Бой в къщата, Big Brother изгони извънредно Силвия и Ирена

Big Brother извънредно изгони от къщата Силвия и Ирена заради грандиозен скандал, обиди, смъртни заплахи и бой.

Обратно в новината

Коментари - Бой в къщата, Big Brother изгони извънредно Силвия и Ирена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая ли е еротичен модел?? Ахахахаха

нито един от тези не става и то е ясно от пръв поглед. изпитах истинско отвращение. от всеки един от тях по отделно. но все пак трябва да се оцее някаква добродетел... трудна задача...

ромката казва, че се чувства дискриминирана, но в същото време убижда на зъби и това ми било учителка. ами честно казано, аз не си спомням кога е било априлското въстание, но ако трябва ще участвам в друго, па макар и септемврийsko.

значи тук исторята е следната-че цветелин е селяндур, селяндур е, но в контекста на биг брадар е прав и има тънко чувство на справедливост. цветелин да си напише координатите за връзка, да създаде някаква страница във феиса, за да го подкрепим и да унищожим злото.

Тези хора осъзнават ли ,че приличат на маймуни затворени в клетка в лаборатория за опити? Перверзно е да затвориш невинни , да ги поставиш в екстремни условия и да им гледаш сеира само за да си доставиш удоволствие .Какви са тези "съвременни" начини за забавление? Не ви ли стигат новините пълни с насилие и катаклизми , ами си "почивате" гледайки тази гадост ?

нещата трябва да се видят такива каквито са. затворени в клетка? нима няма в живота ви ситуации, в които се чувствате затворени в клетка?

Стою

И кво им е екстремното на условията? Нямат храна, вода, алкохол, други благинки, нямат къде да сер.т даже, а? Ти у дома не се ли затваряш? А на работа?

Стою

ПС Ако не си ме разбрал/а - тия шматки в момента са на работа. Там са за донги.

мен много ме дразнят Кирчо и Катето, ама много са смешни и жалки, особено Кирчо, чист палячо

Освен всичко Кирето се оказа и рядко тъп (не че и Катя блести с разум, но поне от нея като блондинка не се и очаква). Не разбрах какво точно е учил, но очевидно са ни го върнали поради непригодност и тъпота.

всички са тъпи, но в контекста на биг брадър, трябва да се ограничим и само ама само в тази ситуаця да изберем победител

Нещо важно ли съм изпуснала, че не разбрах? Някъде давали женски бой по ТВ-то ли? Сигурно е било по съдби на кръстопът и актьорите са били добри, иначе не разбирам как толкова много хора се вълнуват от това....

Изгониха снощи една ромка-стриптизьорка и една нашенска компаньонка-алкохоличка. Нашия миндил си беше за гонене, но ромката поне беше интелигентна и по-симпатична, а според мен не беше виновна. Пияната к..ва сама си просеше боя през цялото време

На днешната дата преди 65 години се е родил певеца Васил Найденов, поне да го бяхте отразили като новина, засрамете се.

Аз пък глеадам Брадърчето с кеф!

Ами браво! То за всичко си има хора :)

А че си слушаш чалга си забравил да споменеш..

ами аз гледам брадър, но не слушам чалга, даже никаква музика не слушам и кво?

Женити са бият, а мъжети са плющят!

ха-ха

Съдейки по коментарите, твърдението, че ВСИЧКИ гледат тази помия е истина?! Явно сме изперкали тотално и наистина сме не народ, а мърша

Измислили нов IQ тест, който съдържал само един въпрос. Въпроса бил:Гледате ли Биг Брадър?!

Това че деградираме се обяснява много лесно. След като национална телевизия може да подготвя и да представя пред цяла България подобен род предавания, то докато го има това няма оправия. Какви качества оформят такива предавания? Воьаорство? Стремеж към скандалжиство, стремеж към конфронтация, липса на уважение към другия. Всеки е най-великият селянин. и т.н. и т.н. За мен НТВ не трябва да има лиценз за национална телевизия. Не може заради няколко млн да рушат бъдещето на цяла държава.

Най-точната дума определяща това нещо наречено "предаване" е пълна погнуса.....

останаха още много боклуци вътре. Катя си показа селския манталитет, Кирил само за мачкане на противниците говори, а е един мухлю, учил уж на запад но и него селянията го тресе яко, двуличната Николина дето само им дава фитила и глупаците само това чакат. Ей много змии тука събрани на едно място. Мачото Богданов пък за него нямам думи прост та дрънка.

Точно така потресен съм от поведението на почти всички в къщата с малки изключения (Ирена и Пламен) .

Тука няма падение. Тези всички са си такива още преди да влязат в къщата - с морал и ценности под земята.

Омръзнаха ми тези простотии. Няма ли какво друго да излъчват, освен няколко комплексирани индивиди, събрани на едно място ?? А ние да ги гледаме и ако се минен, да гласуваме за тях.. Как ли пък не !!

Силвия каза, че баща и работил при Хитлер:-) Отговарял за крематориума.

по времето на соц-а само трудоваците ги стрижеха о-номер заради въшки, само затворниците си правеха татуировки, а сега това е супермодерно сред "звездите" и от формата и извън него

Едно от първите "завоевания" на дИмокрацията беше отмяната на изискването войниците в казармата да са остригани 'нула' номер Колкото до татуировките - бяха способ за разкрасяване за мангали и затворници

Като служил 2001 година, казвам, че това НЕ Е ВЯРНО!!!

Интересно какво друго очаквате да се случи, когато сте затворили в едно ограничено място уруспии, ман-гали, педали и безработни "мачовци"?

върхът на нахалството беше, като каза, че баща й бил главен... на кой е главатар точно, горкият човек...

ПЪЛНА ПРОСТАЩИНА СЕ ПОКАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ДАЙТЕ ИМ БОЙНИ ПАТРОНИ И ПОЛЕКА ЛЕКА НАРОДЪТ НИ ДА СЕ ОТЪВРЕ ОТ БОКЛУЦИТЕ.

Аз пък мисля,че тая Екатерина е най-зле от всичките момичета.Оказа се най-двулична,след като защитава и Силвия.Разрева се там за Цецо,бунтува 3 минути за микрофона,па накрая си го сложи.Абе,глупава ми идва.А тая Николинка ли е,каква е,най-двулична от всички.

ако съм на мястото на Ирена, това нещо, наречено Силвия-манекенка-модел, бих я осъдила веднага...Модел? Модел на какво, на простотията, даваме пример на децата ни...

Има ли все още толкова прости хора, които гледат подобни предавания?! И изобщо телевизия?!! :-)

И АЗ АКО БЯХ ДА МИ ЗАПЛАШВА СЕМЕЙСТВОТО И ДЕТЕТОЩЯХ ДА ПОСТЪПЯ КАТО ИРЕНА С СИЛВИЯ СЕ Е НАТРЯСКАЛА КАК МОЖЕ ТОЛКОВА ПИЯНА ТРЯБВАШЕ ДА Я ИЗГОНЯТ НА МОМЕНТА,АКО И БЯХА ЗАДАЛИ ВЪПРОСИТЕ КОИТО ЗАДАДАХА НА ИРЕНА НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ НА НИТО ЕДИН ТАКА МИСЛЯ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗАТОВА ИРЕНА ТРЯБВАШЕ ДА ОСТАНЕ И ПО ЧЕСТО ДА СЕ ПОКАЗВА КОЛКО УМНА Е ЕДНА РОМКА ЧЕ И СИМПАТИЧНА И КОЛКО БЪЛГАРИ ИМА В КЪЩАТА КОИТО МАЙ НЯМАШЕ ДА МОГАТ ДА Я СТИГНАТ ПО УМ - ВСЕКИ НА НЕЙНОТО МЯСТО НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Такава мисъл и то само в едно изречение... Т`ва препинателните знаци - у киреча направо...

Поне една точка да беше сложил човече...

Като гледам какво си написал едва ли ти си човек, който има знания, подготовка и правилни критерии , за да съди за каквото и да било.

В зората на демокрацията модел за подрастващите бяха мутрите и мутресите. Появи се Азис и много ромчета и негови фенове започнаха да му подражават. Появиха се силиконовите златотърсачки Златките. Резултатите от натрапването на тези псевдо звезди чрез медиите сега ни заливат от екрана на Нова ТВ и БТВ. Агресивни бизнесмени с мутренско излъчване и поведение, заобиколени и ухажвани от силиконови жени. Време продуценти и психолози на такива формати да бъдат санкционирани и да нямат право да се занимават с това да опростачват и издевателствуват над нещастните участници и зрители. Като СЕМ не се намесват, какво правят социалните и културни министерства

Мислите, че са изгонили вече лошите? Чакайте още малко да видите, че най-лошите са още вътре - това са Аделина, Катерина и Кирил. Такива лицемерни неземни са, че няма на къде повече.

И "юристката" е малоумна...

Направи ми впечатление във визитката и, че уж голяма любов, пък твърде бързо прежалила.

е юристката?

Аделина е от екипа на предаването . Тя ще спечели и парите ще си останат у продуцентите..

От години не гледам риалити предавания, защо, защото тези предавания не ни дават нищо, те са манипулативни, от тях се затъпява, изпростява и ..... Последната година все по-често се питам, защо още съм в България.....тук наистина остана "лошият материал", който се вижда от прочетената статия, както и всеки ден по нашите улици: арогантни жени и мъже, простаци, неуважаващи нищо и никого, за една забележка те наръгват, бият жени с малки деца....Жалко за несъбралите все още кураж да се махнат от тази пропадаща, изпростяваща и циганизираща се държава.... жалко и за мен....

До теб 233 коментара и все от хора, които не гледат.

я си гледай формата и не се бъркай на хората, акъла си го пази за теб

Едно е да прочетеш статия, друго да гледаш всеки ден предаването. Аз лично имам по-интересни неща за правене от това да гледам прости мутри, които съм принудена да виждам и във всекидневието си....не бих си причинила подобно нещо, но всеки има необходимост от различни културни развлечения :)

И циганката си показа циганията и т.нар. модел също се държеше като циганка..за съжаление с каквито те съберат такъв ставаш. Иначе в интерес на истината ирена се владее една идея повече от другата мърла. И двете трябваше да ги натирят.

Не мога да се съглася. Вие сте предубедени, понеже Ирена е циганка. Но истината е, че тя се държа много достойно. Дори най-кроткия човек си има предел на търпението. Например, когато заплашат с убийство неговите близки и децата му.

Ирена, умишлено дразнеше и предизвикваше силвия. Прави се на онеправдана и че си мълчи, а все казва по нещо , което да я предизвика . Думичка, жест - тя си е просто дразнител. Според мен тя даже е по виновна от другата за скандала. а тази силвия тя пък се оставя на елементарни предизвикателства, ама човек просто кипва, като има подходящия дразнител. а сега накрая едва ли не ирена излезна "света вода ненапита"

Няма значение кой какъв е, циганката показва много повече достойнство и човечност от всички останали утайки вътре взети заедно!Народа тотално изглупя и загуби разсъдъка си!

Да , показа, защото е гьонсурат и хитра, манипулативна циганка.

Ами циганката се владее повече, защото на тях това им е природата - двулична , хитра, търпелива и пресметлива, за да ти забият ножа.

видяхте ли как артистично падна Силвия, тя се сама се посини, не стола, циркаджийска работа

И как артистично нареждаше : Ама, видяхте ли, тях върли по мене стол. Нищо, че секунди преди това самата тя лично мяташе чаши, шишета и столове.

жена в живота, пияница до степен на пълна излагация, модел под съмнение - това е Силвия. Тя си заслужаваше наистина боя и жалко, че не си го отнесе. Наистина е срам за семейството си и самочувствието, което демонстрира, няма покритие.

Първо бой не е имало а трябваше да има защото всеки в такава ситуация би се защитил след такива селски обиди и нападки, включително и замярвания с предмети преди тя да отвърне! Циганката трябваше да помете двора с тая мръхла и да си излезе с достойнство! Защото за нищо не е виновна!

Абсолютно подкрепям.Ирена трябваше да остане,не беше честно нейното излизане.

Трябваше да остане - ДА! Обаче понеже се знаеше, че така и така ще я изгонят, трябваше поне да смени грозната физиономия на пияното същество, което предизвика конфликта.

Щом имаме ром с кола.Мощно лансиран от продуцентите.Щом приятеля на рома с кола налита на бой.В следващия епизод рома с кола се бие.Виждали сме кадри на пребити коне в каруци,кучета и всичко дето може да се бие.Етническа особеност.Модела еротичен е някаква супер грозна жена,но всичко е така подбрано ,че да лансират рома с кола.Едната топлес модел,другата се сучи на пилон и после обслужва клиенти.Пияни се бият и псуват в ефир.В прай тайма на 1 от най-гледаните ефирни телевизии.СЕМ е заспал дълбок сън.Само от похъркването папионката леко потрепва.Иначе мръсотията се лее от екрана и на никой не му пука.Торнев,Кънчев,Бозаджян.Шефа на Нова,сутрин като се миете,какво виждате в огледалото?Доволни ли сте от продкта си---Биг Брадър.Машала,ашколсун,евалла,дет се вика.

Съседите над нас - чисти българи - като пийнат и се млатят по цели нощи, писъци, кървища, на сутринта си обличат роклите и костюмите и отиват на работа все едно нищо не е било и все едно цял блок не сме спали заради тях. В класа на детето ми има друго дете - чисто българче, което краде и лъже. На село имаме съсед, който си пребива коня редовно. Пак чист българин. С какво някои българи са по-различни от най-лошите цигани? А пък а лично познавам цигани, които са по-тихи и възпитани от много българи. Раждат по 1-2 деца и си ги гледат и работят и държат децата им да са образовани, чисти и за пример. Не схванахте ли, че не само етноса е от значение. Всяко стадо има мърша.

И дира ,ако пак ми скриете коментара ще сезирам органи за цензура. Първи отговор Богатите по света взимат кръв на избраниците си,за да знаят за кого се женят.Да кръвта и етноса,особено в ромския случай имат огромно значение.Попитайте в Индия-защо. Втори отговор Ирена мощно е лансирана от продуцентите и самата тя доказва,че да етноса има значение.Учена ромка,но за тези пари как ще работи като учителка/хиляди българки го правят и учат нахални ромлянски чаавета/.И веднага става танцьорка на пилон с консумация.Е тя е учена и на пилон.Обикновено са на околовръстното.Етническа особеност.При трудност веднага пилона,не РАБОТАТА. Така че,дори избора на продуцентите,показва,че да етноса има значение. И страшното е,че българчета не се раждат и върви агресивно циганизиране на нацията.

това нещо наречено Силвия от къде извади такова самочувствие, голям срам и позор, а иначе Ирена е готина не ме интересува етноса, тя просто се защити

Сещам се за епизод, в който Ирена и оня пазарджишки бек с татуировките отговаряха на въпроси от матурата за 4-и клас. Циганката се представи по-добре. Тая Силвия, басирам се, трудно би си написала сама собственото име. Такава простотия и злоба лъчи от това бедно създание...

И тази е еротичен модел? Омекна ми от нея

Не съм гледала другите епизоди изцяло, но този снощи го гледах, че всичко е голям сеир мисля е ясно. Но не мога да приема една жена на моите години да се държи като батка от квартална кръчма - пияна, груба, агресивна. И аз да бях на циганката, ако някой ми заплашва детето и родителите щеше да си събира зъбите. Що за ненормалница е тая т.нар.манекенка - баща й бил главния?!? И това заради едно телевизионно предаване ...

Както във всяко предаване, който пие алкохол се излага яко. И много моля, не ми давайте съвети дали да гледам това предаване или да не го гледам. Аз мога сама да преценя.Съветвайте децата и родителите си!

Така е. Но изхождайки и от предишните сезони, във всяко риалити предаване, се забелязва, че винаги има поне по един повод, награда, или каквото и да е, когато Биг Брадър организира парти с много алкохол. Със сигурност знаят, че винаги се случва по нещо и така ще си вдигнат рейтинга, ще има "извънредни" предавания на живо, "скандали" и т.н....

YlleN

Алкохолът не е причина! Той е само инструмент за разкриване на характери...

очаквана развръзка, при такъв подбор на участниците, не съм гледала нито секунда , но от дир-а научавам "новини", и това се очакваше, още на колко простотии ще бъдем свидетели, хора без домашно възпитание, без култура, без образование, свикнали винаги да са в сърцето на скандалите и те да са на острието на тайфуна и най-важното -да е тяхното с цената на всичко, та макар и със смъртни заплахи. На вас чудно ли ви е? Защо обаче ще ги гонят след като те са си ги избрали, какви са тия психолоди, които не магат да предвидят това?

...не съм гледала нито секунда , но от дир-а научавам "новини" ?!?!?!?

ако щеш вярвай, аз казвам истината ,нямам никаква полза да лъжа, проблема си е твой

я кажи закакво се бият, като си толкова отворен/а та да ме въведеш в ситуацията на побоя

Като се съберат повече змии на едно място така се получава.

Социално неудевлетворени се самозадоволяват с психично болни !

СА ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО // НЕ Е ИСТИНА, А ИСТИНАТА Е ЧЕ ТАКИВА СА 99% ОТ ОБЩЕСТВОТО//

Ирена - номер 1. Адекватна реакция на агресивен дразнител. Силвия - срам за съвременните български жени. Голям срам. Да допуснеш да си толкова зле, че дори една циганка да е по-образована, по-поддържана и културна от теб. Срам.

Ирена е лустросана, но циганското в нея е много силно. Не може да се смееш на махленското и просташко държание на сестра си и да й се радваш и същевременно да се представяш за възпитан човек. Знанията са си знания.........Простащината - простащина. Простаците ги изгониха, дано вече гледаме нещо по-приятно.

Не ме интересува сестрата на Ирена. Не я знам коя е. Аз подкрепям само Ирена. Не интерпретирайте коментара ми, както ви се иска на вас. Ирена се показа като умна, възпитана, поведението и вчера беше самозащита.

Е, остана още един простак за изгонване - проститутката "футболист".

DIDA

Силвито си е също баш цигане от тетевенските села!!!

ОТ КОЕ СЕЛО?

Не бях гледала първото предаване когато са ги представяли и ако съм гледала понякога от предаването все си мислех , че Силвия е циганката защото визуално по ми приличаше .

много ми е интересно, че повечето, които пишат тук и анатемосват предаването уж не гледат пък знаят всичко, към всеки телевизор има и дистанционно сменете си програмата и толкова, няма да гледате истинското лице на българите и готово.

циганки ли са, или заради предаването приличат на такива?

Отварям да видя новините и на първа страница: Бой в Биг Брадър. Хм, хм... Чудо.

Такива долнопробни помии най-малкото са лоши за храносмилането. Напоследък се научихме с жена ми, докато вечеряме, или да слушаме музика, или си пускаме немски филми - от онези с красивата природа, снимани в Швеция.

Направо да го гонят целия биг бардак ,замърсява националния ефир

Ако Катя, Кирил или другата от тяхната група, на която дори името не си спомням, спечелят ББ, нацията ни отива на зле. Заради такива плиткоумни същества сме на тоя хал. Добре, че простака Цецо е аут. Никита е Човек, има човещина и добро начало. Излезте от външния вид и оценето същината. Да, ББ е пошло предаване, но интересно кой ще подкрепят зрителите. Та сега да видим що за стока сме...

Ами ти вече си ми ясен що за човек си, щом следиш това предаване. И не е важно какво ще решат хората за тези идиоти в къщата, а колко хора ще гласуват, понеже това ще е своеобразно преброяване на глупаците в България.

Със сигурност не ти е ясно що за човек съм. Но съм съгласна, че ще е преброяване на глупаците в България. Именно това имах в предвид и аз. Конкретно вчерашния епизод го гледах, да признавам си! Но и ти четеш новините за ББ и коментарите...

Приятелю победител ще е баш човекът на Нова ТВ Аделина. Екатерина и "юристката" Николина са златотърсачки, чийто мозък може да сътвори само чрез интриганство и ласкателство да спечелят подкрепата на бизнесмени с мутренско излъчване и поведение.

А Катя как цивреше за великия мъжкар Цецо, обиждащ по най-гнусен начин жена и след това как се възхити на Силвия... Мъка, мъка... Каква юристка е тази Екатерина. Знае ли кой е левия и кой десния крак?!?