Били Айлиш с нова визия и албум

Певицата обяви, че тавата ще излезе през лятото

Обратно в новината

Коментари - Били Айлиш с нова визия и албум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много успешен цвят си е избрала, на мухоморка! Видиш ли я, бегай!

Много хубаво пее момичето! Да е жива и здрава!

да я вкарат в пътя продуцентите.

Туй нащо Вики бе?! И като говорим за албума "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", се сещам за една комедийна драма, в която главният герой пишеше детски образователни книжки, като две от тях бяха озаглавени: "Къде отиде баба?" и "Кой всъщност е татко?"

Тази депресарка издала албум "По-щастлива отвсякога" и то прозира от корицата на албума колко е щастлива, какъв блясък в очите, какво щастие излъчва, мамма миа!

... и всички производители на боя припаднаха ....

Любимите ми "Ранетки" са много по-добри от самата Били Айлиш: https://youtu.be/J-Vram3C9HA

Голяма певица https://youtu.be/O6ddDBzMVxY и класна жена е Били Айлиш.

Прекрасен тандем са с брат и. А когато всички са спяли, Били с брат си записват в неговата стая първият си албум. Без студио, без спонсори на чалгарки, без продуценти, без скъпа апаратура, без компютърна обработка на гласа. Всичко на живо и докосващо сърцето. Миналата година Били изкара курсове за шофьорска книжка....след като навърши 18. Ако Били отиде да гледа, поради някакво грешка, чалга певачка в мутренска кръчма, няма да я пуснат, защото не е облечена в скъпи дрехи и не изглежда като курва. На 12 г. е мечтала за маратонки "Найки" и не е можело семейството и да и ги купи. Днес Били НЕ КУПУВА дрехи. Носи само подарени от фенове и приятели. Затова пък, в САЩ, Европа и Русия билетите за концертите и се продават за минути. Буквално.

Тази е от тип певици където си мислят че знаят какво някой си прави. Холивуд подкрепя и прави известни тези който знаят "те какво правят". Тези необразован хора са толкова жалки, че е обидно. 21 век да си внишават че някой ги контролира и им казва какво да пишат и необразован хора да им вярват, обидно е, но им е простено. 99 5% от Холивуд са с образование под гимназиално. Моля не обръщайте внимание на Холивуд известни.