Михаела Филева и Били Хлапето разпитани в полицията

Михаела Филева и Билян Моллов-Били Хлапето са били разпитани в полицията в Слънчев бряг преди десетина дни.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева и Били Хлапето разпитани в полицията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При такива чутовни новини винаги се питам едно и също. Абе тия с какво се издържат? Очевидно не ги бива в това, което правят. Не искат да работят нищо и то от съвсем млади. Странно е все пак с какво се хранят, кой им плаща сметките. Има няколкодесетки местни "звезди", чиято единствена мисия е да ходят по млечния път и нищо друго. Та така. Мистерия нЕкаква.

Прекрасни певци са!!!Ако ти си дърт и не слушаш тяхната музика си е твой проблем.Пеенето е работа драги господине.

Мими, разбирам, че си екзалтирана 11 годишна. Супер :-) Въпосът е какво ще слушаш, като станеш на 13? Ще си стара за подобна "музика". А и тези "прекрасни певци" - еднодневки няма да ги има наоколо. Пеенето и музиката наистина са работа, но само за тези, които могат да изкарват хляба с това. Твоите "прекрасни певци" имат публика от 20-30 деца на концерт. Питай мама и татко дали човек може да се издържа с това. Цялата "новина" има за цел да те накара да ги мислиш за "жертви на системата" и "хора, живеещи на ръба". С една дума манипулират те с цел да консумираш все повече и повече. Ще го разбереш някой ден. Айде :-)

След първата снимка, която е отврат ,не можах да разгледам останалите.

МЕНТЕ МЮЗИК.

Отвратителни са.

По голяма смешка не бях чела клонирали му били колата абе на кой ги разправяте тия кой знае с какво се занимава този никому неизвестен "певец" а пък и тази Филева и тя една "певица" по добре да не я слушаш.

А бе защо все тия келеши карат "клонирани" автомобили? Дали пък не се движат в такива среди - автоапаши, наркодилъри. Преди време, онази червенокосата се забърка с наркоманчета, разхождаха я с белезници, ама било полезно за имиджа. Ако така се гради имидж на тези еднодневки....

ПР отделите вече си прават реклама със задържане в полициата. Ма пък изнасилвача от ямбол има 10 присъди..... къде отиваш, Филева

Да ти попеят, докато ти крадат колата...Някакъв нов вид екстра към случката, така, за да не ти е много мъчно....

И все пак ,и все още ,....ДРОГАТА в Бг е на мода,каква реклама само? Краят остава за вас.

За Филева не се е чувало въобще до преди 3-4 месеца ,.....КОЙ я финансира и КОТИРА? Вероятно е Бг-политик ,или Бг-ОЛИГАРХ !?

Ни съ халосвай... Графа вече го мързи да мучи и си събра ратаи - Прея, Венци, Филева, Били и т.н. Направи си студио с европари, там си ги облича, снима им клиповете, после от БГ Радио му ги въртят. Безплатно разбира се, има си хас. Накрая на годината БГ радио дават награди. Венци и Прея взимат първо и второ място, Били и Филева трето и четвърто. Графа и Мара Илиева взимат приз за цялостно творчество. Безплатно разбира се. И накрая като ги направи известни дечицата, той взима от паричките им за участия 2/3 от хонорара. Нещо като поп Митко Пайнер. Само дето на участия не ги канят селски селяни, а градски селяни-първенюта. С две думи - браво на момчето! А най-добре българска музика по български медии да не се слуша. Тя не е там. Трябва да се търси. Крият я.

"Шапка ти свалям..." :)

кратко, ясно и концентрат! това е реалността.

Билян Моллов - мухахаааха. Насрах се от смях!!!

Мдаа... Билян Моллов ми звучи помашко? От 'де е младежът, хм?

регистрацията на лек автомобил не може да се клонира без участие на полицаи. Just sayin...

Тия от дира не знаят какво пишат за мерцедеса де!!!

Били хлапето. Рекох си - шамари, шутове, пълна програма. Дотук новината вървеше добре. После ме загубихте като читател.

друго за него не можеш да сториш - само да скъсаш в гърба му колана

айде закривайте вече бг музиката и бг футбола, че такива излагации няма и в най-дивата африканска джунгла. Мерцедеса не знам дали има клонинг,но тия са клонинг на нещо много некадърно в музикално отношение.

Симпатично момиче,винаги усмихнато.Ама китките и са по големи от на КингКонг.Вижте дясната ръка която държи микрофона.На Тайсън песницата е по малка

Тя е най-близо до обектива, затова може да изглежда така. Сравни с лявата ръка. Не знам, не съм го виждал момичето на живо, но благодаря - хубаво ме разсмя:)

!ВНИМАНИЕ! В НОВИНАТА ИМА ГРУБО ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ! Цялата т.н. новина мирише (по скоро смърди силно) на PR акция. Обяснявам: - Задавате ли си въпроса: Какво общо имат всичките 23 кадъра снимков материал към "новината" за 4-часовото задържане на въпросните особи? - Отговора е елементарен: Предназначени са за аудитория имаща същия "високо-интелектуален" изглед, като "юнака" на кадър 3ти от 23!

Тия се опитват да убедят тяхната публика - децата, че са "гангста" и "аутлоу" и това е 'нооооо яко. Примитивно и жалко.

Това да те разпита полицията е голяма гордост. Но по-голяма е направо да те въдвори в Карлуково. Или да те простреля гранична полиция на Резовска река или Нос Емине. ПиАнИте ПиАрИ да се замислят.

За мъж да дебелееш на гъз и бедра хич не е хубаво. Говори за надделяването на определени хормони в организма. Женски, де. Има си дебело и дебело. Та трябва да се изкараш барем конекрадец, разбойник, гангстер, та фенкИтИ да не бягят от дебелият ти дирник. В този ред на мисли ако детето нямаше хормонални проблеми нямаше да си избива комплексите като гангстер певец. Щеше да работи. Да се труди. Едно посещение при психиатър или психоаналитик би отказало 2/3 от българските певци и актьори да ни тормозят с "таланта" си. Обяснявайки им дълбинните им мисловни подбуди да ни се натрапват, за да лекуват комплекса си за малоценност, породен от незнам какво си. Хайде хоп...

Толкова ли закъсаха чалгарчетата, че сега и гангстери се опитват да ги изкарат, па да вземе някой да ги покани да му попеят... смеееех това вървеше преди 20 години когато МTV беше нещо ново в бГ

Чудех се какъв му е проблема на бейби фейс, а то било супер мъжественото му име - Билян.

Същоо ни се случи преди 2 месеца . Случайно видяхме същата кола като нащата със същия регистрационен номер. Извикахме полиция и около 4-5 часа се уточняваше. Мисля, че да ти клонират колата, май е станало практика и е голям проблем за този на който му се случи

Направо в затвора да ги карат.

Тия чалгари ли са? Не че има значение де. Правят си реклама тип "и аз съм гангстер мадафака". Примитивно нЕкакси.

"Същият Мерцедес с идентичен регистрационен номер и номер на шаси е засичан при няколко случая на кражби на луксозни "БМВ"-та." Как се засича кола с номер на шаси??? Как се вижда номерът на шасито, минавайки покрай кола??? Не разбирам, май много е напреднала техниката.

Не е напреднала чак толкова. И на моята кола се вижда. През предното стъкло, на специално място. А колата е от миналия век.

Признавам, нямам идея къде се вижда, но вероятно е от много близо и не може просто да се мерне ей така, и тогава този, който е видял номера на шасито излиза, че е бил на местопрестъплението. Както и да е, изречението е вече коригирано и в новината частта "и същия номер на шаси" вече не фигурира. Вероятно съм си заслужил минусчето, защото чета по-внимателно. :)

Къде проете за номера на шасито?

Ами вчера, в 19:43, копирал съм в кавички тази част от новината. Който вчера е чел, знае. :) След коментара ми беше изтрита тази част за шасито.

защитавайте ченгетата, плюйте по тези деца....но дано на вас не ви се случи да попаднете в ситуация в която да се разправяте с тези примати наречени "служители на реда".

А какви магистрали строят в тоалетните на дискотеките в Стара Загора...Може и от там да са минали..

Боли я Филева пеперудката за случая (виж снимката).

ами нз може би е станала грешка, защото те не са такива смисъл наркомани и престъпници не се занимават с нищо нередно напротив те са от малкото наши изпълнители, които имат както визия, така и безспорни гласови качества Полицията просто отчита дейност но по скоро трябва да се занимава с истинските виновници за състоянието на страната ни а това са мутри, дилъри на дрога, политици не са Михаела и Хлапето

Били е просто уникален! А с Михаела правят феноменални парчета, за които повечето така наречени бг "звезди" могат само да мечтаят със зяпнали уста. Но ето че са обект на грозни сцени - просто защото не разчитат на протекции, а на таланта и харизмата си!

Ааа, Вензи е по-голям от тях :)

Силен пиар! Браво!

Михаела Филева е една от НАЙ-ТАЛАНТЛИВИТЕ БГ певици, които са налични към момента. С сигурност става на въпрос за недуразомение.

А ти си ужасно неграмотен/на. Това, че си тийнейджър и те вълнуват други неща в момента не те оправдава. Ограмоти се, един ден ще ти е от полза!

Михаела Филева е една от НАЙ-ТАЛАНТЛИВИТЕ БГ певици, които са налични към момента. С сигурност става на въпрос за недуразомение.

Миши, Хлапе, не се поддавайте на евтината провокация и продължавайте да ни радвате с готини песни!!!

Боже, Как се опросточи България,

Все пак родните "творци" трябва да следват световните тенденции :) Кой с каквото може...

След Жана Гулденбург,....и Филева с Били по поредната магистралка...

Позор за полицията! Това са едни от най-култовите изпънители в момента, които се ползват с изключителен престиж сред феновете си. Вместо да разпитвате тези творци, разпитайте продаващите дрога пред заведенията тийнейджъри.

А тези двамката на снимката ,КАКВО ПРОДАВАТ ,освен изкуство???? Чрез М. и Б.,по лесно се пренася дрогата.

ko

sawo

От кога посредствени изпълнители се ползват с имунитет пред полицията ? :) Ставийски имаше доста по-сериозен авторитет, а виж какво стана... Всъщност няма какво да гледаш на теб ти се плаща да им градиш ПР, а не да мислиш :)

така е но всички си заврарят очите, а добрите певци са най-лесните жертви

sawo

Интересно как е записано в закона кои са добрите певци, та да не ги закача полицията ? :)

браво на/ за рекламата... тия не ги знаех преди да се появят по новините. а ама те и пеели ...

аха,пеят на касета като мили ванили