Били Айлиш протестира срещу решението на Върховния съд на САЩ за абортите от сцената на Гластънбъри

"Днес е един наистина мрачен ден за жените в САЩ. Ще кажа само това, защото не мога да понеса мисълта за него повече в този момент", каза тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таа па кой ще се прежали да я заплоди? И от гледане на порно забременява ли се? Изобщо супер е долно да си подхващаш някакъв обществен проблем, от който нищо не разбираш, за да дадеш газ на позападналия интерес към персоната си.

И аз не знам коя си, но това означава ли, че не можеш да се изказваш по дадени въпроси, независимо дали са от компетенциите ти или не!!!

Аз съм анонимна, и правя изказванията си в също тъй анонимен форум, а не от трибуната на обществено мероприятие, било то и, на което съм хедлайнер. Също така не се изказвам по въпроси, от които нищо не разбирам. А тази патица, разбрала неразбрала негодува срещу решение на КС, което на практика не променя правната действителност, а разяснява, че всеки щат сам определя политиките си по отношение на абортите. Нема враСка.

Анонимно се излагаш. Браво! Издигна ми се в очите!

Ми не съм мънкаща свинкя да правя много пари на гърба на брат ми, за да си позволя да се излагам персонифицирано.

Върховният съд само каза че това е работа на всеки щат, така и не схванах къде им е трагедията на тия

А, де! Атеншънсийкингът е симптом.

Трагедията им е , че развръзва ръцете на крайните консервативно религиозни изтрещеняци, които контролират не малко ред нек щати да забранят напълно абортите , дори и по медицински показатели, което вече се случва в момента дори докато ти отговарям. До момента забраниха напълно абортите в 10 щата, до месец се очаква в поне още 10 щата да ги заранят - говоря пълна забрана, не само ограничения и без оглед на причините. Тоест ако АГ-то ти каже , няма вероятност да изараш тази бременност очакавай да загубиш детето , ако има сърдечен тон, ще си стоиш бременна , докато не пометнеш "естествено" независимо от месеца. Освен това в САЩ разстоянията са малко по-различни , тоест да пътуваш от Южна Каролина до Вашингтон, не е точно като да хванеш влака Шумен-Варна. И този въпрос не опира само до правата на жените, - а опира до ограничаване на права по религиозни причини, днес са абортите, утре ще оставят болните на "божитата милост"

Таа, па, трътла и тя да се прави на активистка и общественичка... За много простотии на западняците съм търпелив, но това, че са страшни досадници ми идва нагорно.