Цеце напусна ”Big Brother”

Цеце Орешкова напусна къщата на Big Brother All stars на крачка от големия финал.

Обратно в новината

Коментари - Цеце напусна ”Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето и в момента по Нова тв зависимите работещи в нея и "ориентираните" им гости натрапват Найден за победител, защото бил ПОРАСНАЛ (?!), имал дете и "давал хляб" на 10-30 човека?! Това причина ли е да получи награда?! Или Стойка, или Борислав (с кучешкото умалително "Боби") да получат дивидентите на популярността+автомобил. Първият се размножил, вторият- се "ръгбел" във Франция, третият - ходил на скъпо платени курсове в НБУ, не в НАТФИЗ!

ами размножете се и вие, ако ви стиска, е?!

Точно! Всеки нормален човек би гласувал за Никола/Лестер. Националността е без значение. Нека провалим манипулацията на продуцентите в посока найден и пр. фалшиви субекти.

Извинете ме - Найден:) си е непроменен и не могат да ни манипулират с детето му или подпомагане на бизнеса му. Борислав е типичен мъжки примат, който мисли, че с агресивност и грубо дистанциране е роден победител. За набедената актриса-истеричка не заслужава да се говори. Българка съм, но съм разочарована от избраните български типажи във формата.

Така е редно. И Найден ще е победител, защото вече в две предавания на Нова телевизия казват, че той трябва да спечели. Вчера в предаването на Жени Калканджиева и Мая на Крум. И днес сутринта Пищова каза, че Найден е най-подходящ, но не с тези думи, както може да се предположи.

Не е редно, именно поради този манипулативен диктат на продуценти и сие платени марионетки! Зрителите имат критерии, извън "интереса клати феса"!

цеце трябваше да напусние тъзи вече, не по този недостен начин , нама кой да я посрешне, от вън ,тя е от Македоня,въприки ,че тя заслужаваше място 1111111111111! Постъпихте много не правлни , гадно но България я харесваааааааааааааааааааа!

Това ли е красавицата....

Боби ръгбето ако тръгне нема кой да го спре,даже и куршум,ей,той е нещо като Рамбо в къщата на ББ.Аз мисля че като му залепиха галошете,ако немаше камере щеше да ошамари Цецата за дето не му е овардила не/движимото имущество.Евала Бобе,след изявете ти в ББ заслужи завинаги място в залата на славата на българското ръгби и овациите на цял Афганистан за стриктното си отношение към женорята.

Някой да даде огледало на Стойчето.

Според мен-бойкот. Никакви смс-и. Всичко е нагласено, поне не им пълнете гушите

Ама нали сценаристите очакваха от Борислав да изпадне в драми, заради изгонването на Цеци, но нещо не им се получи, човека-робот си е спокоен. А пък Стойка гледам е облякла тениската на Цеци, вероятно знак за голямото им приятелство...

тая стоика като я гледам каква е дропла и каква отвратителна физиономия чак ми се повраща малко се самнявам да е веган маи и тя като тризначките е муала свинско с картофи

защо не наричате кащата на биг брадер с точните и имена: "публичния дом на нова телевизия" и "кащата на разврата содом и гомора"? нова телебевизия трябва да излачва директно в ефир само порно изпалненята на обитателите, и да не ни занимава с клюки и словесни дярии на примитивите в публичния дом.

ако стане стоика финалист зна4и е уредена работата...

Че момичето най си струва от всички псевдо актьори и ръгбисчета вътре е така, ама какво само плюете, че била нагласена работата и тн. Убедена съм, че поне 90% от пишештите тук не са изпратили и един смс да я подкрепят! Ако беше така, тя още щеше да е вътре!

ха ха :), представям си Зейнеб и астралната й сестра как пускат смс-и или пък цялата федерация по ръгби заедно с манекенките.

Това софиянци сте големи тъпанари. Само заради тъпата майничка Стойка или комплексара ръгбист ще изгонят наи готините Цеце и Лестар. Ако шоуто беше във Варна продуцентите щяха да са обесени на площада.

Стойка е кифла от пловдивските села, която е отвратителна!

Не Цеце напусна Биг Брадър , а продуцентите на Б Бр. изкараха момичето. Нагласена работа.

Стойка е прятелка със Зейнеб/п/-не съм сигурна как се пише това българско име!Зейнеб/п/ е приятелка с Гала!Гала е приятелка-с кой ли не в Нова и кой ли не продуцент,пак от Нова!Ха сега познайте-кой ще спечели?

До 1212.Да,обаче ето с това си изказване доказа ,че е умна тактична и премерена.Защото не иде някьк да си признае каквото и да е било за Боби,все пак е дама.Представете си,че Боби отрече,за да се изцепи видите ли аз само се забавлявах.По този начин ,ще и падне реномето и как милите,ще се почувства?!

НАГЛАСЕНООООО ТА ЧАК СМЪРДИ

Аз по принцип не гласувам за такива игри,но този път ще пусна един СМС за Никола.Нека го направим победител и да покажем на македонците,че ги харесваме,обичаме,и че въпреки опитите да се намразим за нас те са наши братя.Нека този сигнал съвпадне с държавната ни позиция за влизането им в ЕС и да им покаже-нямаме териториални претенции към вас,не изпитваме омраза към македонския народ-напротив,обичаме ви,защото сте наши братя,просто преосмислете държанието си на държавно ниво и политиката си към България.Това е един СМС който има значение,а иначе какво да избираме поредния риалити тиквоч,дето да обикаля по студиата и да разказва за невероятната си персона-някакъв си Боби -ръгбиста,шкембелия дето пуши по една кутия цигари на ден,какво ме интересува в коя дивизия на Франция играе или пък тази Стойка махленската карачка,че си платила в НБУ да учи,игралав едно представление и вече станала емблема на актьорската гилдия.Това са измислени герои дайте 1 лв за нещо смислено и гласувайте за Никола :)

И 100 SMS да пуснеш,наградата е определена за една мутреса,наречена Стойка.

ти си луд бе, макетата ни мразят викат ни татари крадът ни историята , пресвояват ни нацюналните герой..... обиждат ни ходил ли си в Македония е ако не си съвет от мен не казвай че си Българин че може и боя да си отнесеш

Не съм ходил,но ти какво предлагаш,да ги бием ние тук,а те нас там,така ли.Според мен трябва да се направи жест на приятелство,а това за историята и омразата просто им е вменявано от про-сръбските кръгове.Аз се чудя друго-защо плюем македонците,а превъзнасяме сърбите.Сърбите са причината за тази омраза от страна на нашите братя към нас и точно те имат интерес да надъхват македонците и техен патент е прочутата фраза "бугари-татари",а тук им се кефим и на циганската музика,и че са големите пичове.Стига сте превъзнасяли тази сръбска свалоч.С омраза не става,а и македонците са близки до нас и ако подходиш с добро е много по-правилно,отколкото с лошо.За лошото си има държавна политика и ние сме обявили нашата позиция.

Не пиши глупости. Пътувам често там. И винаги като българин. Никога не съм имал проблеми. Дори сме дискутирали и спорни въпроси. Ако ти си била там и си се държала нагло и предизвикателно - не е чудно, ако са те набили. Иначе - хубав народ. А двамата от това може би нагласено шоу са просто симпатяги.

Хайде всички софиянци да се прибират по родните места..........

В шоуто всички са равноправни!!!!!! Какво, да пускаме sms за тях, а да получим Стоя кифлата и Бобчо комплексара? Всички са с равни права, както и ние със sms-сите!!!! Стойка и Борислав не са читави, вън!!!!!!!! Да си кажем, изкуствено изгониха достойните участници, та да останат тия двамата откачалки! Меко казано, позор за продуцентите!!!!! ДОЛУ и за тях!!!!

Много проста игра от организаторите на шоуто. Помислиха ни за бълъци, но с недодялано хитруване пари не се вадят, приятели! Изгонете служебно тия двамата - Стойка и Борислав! Зрителите, т.е. българите не ги понасяме!!!! Така може би ще изчистите името на Нова телевизия, която изложихте по най-безпардонен начин!!

Тя самата телевизия е чалга тъпня

Уж ние, българите, сме били злобни критикари, но ето, че когато се появи едно наистина възпитано, красиво и добро момиче, никой не хвърли "камък" срещу него. А такива като тризначките, Златка, Николетка и прочие как да не ги подиграваме?!

Не трябваше да гонят Цеце, тя е толкова мила и добра. Стойка е ужасна с тези лелчески дрехи и спорове. Финал за Боби, ако не за Никола.

А какава артистка е тази Стойка--,никога за тези години не съм чувала за нея--- някой да е чувал или гледал

Била карала някакви курсове. Никаква актриса, разбира се....Селска пръчка, която се опитват да толерират.

това беше най голяматаизлагация на нова телевизия

искам да се извиня на зрителите за снощният фарс !!!! затова не бях в студиото. срам и позор !! стоика трябваше да баде изгонена ,а продуцентите изкараха нарочно цеце да страдал борислав и да имало драма ....

пратете викат смс за тоя или за оня - и после изгонват когото им кефне по позорен начин !!! очакваха дебила боби да пророни салза ,обаче тои гледаше като тапир ,а стоика лоената буца се подхилкваше мазно. гнуснооооооооо

Добре го каза,напълно те подкрепям!Противната стойка ли ще оставите?УЖААСС!!!!

А тя дали ще го иска?..

И да спечели....Стойка си остава грозна, дебела селянка.

Каквито и да се Никола и Цеце, колкото и умерено да се държат, защо не помислите ,че и това тяхното е филм. Представете си българи в македонско шоу - ще си мълчат и ще се правят на хахави и послушни и евентуално ако е жена, ще гони линията на влюбване. Кога ще скочи срещу всички останали - та нали веднага ще ги изгонят! Това се случи и с макетата в българското "шоу", което впрочем е силно нагласено. Но, нагласено или не - не бих искала да видя истинските им лица на тези прекрасни макета, дето се избивате да хвалите, когато почнат да се тупат по гърдите, че са спечелили българско шоу. Аааа, да - и всички македонци вкупом да почнат да тръбят, че нашите царе са техни, а също така и нашите шоута. Айде няма нужда! Чудя се те какво правят в българско шоу и нима тук някой мисли, че те ще си позволят някакво по-активно поведение или пък, че въобще някой ще им даде наградата! Това, че никой от останалите в шоуто българи не мога да нарека звезда, а камо ли супер звезда си е едно на ръка. То никой от участниците за мен не е звезда, но това е друга тема. Каквото ни обществото - такива ни и зведите!

Цeце е финна дама!!! Никола е добър и възпитан млад човек! Изписано им е на лицето....А нашата селска кифла Стойка и смешника Бобчо не могат да се държат достойно и възпитано! Това е абсурдно при тия двамата чукундури.

Ами хайде тогава да си изберем македонски герои, а! Те са възпитани и прекрасни, но Македония не спират да ни крадат и оплюват, а ние дупедавците да си изберем македонски герои. Дори национално самосъзнание нямате. Кифли или палячовци, да това сме ние, и може и да не ни харесва как изглеждаме отстрани, но това сме ние и трябва да се подкрепим. По твоите думи сега да подкрепим македонците, а после да идем в тяхно хоу и да очакваме те да ни подкрепят!!!!! хахахаха - голям виц!

Изгониха най-готиния човек. И най-възпитан, между другото. Такива безподобни простаци останаха!

СТОЙКА Е ПСИХИЧНО БОЛНА ТОВА Е САМАТА ИСТИНА НИКАКЪВ ТЕАТЪР НЕ ИГРАЕ РЯДКО ДА НЕ КАЖА НЕ СЪМ СРЩАЛ ТОЛКОВА ОТБЛЪСКВАЩИ ХОРА,КАТО ТАЗИ

М-даааа, луда за вързване! И тоя втренчен и раздвоен поглед и тъпа усмивка не където трябва. Абе пациент за четвъртия....

Браво Калояне!Поздрави!Повръща ми се от стойката...

Що лъжите народа бе, чапкъни? Долу продуцентите!

ИМА УГОВОРКА - ИСПУСТАХА СЕ СТОЙКА И БОРИСЛАВ - КАК СА СИ ЗВЪНЯЛИ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ. тОВА КАКВО ГОВОРИ? НОВА СЕ ИЗЛОЖИ! БОБЕДИЛ МАКЕТО ЛЕСТЕР - НИКОЛА УСПЕХ. КАК ХУБАВАО СЛУШАШУ ХИМНА И СЕ ВЪХИЩАШЕ , БРАВО ЛЕСТАР - ТИ СИ 1

Голем смех!!!!! Оставиха гадната, злобната, скандалната и неука кифла Стойка и прототипа и Бобчо...Тия двамата мърлячи нямат и капка чар, та някой да гласува за тях! Пожелавам ти творчески и лични успехи, Цеце!!!! За мен ти спечели състезанието! ПОБЕДИТЕЛ!!!!!

Цялото мъжко войнство подкрепя тая мома. АМИ ЗАЩО ГЛЕДАТЕ ТИЯ ИДИОТСКИ ТЕЛЕВИЗИИ БЕ? СМАЧКАЙТЕ ГИ! НЯМАТЕ ЛИ СИ БАБИ ДА ВИ ЯДОСВАТ, ПАРДОН ГАДЖЕТА?

Цеце не заслужаваше да напусне къщата по този пазпардонен начин. Продуцентите се изгавреха с нея. Каква класа беше тя на рождения ден на Боби и каква селянка беше Стойка, нали? Найден мързела ако спечели няма да се учудя. Каквато държавата ни, такова и шоуто ни.

ПОБЕДААА ЗА НИКОЛА ТИЗИ ПЪТ -Big Brother !!

по много грозен начин я изгониха. пародия гнусна. прасето сте спечели.всичко е цирк.

цеце редно е да знаеш че не те изгони балгарския народ а продуцентите на това гнусно предаване и знаи че цяла балгария те обича и поткрепя за напред в живота бади такава каквато се показа в биг брадар ти си стоиностен човек макар че не си дипломирана актриса и вярваме че ще успееш в живота защото ако беше спечелила колата нямаше да ти е трамплин в живота успех

Нищо не зависи от зрителите ,продуцентите са им платили за да правят с тях каквото искат,а цеце е готина но се остави на тези долни и алчни за наградата душици стойка и боби да я манипулират ,тя забрави да спомене снощи наи добрия си приятел никола а и миро които я подкрепяше в къщата наи много ,защото се подведе по тези двама манипулатори

ДАНО НОВААААААААА ПРОЧЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!

Хората които са достойни да победят са Найден и Никола!Без коментар съм за Стойка и Борислав

ТОВА Е ИСТИНАТА

Много ще е жалко ако този пудел Стойка победи или превзетия Борислав...

сИСКА МЕ ДА ПОБЕДИ НИКОЛА ТИЗИ ПЪТ -Big Brother

Абе хора, я се опомнете! Не симпатизирам на Стойка / антипатична ми е /, Борислав / двуличен човек е /, Найден / едно голямо непораснало дете /, но все пак в шоуто се избира " любима звезда " на България, не на Македония. Нищо лично нямам против двамата македонци / които според мен са си чисти българи и са ми много симпатични/, но все пак това е българско шоу и трябва за победител да бъде избран българин. Ако българи бяха поканени в македонското " Биг брадър ", Ви уверявам, че щяха да бъдат изгонени още на първата седмица. Познавам доста македонци и знам, как мислят те. Всички са с промити мозъци от налаганата от много години сръбска пропаганда. Така, че да бъдем българи и да гласуваме за българин. Така е правилно.

ЦЕЦЕ, БЪЛГАРИЯ ТЕ ОБИЧА !!! Не вярваме на продуцентите от Биг Брадър .

Vanq

Цеце,прочети какво пишем ние зрителите,не вярвай на големия брат.Лицемерната стойка и теб заблуди,а на продуцентите това е целта.Щастлива бъди,не вярвай и на Боби!А Стойка за малко да признае,че е влюбена в него.Ужасно ти завиждаше,но успя да го прикрие....Долу прасето стойка.