Коментари - Били Айлиш: руса и само по бельо за корицата на Vogue | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега разбирам защо ходеше с широки дрехи, за погледа да не говорим

На мен ми харесва.Има си всичко.Снимките са интересни,предсавят я в различна светлина.

Уфф. Беше толкова оригинална в началото. Като всички останали в Холивуд - ако си жена позираш за модно списание по бельо - тип софт порно, ако си мъж въртиш схеми за посегателства и изнасилвания.

А безизразната мимика...!?

Ако разкара и маникюра няма грешка!

Прибързали са доста с фотосесията! :))) Поне някой да беше оскубал тия четки за зъби над очите ѝ.

Прилича на мъж с перука. Направо да сменя пола, нали и без това така е модерно!

Ниска, набита с едър кокал и големи ... очи. Погледа е - друсах цяла нощ, оставете ме на мира ... И всичко привлича 15-16 млн. последователи. Да не говорим за шепота, вместо пеене.

Какво е толкова ново млада жена да се снима разголена по бельо? С камера за снимки и после колкото желае да си ги пази и разглежда. Появи ли се в списанието така се показва за пари. Естествено е жената да показва сексуалността си. Обаче разликата е ако ѝ заплащат тези снимки да ги гледат всички. Да, сега всеки може всичко. От една страна, е естествено в спалнята с партньора, а от друга демонстрирането публично е с цел пари. Мислех, че е певица.

Били е велика, като я слушам ме хваща за сърцето. Няма 20г,малка е, никакво значение нама как се облича, но се радвам че се е отпуснала, значи се чувства по добре

Били е явление за времето си. Сама си пише песните, а не екип от 20 менажери, продуценти и прочие маймуни на клона. Никога не ползва ауто тюн, пее си без грешка. На някои не се харесва поради меланхолията на парчетата ѝ, но това момичето има в себе си да изрази. Дано се наложи.

Сега освен друсане ще набляга и на ебане. Мисля, че ще има голям потенциал в ебането.

Бях останал с впечатлението, че основно брат й й пише песните, ама може и да греша, или съм гледал грешното, или старо интервю..