Македонци възмутени от поведението на Лестер

Македонски медии обявиха победата на Никола - Лестер в "Big Brother All Stars" за фалшива.

Обратно в новината

Коментари - Македонци възмутени от поведението на Лестер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а така пиленце,браво слънчице.ами българин си разбира се,какъв да си!аиде наздраве.весела коледа!

биг брадър компрометира от всякъде, момчето въобще не искаше да го каже това което беше в превода, но се радвайте че е горд "българин" простаци!!!

ТАКА СЕ ПРОБИВА.ПОРНО-ПОРНО.ПОРНО- ИНТРИГИ И ЕТО Я СБЪДНАТИ МЕЧТИ.....

Аз познавах македонци от Скопие - много свестни хора. Айде оставете ги на мира , не им е лесно - 4 държави ги дърпат към тяхна посока. Да гледаме в бъдещето, а не 70 назад във времето.

Македонците са възмутени от Никола, а ние пък сме възмутени от македонците... и сме повече.

МА КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ? Какво е виновен Никола, че има Български корени, че родителите му са Българи, запазили Българщината и са му дали звучното Българско име НИКОЛА! Ако беше македонец, щяха да го нарекат с красиви "македонски" антички имена като Слободан, Зоран, Ивица, Небойша, Бранко, Звонимир, Душан, Неманьа, Среко или Миодраг! ДА АМА НЕ! Он има бугарско име НИКОЛА!

Прадядо ми е участвал в Елинденско - преображенско възстание и е разправял как макетата били пълни п..ки и как вечер се прибирали при жените си и стявяли четите и до ден днешен са си същите май

За пореден път се доказва, че македонците са си по-българи от българите и македонските медии са по-български от българските медии. Само дето мозъците на македонците са (все още) по-пормити от мозъците на българите.

Кое е по-голяма мерзост: Благородната глупост или вулгарния ум? Явно македонците са вулгарната глупост, без никакви други очаквания!

Харизматично момче - дай боже повече такива!

Винаги ще има възмутени, нормално е, странно би било ако няма, много българи необичат руснаци или американци няма значение, по малкия винаги се чувства ощетен и избива комплекси, по важното е не какви сме по народност а какви хора сме!

Между "македонци" и сърбоманските им медии има голяма разлика

Да бе, да. Кои работи в тези медии? И кои консумира медиините продуки? А реакция .. за повече от 20г. ? И понеже отговорите са ясни: айде, у лево цялото про-македанско лоби в България.

В отношение на медиите няма никаква разлика между Македония и България! В Македония югославските медии плюят по Българите, в България червените медии плюят по ГЕРБ! И в двата случая медиите си изсмукват от пръстите някакви си причини за изливане на помия за да оправдаят съществуването си и финансирането си! И в двата случая медиите се финансират от червени номенклатурчици!

Сладур голям. И един епизод от това глупаво предаване не съм гледала, нито съм се интересувала, но победителят нямаше как да не го забележа. Изключително готин, възпитан, чаровен. Дай Боже повече такива българи да се срещат за в бъдеще. Успех му жеаля. :)

няма оправяне "иовано-иованке" много тъжно няма ли наи-после да започнете да се радвате на този живот какво не ви стига бе македонци би ли сте били сега какви сте

Относно заглавието на статията: не македонциТЕ, а "македонци"! :)

В "Big Brother All Stars" Никола Лестер се представи като много добре възпитан младеж с чувство за отговорност, по никакъв начин не се е впускал в политически дискусии по време на шоуто и с нищо и на никого не е навредил!Шоуто е международно и има своите правила , които играчите по договор са били длъжни да спазват !Обличането в униформа ,беше част от шоуто и който преиначава това има лоши помисли!Нека ЧОВЕКА СЕ РАДВА НА НАГРАДАТА СИ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ ЦЕЦЕ КАЗА ,ЧЕ ОБАЖДАНИЯТА ЗА ИГРАТА СА ИЗЦЯЛО ОТ БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА !

Македонците (от държавата БЮРМ) са но братя! Стига сме ги притискали. Много българи са свързани с тези райони на балканския полуостров. Както и тамошнот население е свързано с България. Нека сме братя и да се борим заедно за по-добро съвместно съществуване. Миналото има значение, но бъдещето е по-важно!

И в Македония завистта няма почивен ден.

Ако си говорят свободно македонците,всички ще кажат това,за което говори този младеж Лестър.Те македонците са плод от един и същ корен-България!!!

Право е момчето да се гордее с Българският си произход. Като македонец с какво да се гордее???

Македонци възмутени от поведението на Лестер ВМЕСТО ДА СЕ ГОРДЕЯТ СРАМММ.

Що не оставите момчето да се радва на победата си. Забравяте Вие какви сте били на 20 години.

Македонците са сърби.

и босненците, и черногорците и хурватите - и они са прави сръби

мени, нрава, не. Сега ще видите колко обяснения ще дава това иначе симпатично момче в Македония.

Бракята макета, требе да решат какво искат. Не може хем да са антични, хем потомци на Самуил, хем на Солунските братя...Трудно е като дядовците им са служили в българската армия и са слушали "Шуми Марица"...Трудно е, трябва да избият глупостите от главите си и да продължат напред. Стига крадене и изкривяване на история.

За макетата никога няма угодия! Браво на Лестер, такива трябва да бъдат всички макета..разумни и добри и нека вземат пример от него!

Много ГОТИНО момче! Няма как да не предизвика симпатия и подкрепа! Само със стратегия и артистизъм такава лъчезарна ЕСТЕСТВЕНОСТ няма как да се получи!

фалшива е то е ясно

И после същите тия македонски медии пишат "България обърна гръб на Македония" Сори, ама македонците ебахти пухльовците. Днес искам едно утре искам друго. Не може да хапеш ръката, която те храни и после да искаш да те погали!

може и да е нагласена победата, но "македонците" и да не искат да признаят, и сме били една държава, и сме били един народ. Има история, една при това, но колкото и да се мъчат да я пренаписват, тя си остава такава, каквато е-БЪЛГАРИЯ! Това е единствената и проста истина!!!

Не им берете гайлето на македонските участници в тъпнята. Европата им е гарантирана.А ония каквито и да ги ядат са нищо повече от примати. Не си заслужава коментара.

Конфликтни хора.

не хората а политиканите им. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля си, че ако Лестер беше втори, макетата-контри щяха да квичат, че е дискриминиран!

Лестер си е едно чудесно дете!!!! Весели празници, мили сънародници!!!

Светът върви към размиване на нации и раси, защо тия македонци живеят 100 г. назад? А в същото време са си свалили гащите на албанците!

С така нахлупената барета, изглежда повече от нелепо и идиотски и честно казано е срам за българската униформа. Баретата не се носи по този начин. Толкова ли нямаше някой който да му покаже как се носи в действителност?

Хайде стига с тия щуротии!!!!! Да не си някой пенсиониран старшина? Това не е казарма!

Кой да му каже, около него няма ходили в казармата.

развлекателно или политическо шоу беше? Беше глупаво отвсякъде тези клоуни да се обличат с униформата на и без друго печалната ни армия-нещо като песента на Мишо Шамара ми изглеждаше.А подозрения за купена награда винаги има.

Тия макета са по-гадни и от гърците. Какви да са му корените на момчето? Марсиански ли? Чисто българче с по-силен диалект :)

Не са макединците, а малкото сърби в македония или продажни сърбофили.

браво на момчето!:)

Лестър е пич! :)