бизнес, ти все още говориш за мен!" Казала му истината по телефона! И защо се чувства нагрубен, пък и дировците драскачи на статии също, някой може ли да ми обясни?!

Много са чувствителни към истината!

Не мога да разбера как може да има хора, които защитават тоя "мъж"! Какъв мъж е човек, който оставя жена му да я натискат по ъглите, докато той, подсмърчайки лепи плочки в банята, под мотото - "аз изпълнявам мисия"!!! Какво отношение да очаква после от жена си? Между нея и мисията, той избра мисията - какъв е проблема и какво очаквате от Елена? Да се разплаче от умиление, че бившия й играе по свирката на предаването и прави всичко, което му се каже, само и само да спечели отново?...

...докато четкал и плакал в банята му израснали благородни, огромни еленски рога...., ама нали си е уфсъ си ги изтъркал в плочките до дребни овчи...

Хайде, сега! Миро изпълнявал мисия, а Елена, какво изпълняваше? Скоростно слагане на рога пред цялото българско човечество? Че е имало мисия, така е, ама Елена си развъртя коня и отпусна края, а после Миро бил плачко. Ако я беше набил, щеше да е простак и грубиян. Тя се заигра навътре с ролята на свободна жена, изпълнявайки също мисия. Поне навреме се разкриха, кой, какъв е!

Какъв му е бизнесът на тоя супер прашкодумец?! Да не продава гащи?

Ама наистина са в много приятелски отношения, просто се видя и чу, нали. Така му натри Ленчето носа на тоя плачко по прашки, че беше неадекватен. Ей, много е жалък, да си ходи бързо.

Сигурно си нисък, дебел и космат, защото Миро изглеждаше твърде добре по прашки и ти яко му завиждаш !!!

Охххх на Мата-космата да и падне този епилиран твърде добре изглеждащ прашконосец! Ще го глътна със съде прашките и рогата!

Минчев, ти ли си?

Добре, че Миро се отърва от тая злобна дребна циганка Елена. Миро израстна, симпатичен е, спортува, работи, а циганката пропада и се друса , и е ясно,че е злобна, защото изпусна хубавото момче Миро. Но тя си го направи, освен да злобее,друго няма какво, можеше поне някакво елементарно възпитание да покаже, ама то като го няма и това...

Това тук го е писала на "хубавото момче Миро" майка му! Само не е ясно дали и убавецът и не е цигане дето само лъже и се сополиви по прашки.

През изминалите години Миро доста е израснал,но Еленка...Не беше права.

Израснал, к'во му е израснало? Да не си е присадил коса?

Все едно пък косата е признак на интелигентност. Супер си е Миро - умно и възпитано момче.Аз му се кефя!

Израснали са му роги! Елена избега, останаха му само рогата на плешивата тиква!

ЕЛНЕ Е ИЗЛЪГАЛ МИРО ,КАЗА ЧЕ БЛИЗО 7 ГОДИНИ НЕ СА ЗАЕДНО И ВСЕКИ Е ПО СВОЯ ПЪТ,НИТО Е ИЗЛЪГАЛ НИТО Е КАЗАЛ НЕЩО ЛОШО ЯВНО МОМИЧЕТО Е КРИВИЧКО И ЗЛОБНИЧКО

Па как няма да е "МОМИЧЕТО Е КРИВИЧКО И ЗЛОБНИЧКО" след като "КАЗА ЧЕ БЛИЗО 7 ГОДИНИ НЕ СА ЗАЕДНО И ВСЕКИ Е ПО СВОЯ ПЪТ", но това не му пречи да си поеме мисията на идиот, какъвто си е!

Оти се буташ, ма моме?! Ти не разбираш ли, Миро е свършил подърените-поделените пари!

Много изпростя тоя сезон, толкова ли са прости сценаристите, та измислят само глупави мисии. Чудят се как да направят скандално предаването, но уви правят го идиотско. Да свършва по-бързо .

На въпрос на ББ Миро ИЗЛЪГА, че се чуват редовно с Елена и че са в нормални отношения. Видяхме нейната реакция...Затова той се сконфузи така - защото излъга!

Едни хитри хора затворили група кретени в една къща. Друга група кретени наблюдава първата група, пуска СМС и коментират.

само че и първите тези хитрите, хитри, хитри ама и те са си кретени!

Само най-големите дебили, в скоби, фенове, на Биг брадър, биха повярвали, че оня наистина се е обадил изненадващо, без да е по сценарий.

Защо този Биг брадър поставя задачи, които унижават участниците? Много тъпо предаване! Не го гледам, но като чета във форума ми става ясно, че добре правя.

а в живота не те ли унижават? например като ти продават бензин, който струва 50 стотинки за 2,50 лв.? а парното? парата е отпадъчен продукт при производство на ток в ТЕЦ-овете и трябва да си излети в небето, а те ти я продават. това не е ли унижение? а магистралите дето им е задължение да ги строят ти натякват че строят магистрали, за теб! а то им е задължение. както на шофьора му е задължение да закара автобуса до последната спирка. както на доктора му е задължение да те лекува. както на учителя му е задължение да те учи. ама техните задължения все едно голям героизъм правят. та и биг брадърс така. да го пуснат биг брадърс ама на равни начала при пацо и при багата. луд ще го направят

Ами той ревльото си е ревльо независимо от времето и ситуацията!

Лошата Елена била нагрубила нашия сладур, супер бизнесмена Мирчо! Той, милият само и се обадил по прашки след 6 години да я пита как е!!! А тя вместо да припадне от умиление и възхищение му казала да не я занимава с глупости!!! Да се чудиш, кой е по-голям чукундур и гьон сурат между него и режисьорите, дето и преди му харизаха наградата!

Да, съгласен! И за харизването на наградата съгласен! Бизнесменчето ( какво ли произвежда?) да не е свършило париците, че пак се бута у телето?! Между другото, тоя череп, какво пак се бута и около Елена, не можа ли да завърти друга за толкова време?! Ама скапана работа!

, съгласния... Човека не се бута около Елена, а ББ го накара да й звънне, а той както беше видно с нежелание се съгласи, за да не саботира мисията... Ама това, че пишеш грамотно(за което браво, малко останаха такива хора), не означава, че си прав като плюеш както ти е кеф на тебе...

Правилно е постъпила Елена, откъде накъде НТВ ще я използва за тъпото си предаване? Ако Миро е искал личен разговор с нея да го е провел преди къщата, ясно и е било, че я вкарват в някаква игра без нейно съгласие.

Това момиче Елена ли беше от злоба не е пораснало ,как съска амаааааааа!

това не е шоу като за медии а приравнено на най-елементарно ниво.

А, то голямо чудо се е сторило!!! Как ви се занимава непрекъснато с глупости....Хората умират от глад, други отчаяни бъркат в казаните за боклук, Миро какво направил, кой къде отишъл, кой с кого си легнал....отмества се непрекъснато точката на сериозните неща.

Глупак!

голяма трагедия. от мака си разплетох чорапите.

А коя е Елена?

са тези Миро и Елена?

Тази Елена дете на дивата пустиня е миндил в пълния смисъл на думата. Попадал съм на нея случайно и няма такава кукувица. Миро може да не е перфектен но е нормален мъж който е доста наивен или поне създава такова впечатление. Както се видя от видеото той съвсем любезно и внимателно я попита дали не би искала да му помогне за някаква мисия - а тя дори не го изслуша и го отряза по най-селския начин. Дори изобщо да не иска да си контактува с него, би могла да го го каже по човешки начин. Но простакесата си е простакеса. А ББ е цирк..

Види ми се, че и теб да те е отрязала?

Ти сигурно си ясновидец/ка и ги виждаш нещата, ама ако ме беше отрязала щях да кажа че е кучка а не миндил, но за тебе явно няма разлика хаха, слушай си звездите..

Хей , вие от ББ как не ви е срам да връщате момчето към тоя пача. Защо го наранявате и какви сеири правите от неговите страдания!?Позор за режисьора

Стига сте обиждали на селянин. Като се поразмислите май всеки е със селски произход. От какво съдите за културата на селянина и на гражданина и къде е разликата.

Човек може да напусне селото, но селото него не. Такъв и случая на Елена.

Този странен индивид си беше купил едно синьо Пежо 307 кабрио - дано го е продал, че нещо не му беше по мярка. И да изненада Хеленка с една хубава мощна самобръсначка за настъпващите празници.

малииии, дреме ми на ку*ро за тия кухороги :)))

Като оставим настрана факта,че Биг Брадър няма право да намесва външни хора, които нямат нищо общо в момента с предаването, Елена се държа като злобна,обидена на нещо си жена. не съм гледала абсолютно всичко,но не съм чула Миро да каже нещо лошо за нея. Явно просто завижда и злобее,че имал успешен бизнес,както тя изтъкна. Можеше да отговори любезно и да затвори. Много грозно впечатление направи.

Много, много си права. Биг Брадър се изгаври с някои хора в тази мисия. То шоуто си е шоу, но всичко си има граници. От екипа искаха да го направят смешно, ама се изцепиха тъпо.

Потресаващо заглавие за новина,до кога ще ни занимавате,уважаеми от Дир,бг с такива глупости на търкалета.Моля бъдете на висотата на читатели те си.

вероятно докато такива "възмутени", дето не ги интересува нищо четат и коментират че някой ги занимава с глупости...

пролича и злобата на моята адашка за това че тои все пак е успял в бизнеса си а тя си тои в къщи,та кои е по успешен и по чевек ,пролича си , маи е той,а бб е жалък да използва това за да е интересен!

Как е успял,бе ? С една торба чужди пари! Да си беше заложил къщата и да беше почнал от нищоото - тогава е успял!

Елена е права! След като вече са разведени,значи всичко между тях е свършило. Тя отказа да влезе в бигбрадър, напълно разбираемо е да не желае да участва в мисия. Миро не би следвало да я безпокои. Мисията си е мисия ,но можеше да и каже само едно здравей, как си Ели и да затвори.А можеше и да откаже мисията. В първото предаване бях на страната на Миро,той беше онеправдания, но Елена сигурно е имала свои причини да го остави. Това ,че стана по публичен начин навреди на репутацията и но в крайна сметка щом е по доволна от живота си сега, значи правилно е постъпила.Миро е някак твърде суетен, амбициозен и се стреми да изпъква-това вероятно потиска и дразни бившата му жена, държи я в сянка. Елена иска да бъде независима жена и да прави всичко както го усеща.Миро предишният път спечели за нейна сметка.Може да не го е искал но така стана!Сега без нея да видим дали ще спечели.

Миро няма да спечели!

От Миро по -жалка картинка не е имало откакто съществува ВВ.Забрави когато лазеше в краката на Елена.Пацо все пак има някакво лично достойнство, за разлика от ревльото..

Жалките сценаристи на идиотското предаване са най-виновни!Ей,тъпаци,толкова ли не може да измислите нещо по-интересно за зрителите,та връщате хората назад?!?Голяма глупост сътворихте!Подигравате се с хорските съдби и се забавлявате...Жалки хорица сте!

Явно само онези идиоти от екипа на ВВ не са разбрали колко са жалки с тези глупости

Реакцията на Елена е нормална.Обаче тия от Брадъра,хем знаят какво ,ще последва след второ обаждане,че още по-вече,ще ядоса Елена ,те карат Миро да го прави.Така е да има емоции за сметка на гърба на друг.

това със сигурност е лично отмъщение, затова, че Елена не се съгласи да влезе в този ВВ и сега я дразнят.

Егати надутата неблагодарница!!!Защо така се държиш с момчето ма?Аре бегай у Силистра да ти дое акъла!

ами да заради тоя пацо сега ще гладуват горкичките бик брадар моля искам грозде сушени ядки ако може малко ананас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами бик брадар нее честен каква е тая мися защо да врнат лентата назад оставете хората да продалят напред *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Целта е постигната! Простия селски ограничен човечец има нужда да набл дава и да коменира другите, много по-лесно е да бъдеш съдник, отколкото да се погрижиш за собствените си проблеми! Биг Брадър е един гигантски монтаж на нещата, които се случват вътре и когато си ограничен и твоите потребности стигат до там да се успокояваш, че не си единствения нещастник, простак и ограничен селяндур - това предаване се превръща в смисъла на живота ти!!! ЖАЛКИ СТЕ

На всички им стана жал за гаврата с Панайот, дори и на най-големия му опонент Стойка, но само Миро Картофа слагаше сол в прясно отворената рана на Пацо, защото предателя Миро е агент на ББ и проводник на неговите идеи. Това което каза Миро на Панайот, все едно го каза ББ. Те явно са взели Панайот за боксова круша и си го удрят постоянно.

Според мен не трябва да се бърка толкова много в раните на хората.Това беше тъпа идея от страна на режисьорите.

ББ е режисирано, монтирано, манипулирано предаване. И контролирано. Навън е същото. Дано шоуто да помогне да осмислим, че и ние го раздаваме доста често като 'гадните' сценаристи и психолози.

Каквото и да се е случило между тях, едва ли Миро заслужава такова отношение от тази "принцеска". Нейното отношение показва злоба, отмъстителност и простащина, въприки че Миро и намекна че е състезание. Истината за нея е, че тя е тъпа к.чка. Това нейно поведение е отживелица.

Бай брадър води мишлетата за носа под етикета "мисия", тя пък защо трябва да му се връзва още повече, че е извън къщата...а цялата мисия е по сценария на болния сценаристки мозък : D

Тая еленка за коя се мисли,(да,с малка буква)Надявам се да съжалява горчиво за резила,който преживя.Ако не за Миро.

Миро се държа много коректно и при двете обаждания,но Елена ......Поне в ефир не тряббаше да му говори така.

Да,така е,поне в ефир трябваше да се държи малко по-прилично!За каква се има?!

За селянка