Били Айлиш на 20 години: 5 Грамита и 53 млн. долара

Певицата, която ненавижда да се усмихва, е кръстена на дядо си и носи широки дрехи, за да не обсъждат фигурата й

Обратно в новината

Коментари - Били Айлиш на 20 години: 5 Грамита и 53 млн. долара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм нихилист, ама колкото Бакалова е актриса , и тая е толкова певачка ! Но, както казваше на Блъсков баба му - за всеки влак, си има пътници !

Хората имат различни предпочитания за музика. Това не означава непременно, че някой е прав или крив. Класическата музика е устояла на времето, фолклорът също. Съвременната музика е продукт на реклама, маркетинг и мода. Не всеки ги разбира и харесва. Аз лично не харесвам Били Айлиш. Нито стила, нито изпълнението ми допадат. Шаблонно и безвкусно, като рап - пълен кич, боклук. Нооо, това не значи, че моето мнение е меродавно. Което се потвърждава от милионите й почитатели. Само дето, аз не съм сред тях. Айде, със здраве.

"Били Айлиш на 20 години: 5 Грамита и 53 млн. долара"... Или всичко, което не е наред в съвременния (мело) свят...

Ей тъй кат стане, все тъй става

Българската публика, рЕзко се обиди на Били Айлиш. Особено часта с 50 и кусур милиона долара... :))))))) Пък аз си мислех, че ми е зле, щото трбва да бачкам и тоя уикенд, за да свършим проект... :))))

Ние да не сме "демократи " нео комуняги от САЩ та да мразим богатите бре хахахахахахаххаххаха

Туй нящо и то е от тъй нареченето "новуту нормалну", не мерси!

Слушай Ала Пугаочова не се кахъри. Това "новуту" не е задължително...

Българската публика не е дорасла за слуша подобна музика. Фактът, че някаква медена питка спечели Гласът на България, е показателен. Няма как да се надскочи нивото, което е много ниско.

Ма ти кво пишеш за тая все едно е Джон Зорн или Чарлз Лойд ...не сме дорасли били хахахаххаах

спешно отивай на лекар.... Може съвсем случайно нищо да ти няма. За да може човек реално да даде мнение то би трябвало ПОНЕ малко да разбира от музика. Явно при тебе нещата със слуха не са се развили откъм добрата страна. Искам, но няма как да ти помогна. За съжаление си обречен да останеш глух за цял живот.

У лево с музикалните съвети.

като има плиткоумна публика дето слуша една бездарна наркоманка :/

Никой не е доказал, че Ала Пугочова е наркоманка. Това което е взима е "хранителни суплементи"!!!

коя е тая?или "това" ?

Тази е абсолютен капут.

Уж има 5 награди Грами и няма нито една запомняща се песен.

Сириозну? Bad guy има над милиард гледания. Не знам колко можеш да помниш песни и дали живееш в пещера, ама само така бих оправдала коментара ти.

Гледах клипа, чух и песента. Знам английски. Ами какво да кажа… текстът хич не го разбрах. Музиката бива.

Милиард гледания казваш.... е, направис усилие да пусна и чуя част от тая тъпня... няколко минути загуба на време Такъв кич и НИЩО - няма по света... Ма щом милиарди тъпанари го гледат.... сигурно е "хубаво"... И... може да я обявят за северномакедонка... че нещо се въргаля върху знамето им като свиня у кочина...

По нестандартен начин е еквивалент на Глория - 30 албума и ни един бит.

И? Ще ги вземе тези пари на ония свят ли? Смирете се пред Бога и го търсете със сърцата си.

В някой душ с прерязани вени/ или свръх доза и 53 милиона за продуцентите

Виеш на умряло, задължително с проблемно детство (измислено), депресия (измислена), купища (измислени) проблеми и готово !

Като прибавим и задължителното "самороден талант". Най ми хареса захаросаната историйка за наивници как с брат си седяли в дневната стая, единия дрънкал на китарката, другия мънкал нещо под носа си и.. оп.. така създали най-големия си хит. Пуберите се хващат на такива историйки и вярват. То за това публиката й е главно от пубертетки.

било много пожелателно докато навърши 40 години АКО може да се понаучи малко и да пее. Голямо мрънкане, големи трагедии, големи драми.... А само на 20. Ако продължи в този ’’светъл’’ дух, не ми се мисли какво ще изреве като порасне. Закривай.

Министър на културата в България?

да са земат с григорета хасковска и двете са лесбичета.

Това същество е едно объркано психо. Замислете се кой нормален човек не се усмихва? Явно порното, което е гледала като малка, я е увредило необратимо. Да не говорим, че "творчеството" й толкова мрачно и депресиращо... Въобще фактът, че обществото толерира подобни недоразуменния и ги издига в ранг на знаменитости, говори много лошо за съвременната ценностна система.

По-лошото е, че слушателите на тази са главно деца и пубери, объркани отвсякъде с тази погребална, мрачна, подтискаща "музика"

Ами то от няколко годиин, покрай интернет, стандарта за музика и песни доста е паднал. Като го съчетаем и с модата на простотията. Затова е пълно с некви милионери певци и певачки, дето обаче никой не се сеща за една тяхна песен 2-3-5-10 години по-късно ... За сметка на хитовете от 70/80/90-те. Да, и преди 20-30 години имаше певци и певици дето се обличаха и държаха потресаващо. Ама техните песни се помнят.

И все така противна и мънкаща

Винаги има по-талантливи и по-красиви. Чудно на какво се дължи растежа на това момиченце. Нито има гласовите данни и външният вид на Уитни Хюстън, нито музикално нещата и са "революционни". Маркетинг насочен към пълничките, страдащи от депресия поколения зед. Но може би и някой стандартни задкулисни процедури и ритуалчета. Тая индустрия е тежък сатанизъм и гавра с артистите. А това заглавие е скандално. И какво от това? Какво постигате като пишете тези новини?

Ами да ти обясня. Изкуството е субективно И обективно. Елементарно е да научиш малко теория, прогресия на акордите и тем подобни за да прилича на музика. Това е обективното. Вече на кого ще се хареса е субективното. Музиката не е до майсторлък, а до събуждане на емоционална реакция у слушателя. Някой намират това в Металика, други във Володя Стоянов, други в Били Ейлиш и прочее.

Не говорим за музиката. Говорим за успеха. Малко ровене в статистика може да ти даде обективна представа за нещата. Примерно как маркетинг и инвестиция могат да ти направят аудитория при посредствен "субективен" продукт. Ако си още по-любопитен можеш да прочетеш за Едуард Бернез, кой е и какво е създал. От там тия манджи в главата ти ще се изпарят яко дим.

Уитни Хюстън не знам да е писала песни. Тази малката е луда, но е много по напред.

По-напред може да използва само някой, който въобще няма идея какво сравнява. Това не е състезание с фото-финиш. И леко да те "светна", композитора е брат и, но това няма да продаде и за това седи в сянка. Той не е пълничък и депресиран от гледане на порно като сестра си, съответно не може да предизвика така нужният за маркетинга "сантимент".

Ти лично ли си и светил докато си я гледал как сама си пише текстовете?

Явно ти си и светил щом толкова дълбоко си убеден, че тя си пише текстовете. Ти си още един наивник, който вярва в сладникави историйки. Изобщо не си наясно как работи музикалния бизнес на това ниво.

Браво! Има готини песни.

И хубави мустаци на челото. От дяда си.