Македонецът Лестер спечели ”Big Brother”

Никола - Лестер стана големият победител в "Big Brother All stars".

Обратно в новината

Коментари - Македонецът Лестер спечели ”Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да!!!Имам си парички-пращам си!!!

Благодарение на македончето спечели приятелството!!!!! Добре, че беше македончето, че с тези злобари, комплексари и тъпанари нямаше да им се получи.

Дядо му български войник, а той гордо слуша химна! Браво! Останалите само змийска отрова бълваха глупаци такива - стойка-мойка, боби и всякакви селяци.

Боби и Стойка - отвратителни злобари.От завист се скриха в миша дупка - а толкова бяха сигурни в победата.

Честито на победителя ,Никола!Според мен вота беше наказателен ,с политически нюанс.Жалко за напъните на актрисата Стойка да крещи,подскача,мята парцала по пода,да ъъъка философски.Жалко за ръгбиста Боби,чиято самовлюбеност,завист и агресия той извади на показ,мислейки се за стратег и победител. Да е жив и здрав Лестър,да си намери момичка с шофьорска книжка!

Ох, дано да го поканят пак в някое шоу в БГ! Мъчно ми е искам да го гледам пак по ТВ. Да става българин и това е!!!!

Ами той си е българин....

Вота нагласен или не е без значение.Поздравления за Нова телевизия,направи нещо разумно.Радвам се за победата на Лестер.

На тези,които слословят по адрес на Лестер ще кажа,че той е точният представител на македонското общество.Бил съм в Македония доста,обикновените хора не ги интересува политиката и са добре настроени към нас.А че има малоумници-било политици или комплексари,това е друг въпрос.Радвам се за това момче.

Да попитаме Спаска Митрова, как са настроени хората в Македония.

Ама межди спаска и Лестър в мислене и поведение разликата е от земята до небето..Обикновенните македонци са позитивно настроени към българите. Отидете веднъж, разприказвайте се по човешки и ще се убедите..

Браво за България! Започнахме обективно да оценяваме. Изморени сме от простаци, груби и арогантни хора, като някои от тях са и в политиката. Българинът жадува за позитивизъм и доброта. Това е Никола и заслужуено беше подкрепен от нас българите. Да му е честито! Остани такъв и в бъдеще!

Не бъдете толкова тесногръди. В едно френско подобно предаване спечели италианка, тъй като си го заслужаваше, но на никой не му мина през ума да критикува, както тук чак и на политика го ударихте. Навсякъде има добро и лошо. Не смятам, че е правилно някой да ме оценява лошо поради това, че доста българи се прочуха по света с лоши прояви. Всеки си е отделна личност и си носи проследствията за поведението.

Исках да кажа последствията

Дари

Радвам се, че добротата и позитивизмът, както и естественото поведение са победили еснавщината, виското его и материализма в този Биг Брадър. В статията, обаче, основно впечатление ми правят печатните и граматически грешки. Няма ли редактори в този сайт?

Зная, че ще ме оплювате, но трябваше да спечели БЪЛГАРИН!

Трябваше, ама не спечели, защото нямаше такъв в къщата, който да заслужава. Колето си беше най-готиния в къщата и с право си спечели. Като че ли започнахме да ставаме малко по-добронамерени. Дано не се лъжа. Ха дано.

ГЛУПАК

кво ма, не те избрах в моето предаване при Венета и сега ме мразиш ли.

абсолютно вярно-стойка си е същата куха лейка само че тя не се мисли вече за такава-но това са си нейни проблеми.А колкото до Борислав-злобата и егоизма му проличаха колкото и да не ги показваше.Лестер е истински победител,защото позитивизма и възпитанието му го показват,а никой друг освен Цеце и него не са възпитани по-добре от тях.Поздравления за Лестер!!

Кое е по-страшно от простака без диплома?Отговор-простака с диплома- в случая Стойка!!!

Хей, БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!! Защо се радвате, че друг чуждоцамец е спечелил щоуто не разбрахте ли, че всичко може да е нагласено. Народе не си ли помислихте ,че ако БЪЛГАРИН участва в тяхно щоу тези македонци ще гласуват за него.

хаха, аз съм най-заслужилият риалити участник и експерт. И аз ще спечеля ако ББ ме покани в Македония, даже пари не искам да ми дават. ще видиш!

Браво Лестер, беше чудесен! Успех! Весели празници!

Нямя идеални хора, но тук Лестер беше най-приятен за гледане, както и Цеце. Харесвам такива спокойни и хубави младежи.

Медиите в съседката ни веднага гръмнаха със заглавия като: Македонец победи в българския Big Brother, Българският войник Лестер победи в Биг Брадър, Българите плачат македонец спечели българския Big Brother и други. Виждате ли! Дори 100 награди да им дадем, пак ще сме кофти хора.Няма в тяхният печат една хубава статия за България

Поне да бяха написали...Браво на българите в една демократична държава,като България беше избран по демократичен начин Лестер без да се съобразяват с етническата му принадлежност.

Ами то и в нашия печат няма лоша дума за ББ макар че по форуми, улици и паланки поголовно е оплюван..Не се връзвайте ма медиите кото навсякъде са едни и същи, отклоняващи внимание и манипулиращи.

Предпочитам македонец като Лестер, отколкото като Борислав и Стойка. Пък било то и българска.

Не мига да разбера, нашите участници, коитоса и наши деца, някои от тях като Дими, може да са ни бащи са лоши и не заслужават да печелят. Ние които сме ги възпитали или по възтастните са възпитали нас, се възмущаваме от тях. Жадуваме а детето Никола, къде е логиката. Преди време друго добро и непознато момче от Италия, Лео мисля се казваше, беше също възпитано, но не спечели. Той с какво бвшв по лош. Ако търсим логика, това с арменеца като защитник, си баше нагласено и той го призна в ефир. Само като си помисля, че ако разполагат с многопари, а не да свързват едвам двата края, тосе видя по наградата и поканят Берен Саат, то тя без манипулации ще вземе повече от 90%, е как да по друг начин.

Снощи Маги Халваджан-в защита на Лестер,каза, "кой българин ще иде в Македония и ще пее техния химн в техния Big Brother. Aми да му кажа-Никой,просто защото българин няма да бъде допуснат,или ако бъде ще бъде изгонен на 1 live. Да,българите сме добри,прекалено добри с тях.Но я минете границата с бг номер на колата и вижте,колко пъти ще ви напукат гумите-най-малкото. Въпреки ,че симпатизирам на Лестер,трябваше да спечели българина Найден. Освен широко скроени,трябва да сме преди всичко патриоти!

Патриоти сме. Спечели българин. От Македония.

Това е само в нашите глави,я ги питай тях. За 5 дена в Скопие, чух за себе си няколко пъти как съм татарка.

А аз мога пък да ви разкажа, че и аз бях с такива обеждения, но тази година коренно си промених мнението...лятото отидохме на гости на приятели македонци, бяхме с кола с БГ регистрация разбирасе, още от границата ( Станке Лисичково) митничарите се скупчиха да ни питат къде отиваме, знаеме ли пътя, да се оправиме без проблеми да ни посочят пътя и т.н. ... като всички бяха изключително любезни. На едно място се спряхме, както казах с колата ни с БГ регистрация, извадихме за момент картата да видим пътя... моментално спря кола да ни пита имаме ли нужда от помощ, колата си тръгна след като им казахме, че сме ок, моментално спря и следваща кола за указания .... освен това през целия си престой всички бяха изключително внимателни и любезни, знаейки кой сме и от къде сме !

може друго освен добрина и хубост да не притежава, но това е достатъчно да спечели. Всички искаме добри хора около себе си.

Македончето е много свестен пич и абсолютно заслужено спечели наградата. Само дано да няма проблеми с шибаните Власти в Македония. Ако пропагандата в Скопие извади думите, за дядо му и българския химн и знаме, може и да го обвинят за изменник на Филип и Александър Македонски и техните пакистански "наследници".

Тоя комплексар Боби ,видяхте ли го как гледаше злобно като излезе ,Стоика също,не можаха да прикрият злобата си и на финала дори! Надут пуяк без покритие

Стойка стигна до финал съвсем необяснимо - мисля, че в голяма степен беше толерирана от продуцентите на шоуто. Боби го игра мъжкар, но недодялан, често иззлобяваше към някои от съквартирантите, губеше чувството си за хумор, взе се много на сериозно, дори не беше кавалер към Цеце, арогантен, груб и злопаметен. И за първи път зрителят наказа тези, които интригантстват, злобеят, сплетничат и лицемерничат. Стойка е срам за жените - та тя претендира, че е актриса, а няма и следа от грижа към външността си, наднорменото си тегло и начинът по който се държи. И говорът й също не е за сцена. Зрителят не прости това неглижиране на неговия вкус, наказа както злобните и изумително простовати близначки, така и мърлявата и маниерничещата пловдивчанка. Браво на Найден, той е готин млад мъж, който никога няма да страда от скрупулите, компрометирали останалите участници. А Никола - та той е едно чисто, мило, усмихнато и ведро момче, при това разсъждава доста зряло за 22-годишен. Хвала на родителите му, че са го възпитали такъв! И браво на зрителите, вече не са просто една безлична, манипулируема маса.

До всички, които негодуват за избора на македонеца! Хора, няма значение дали вотът е манипулиран или не, идеята тук е доста различна. На преден план излезе усмихнатия, позитивен, незлоблив човек. Какво от това, че бил македонец? Дора и африканец или азиатец да е, аз предпочитам да съм заобиколена от хора като него. Ако вие предпочитате да живеете и общувате с примати, каквито не липсваха в предаването, ако истерията, крясъците, злобата и откровената простащита е по-примамлива за вас - моля, изборът е ваш. Мисля, че нашата страна ще тръгне напред тогава, когато сме готови да признаем доброто в другия и да се опитаме да следваме това , а не да слагаме пръти в колелата му.

и журналистите да спрат с обръщението "македонец" , защото такива няма никъде. Изразяването трябва да е българин от западните покрайнини или от вардараско.Иначе работим в чужда помощ!

БРАВО!

Стана ми мъчно за Найден, все го сравняват с пубертетския му период, на края дори започнаха да го ръчкат "хайде бе Найдене направи някоя от твойте магарии, ти си нашия забавен тъпчо". Повечето съквартиранти бяха тикани в старите си образи. Освен развитата Стойка. И Лестер.

Кое и е развитото на Стойка? Забравила е диалекта си, но също така е забравила, че и тя беше много позитивен и усмихнат човек. Сега е изтъкана от негативни чувства и негативно себеусещане. Мерси на такова развитие.

Стойно много е израснала, правеше впечатление на малко наивно-глуповата, но се оказа че всъщност и е трябвало друга среда, образование за да развие потенциала си. Та мисли умно, говори умно. Но и за простотията има масто-ето го Пацо канят го по студия. И простака е избирател все пак. Пък и е в своеобразно неравностойно положение.

че какво ново има в СТОЙКА? преоблякла се стойка и пак си е същата куха лейка - толкова злоба и агресия,че тя би убила някой

абсолютно вярно

Запази жалкото мнение за себе си ! Аз пратих 19 смса, защото Лестър е пич, но и преди да остаат дваата пратих няколко и за Нед. Лестър е позитивен, забавен и напраеви шоуто заедно с Найден, другите бяха истерични и комплексирани, цялото м семейство подкрепи Лестър

Не мога да повярвам, че има хора като вас....първо да гледат тази помия и второ, но много по-важно, да гласуват!!!

Не думай, ти не си гледал нали! За това имаш поне 10 мнения в темата за това кой какъв е.

Колко смс-а прати на 17 777? На колко човека в нужда помогна???

Аз да не съм Господ да помагамна хората ? На мен кой ми помага ? Не ми дръж сметка, ако искам и 10 000 смс-а ще пратя. Всеки е различен

Самият факт ,че си пратил 20 смс за тв предаване показва колко здраво те хапе кучката централно ..освен ако не си някой пиклив пубертет.Тези смс щяха да са много по полезни за някое болно дете,а не за вардарският швестер..

Да ги беше пуснал 19 DMS-a по-добре!

Искрено се радвам за Никола, че стана победител. И това е поредното доказателство какви не трябва да бъдем.Завист, злоба, агресия,отмъщение, те царуват на днешно време, но побеждава доброто-като в приказките.Доказаха го участниците в Биг Брадър т.нар.ЗВЕЗДИ.Положителният вот за Никола, всъщност бе наказателен вот за всичките БГ участници.Дори сълзите на Цеце,бяха толкова истински и искрени,че не е за вярване.До като нашите изгонени участници показно демонстрираха колко много са щастливи,че поредният изгонен е българин.За всички тях важеше едно правило,щом аз съм вън твоето място не е вътре в къщата.Би трябвало 20 годишният македонец да е отворил очите на всички тях.Непоправима оптимистка съм,едва ли те са си взели поука.

Добре се държа момчето за разлика от нашите простаци.

Интересно,защо не се казва какви са реакциите от страна на македонските медии.Един вид се изказват,че българите сме направили френска любов на Македония.Егати и продажната държава дето сме.Какво направи Лестър в предаването повече от Пацо примерно?За съжаление такъв е живота в България.Винаги мижитурките стават победители,а истинските победители ги разпъват на кръст.Пацо,Стойка и Боби направиха смислен целият формат.Къде е Лестър сред тях?За пореден път се доказа,че няма смисъл въобще да се гледа телевизия.Всичко е манипулирано и нагласено.

ПАЦО!!! Докога ще се толеpиpа пpостащината в Бългаpия???

Това е напълно естествена реакция. Къци го формулира ясно още във ВИП Брадър, като каза на Фънки, че те с него ще изнесат шоуто на гърба си, а Орлин ще прибере наградата. Крайностите почти винаги отпадат (макар и по-ярки и забелижими) за сметка на балансираната среда. И все пак ярките типажи обират своите позитиви след шоуто, така че в по-дългосрочен план си струва да бъдеш от тях. Иначе Лестър, както и Орлин , са изключително симпатични и позитивни млади хора, но в крайна сметка дълготрайната памет на аудиторията се населява от други, по-характерни образи. Да не говорим, че всичко това е ситуационно и доста динамично. Днес един е победител, в друго обкръжение и при други обстотятелства - едва ли...

Боби-вехтошарчето, как си го наби самичък, заради едни залепени гуменки, вдигна врява до небето! Как беше онази приказка: "Власите се давят накрая на Дунава" и неговата работа стана така.

На кого му пука за този к...вал?

По-скоро цървул, момчето си пада малко обущар. Веднага се зае да си поправя платненките :)

Боби беше бесен и дори не излезна на сцената накрая с останалите. Неандерталското му отношение към жените явно не е било така харесвано, както той си мисли.

Наистина беше шега това със Златка. Бъди здрав!

поредната нагласена история в ББ.Това е резил и унижение за всички бг.участници.Порледната лоша черта на бъргарина да е продажник.Тогава да бяха вкарали само македонци.РЕЗИЛ И СРАМ ЗА БГ.

По-добре умен македонец/той си е пак българин/ отколкото тъп и изкукуригал българин!Бил се радвал много за македонеца...да, бе, зурлата му увисна като на тризначките циците, като чу кой печели!

ЧЕСТИТО! ПОНЕ СЕ ВИДЯ,ЧЕ Е ЧИСТА ДУША. ИНАЧЕ КАКВО ДА СЕ КАЖЕ ЗА РОДНИТЕ "ЗВЕЗДИ"- ЧЕ КОЙ Е НАЙДЕН ИЛИ БОБИ? ОБАЧЕ ЕДНО СЕ ВИДЯ,ПРОСТАКЪТ ВИНАГИ ПРОСТАК ЩЕ ОСТАНЕ - ГОРКАТА ПРОСТА СТОЙКА.ТОЛКОВА МНОГО ЧОВЕШКА ЗЛОБА ТАИ В СЕБЕ СИ... ЕДИН ГОЛЯМ УЖАС! КАТО Я ГЛЕДАХ КАКЪВ СВИРЕП ПОГЛЕД ИМА И СИ ПРЕДСТАВИХ ОНЗИ УБИЕЦ НА ДЕЦАТА....... ПАЗИ БОЖЕ!ПАЗИ НИ ОТ ТАКИВА ЗЛОБНИ ИЗЧАДИЯ!

Първо много важно уточнение,какво означава " македонецът Никола" еквивалентен ли е той на "шопът Тошо" или " майната Пешо",много моля хората да се титоловат правилно т.е. БЪЛГАРИНЪТ ОТ МАКЕДОНИЯ: НИКОЛА.Много радостен е факта ,че българите най после започнахме да човечеем,макар и рехаво обозначено това е добър знак за едно избистрено начало за една добра перспектива

Подкрепям твърдението Ви,но добавям и една идея политика.

Само дете "българинът от Македония" изобщо няма намерение да е българин!!!

Стига сте превръщали всичко в политика. Нали това е забавно шоу. Спечели този, който най-много се хареса на публиката и с право.

Добре де, извинявам се за грубостта си! Просто искам да ти напомня, че македончето каза, че дядо му е участвал в Българската армия и може би и той /дядо му/ някога е бил изправен пред българския химн и знаме . От нашата история знаем. че м/у 1941 и 1945 г. на територията на днешна Македония е имало наши войски , тогава / а и не само тогава/ това е било част от България и българския народ . Така , че не е нужно дядо му да е участник в Балканската война. Още един път се извинявам за грубия ми език!

Какъв е смисълът на това предаване и кой измисли името му? Какви звезди са тези пияндурници и несретници. По-добре би било предаване на безработните неизвестни. All Stars - нелепо и тъпо, но какво може да се очаква от съвременната бг-телевизия.

Прочети за -та световна , когато сме ги "окупирали". Има снимки с Цар Борис как го посрещат там. Тогава е открит Университет , Радио Скопие и т.н. Оттам идва насажданата омраза. А пък че са си криви ...............

Супер мега манипулиран вот. НЕ мога да разбера ЗАЩО още има хора ,които го гледат това измислено предаване. Толкова ли не могат да си намерят друго занимание освен вегетиращо състояние пред телевизора?!!!!

Мен друго ме впечатли -Кой българин би се радвал толкова много на успеха на друг българин ,с който са се състезавали за една и съща награда ! Та тя Цеце се радваше повече от Никола!Не мога да си представя Лили , Тризначките ,или който и да е от отпадналите да плаче от радост ако победител беше Стойка -примерно./когато видях реакцията на тризначките когато тя отпадна за сетен път се убедих че сме лоши и умираме да се радваме на чуждото нещастие ,не че Найден не умря от кеф като излезе Боби/

какво ще кажете за един прадядо. Много задълбахте в обвиненията. На ганьо все някой за всичко му е виновен, вечно намусен и недоволен, с пръст в г и чака да падне тавана

На нашите прости и злобни участници и маймуна щеше да им е достоен противник.

Браво, това е най-смисленият коментар!!!

стига кавали бе NTV.

Те ни плюят,а ние ги избираме за по добри от нас.Eгати мазохизма.

Абе нещастник, как разбра, че дядото на Никола е участвал в Балканската война?

"Ръгбистът Боби напусна къщата втори. Спортисът беше видимо разочарован от излизането си, защото по думите на гостите в студиото, е дръжал много на победата".В ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ, ДВЕ ГРЕШКИ. КАКЪВ РЕДАКТОР...И ТОВА Е ПОСТОЯННО !

Пословичната доброта на българина изглежда отдавна се е загубила безвъзвратно !ФАКТ -драги сънародници !

и добе, ако се е загубила. Затова, че сме много добри, от граници на три морета и цяла Добруджа сме се свили до сто и десет хл.кв.км. Затова се говори за отцепване на Родопите, а македонците претендират, че сме им окупирали Пиринска македония и това го има в техните учебници по история, от които е учил и твоя Лестър. Това е тяхната държавна политика, а ние трябва да бъдем добрички, да слушкаме и да гласуваме за техните симпатични дечиня, па като опре ножа в кокала тогава ще се вайкаме. Като е толко добро това дете, защо най големия му приятел в къщата е Пацо и тоя който не заслужаваше да спечели Найден, да се беше държал за Цецка.

Що не вземеш малко да се поограмотиш, бе елементарник. Губили сме територии, спечелени с кръвта на дедите ни, поради късогледството и глупостта на политиците ни. Никога не сме били силни в умствено, а само в "дайте да дадем", казано най-елементарно, за да го разбереш.

Какво общо имат трите морета, когато от Македония идва едно момче, което слага в джоба си всички наши гъзльовци, само защото е добре възпитано. Правилно каза Марта Вачкова, че Никола е синът, който всяка българска майка иска да има. За съжаление ние имаме Панайот, Боби, Стойка, Стоян Дудов, тризначки и все ткива хубави дечица.