Ирена се оказа по-умна от Богданов

Вече са известни съквартирантите, номинирани за изгонване от Big Brother тази седмица.

Обратно в новината

Коментари - Ирена се оказа по-умна от Богданов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

50 коментара и никои не похвали това красиво момиче не ви ли е срам бе...рядко красива и умна жена . не виждатели че е по хубава от ева мендес самоче и за нея не сте чували.жалко че се родила тук ако беше на запад щеше да е наи малко актриса

СЪКВАРТИРАНЧИЧИ !!! Простотия до шия !

Аз пък не знам тази с черната коса и джуките какво я пробутват за секси толкова. Освен, че е слаба друго не виждам. Гаден тен, просташки джуки, малки очички. И оная другата с джуките-то цяло плашило. Може ли някой да ми обясни, мъж ако може какво може да хареса един мъж в една такава жена и какъв според вас е този мъж, защото за мен това е загадка.

Без да имам предвид тези двамата искам да кажа, че не може да се определя кой е по-умен от това дали помни дати и събития. Ако си на 18 и току що си завършил училище е по-вероятно да си спомниш наименования и дати, но ако си на 40 и работата ти е свързана с умствено напрежение и запаметяване на куп други неща, включително и чужди езици може и да забравиш някоя дата. Това не те прави по-глупав. Има хора, които помнят дати , но не могат да анализират ситуации и да правят връзки между нещата. На други хора пък им се запечатва повече в съзнанието извода, развръзката и развиват логичното си мислене. И наистина, стига с това афиширане "Ами мисля, че не са ме избрали мен, защото съм циганка". То стана модерно вече да предизвикват внимание, съжаление и да се опитват да печелят дивиденти от това, че са малцинство. То както е тръгнало, скоро няма да са.

абе всичките вътре не стига че са прости, но са и мнооого грозни милите. Поне да имаше готини мъже ( и жени), то един с един ги няма...плешиви, криви зъби, очилати. Жените ми приличат на ромки от магистралата. Онази с тена и издутите джуки мяза на чернокожа.

щеше да е новина, ако някой се окаже по-тъп от този.

Че то не само Ирена е по-умна от тоя - обитателките на кокошарника също са по-умни от него

Поздравявам редовните зрители на това предаване.

Благодаря

Гледах шоуто като започна. Приемам го като социален експеримент, защото вътре са хора които в никакъв случай не са представителна извадка. Като им чух представянето, вече ми се повръщаше. Но така се чуствам и като гледам новините по националната. Затова има достатъчно други програми, айде нема нужда да киснем в блатните води.

Голямо състезание :D кой е по-умен... Нереализиран селски бек, псевдо футболист или циганка танцьорка на пилон.

Тези вътре ли са лицето на БГ мъжа? Дано не! Подозрително мургави, целите татуирани, нагли, арогантни и прости.

Този сезон е изключително лесен за разгадаване. До момента, Кристиян и Пламен са очевидни агенти на ББ, които са вкарани да дразнят и да провокират другите и да правят "шоу". Всичко което правеше Кристиян и сега Пламен е по сценарий. Проблемите му с Ирена и "дуела" между тях бяха толкова измислени, че няма накъде. Избрания победител също е ясен - Никита. Тя има достатъчно татуировки и достатъчно връзки с предаването, че да бъде един типичен победител. Единствено, не съм си избрал фаворит до момента, че материала е много зле тоя сезон! Братухчев кефи до някъде. Поне до сега е номинирал и агентите на ББ Кристиян и Пламен, както и избрания победител Никита, така че показва някакви наченки на разум в него. Изкефи ме и как каза на Цецо, че е Цеца Величкович - хахахах - това беше супер и много на място!

Абе пич, що не вземеш да прочетеш някоя смислена книга и после да ни я разкажеш. И за храносмилането ще е по-добре ;)

Тези "алфа-мъжкари" са толкова отчайващо прости, че думите са слаби да ги опишат! Зелената еуглена и чехълчето и амебата са по-интелигентни и възпитани...

Да се мащат всите до един.

Аз току що разбирам, че в момента върви Биг Брадър. Някой гледа ли го изобщо това предаване?

НЕ гледам Big Brother! НЕ ми харесват подобни пошли помии. Който го кефи - ок, нека си го гледа

Забелязала съм, че зрителите на Дискавъри и Нешънъл Джиографик са най-активни във форумите - сигурно защото са най-умни

На мен ми е обидно да гледам и Дискавъри и Нешънъл Джиографик... Презпоследните 3 години много свалиха нивото. Амиш мафия - връх :)

ОК разбрахме колко е просташко и как идва края на света заради една група хора по телевизията. Имате интернет, имате по над 100 програми. Ами просто не го гледайте! Аз видях точно 3 епизода и ми стана ясно че не е за мен и точка.

Престанете да ни занимавате с тази простотия! Достатъчно е ,че в най-гледаното време на Нова тв показват отбраните нещастници от бълг.общество.!Не съм очаквала от известни журналисти и артисти да се продават за пари в такова възмутително шоу!

Божее, това ми били алфа мъжкари, бих ги нарекла турбо комплексари, тоя Цецко да ходи да се гръмне, строителен предприемач бил, не бих си купила и барака от него... блаа

Ти пък - какъв по-точно предприемач може да е тоя? Пълна глупост и опашати бигбрадърски лъжи .... или лепи плочки някъде, или кара такси - те толкова му е акъла. "Мъжкари" - пфууу ... егати боклуците:(

Да не забравяме и третия "мъжкар" Кирчо и той уж много образован, ама същия комплексар като другите двама. И тримата показаха колко са алфа-простаци.

този очилат грозник, който се изживява като плей бой и изневерява на жена си...е ако на това му се вика "алфа" нямам думи!

Ех, ако татусите носеха ум, там щяха да са най-умните българи..............

Изобщо не го гледам това порнографско предаване, но като гледам какво циркаджийско плашило е въпросната Никита... май ще е най-добре да си оди там, откъдето се е пръкнала...

А ти откъде я познаваш Никита, като ИЗОБЩО не гледаш предаването?

Вчера имаше нейна снимка. Ужасяваща е! Направо е потрес.

За сведение Никита е много по-зряла от "големите" мъже в къщата. Като не гледате как лепите етикети на хората или сте от масовката уж не гледат пък всичко знаят, аман от такива като вас.

Направо се гордея със себе си, че нищичко не съм гледала от този Big Brother. :-)

Недей да се гордееш от неправенето на нищо. Това всеки го може. Гордей се с постиженията си.

Ей, смешници и интелигенти, където коментирате тук. Всички се пишете от аристократ по-голям аристократ, на който му е под достойнството да гледа предаването, ама всички го гледате и коментирате много подробно. Гледайте си го, но не се правете на интелигенти

Ти па кой селянин си да казваш какво да правят останалите. Я иди да прекопаш доматито и не се обаждай.

Ти си смешника в случая, замисли се защо интелигентино.

Ясно ни е колко ти е багажа - умствен, естетичен и образователен, щом смяташ, че писането тук е "борба" за доказване на интелигентност! Хората просто си казват мнението бе, льольо!

Честно казано не знам какъв мъжкар е Цецо, но ми е най-противен от всички номинирани. Никога не бих го харесала за гадже или съпруг, НИКОГА!

Срамота и драма българите да не знаят елементарна история от 4-ти клас. Простотия и упадък. Не очаквах, че Катя и Ади въпреки явната простотия на Богданов ще заемат неговата позиция. Срамота!

Бях фен на предаването след първия формат. Отдавна не съм, защото простотията надделя, за съжаление.Колкото до Богданов - това си е голяма част от новото поколение. Неграмотно и със самочувствие без покритие. Жалко.

Богданов никога няма да успее да изезе от цирка цял живот. Или по-скоро винаги ще бъде представител на "freak show" по умствена линия.

"Блестящите отговири" на Ирена е абсолютно нагласена работа - чак е смешно!!!! :))))))))))))))

Богданов се отказа от излизане, за мен той е един слабохарактерен мъж, който сближавайки се с Цецо си повярва, че е по-мъж от мъжете, смях, смях..., а за Цецо пък просто нямам думи или само две - пълен простак.

Тези два гея (Цецо и Богданов) не заслужават коментарите.

Цецо е олицетворение на съвременния български мъж - плешив, брадат, татуиран, мързелив, далавераджия, многознайко и нагъл!

ПИПО

Кой е Цецо и как изглежда, нямам никаква представа. Тая помия не я гледам. Но голяма част българските мъже все още са мъже мама му стара. Е, има и такива (европейци) с бръснати крака и тънки гласчета.

Друг път! Къде са бе, мама му стара?! Ако не са с бръснати крака и тънки гласчета са с потници, шкембета над къси гащи и джапанки. А другите са там - вътре, баш сте си такива - т.н. българските мъже. Героиня е българската жена!

Само смени 'далавераджия' със 'селски тарикат' и описанието е точно на 100%

За оплакване си моето момиче, щом си заобиколена само от такива мъже като него. При това положение или емигрирай или обръщай резбата.

Средностатистическият български мъж със сигурност не е такъв какъвто го описваш, просто явно теб такива само те привличат и не си в състояние да забележиш останалите. Изказването ти е аналогично на твърдението, че типичната българска жена е к*рва, което също е далеч от истината.