Бил Гейтс бе удостоен с японския орден на Изгряващото слънце за за приноса си към здравеопазването

Министерството на външните работи на Япония обяви присъждането на високото отличие на бизнесмена през април 2020 г., но тогава той не можа да го получи заради пандемията от Covd-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е защо Япония ще дава на Гейтс орден за ,,укрепване на системата на здравеопзване на РАЗВИВСЩИТЕ СЕ,,страни? Япония не е развиваща се страна. Що не оставят развиващите се сами да преценяват. Джапанско подмазВане

е как,човека си заслужава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!толкова много народ измори!!!!!!!!!!!!!!!!!Няма как да го подминат!!!!!!!!!!А и още ще мори!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ново признание за Теб Учителю, поклон! Много сме вече, силни сме бъдището иМ е НАШЕ!

Толкова са жалки. Не се ли намери някой да го гръмне този фашист...

Японците явно имат чувство за хумор.

След като Обама получи нобелова награда за мир, а тоя вирус - за принос в здравеопазването…. Вече всичко е възможно.

Ужас, тоя е за среща с бай Ставри,а не за награди

Трябва да им обясниш на хората! Разни случайни хора, дето нищо не знаят, ги назначават за министри на външните работи на Япония, а умен и знаещ човек като теб кара такси... Съсипаха я тая държава!

Духовит и разкрепостен, завинаги един от НАС!

кои са тея идиоти да награждават тоя? той трябва да бъде разследван и съден за престъпления срещу човечеството

И тук на тези ковид мерките да дадат, че постигнаха 68-70 хиляди повече починали - "спасители". Второто най-смъртоносно здравеопазване на починали уж от ковида на милион след Перу. 2.6 пъти повече починали сред констатираните от средното за света. Че за тях закони и конституция не съществува. Че се подиграваха с хората и потъпкваха правата им, свободата и демокрацията. Политиците превърнаха света в една пародия.

Дъл ша оди на остров Миконос да си я празнува кат наш Киро Гела? Па и 12 дузини блюдолизци-храбри със себе си да води.. Потрошил милиони и дал шейховски бакшиши. Бай Ганьо не е умрял, само е лустросан и веч - гелосан.