Бионсе си купи сандали за 200 000 паунда

Бионсе ще се кипри в новия си клип със сандали с диаманти за 200 000 паунда.

Обратно в новината

Коментари - Бионсе си купи сандали за 200 000 паунда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сандаааалки, баце... :) Сетих се за Жорката, дето си монтира диамант на първи горе ляво... Ходеше се ухилен на една страна да се вижда блясъчето. На втория месец нещо се обърка и го глътна.... :))))) Каза, че после три дена е ак..л на вестник! :))))))))

Не знам друго, но ми се виждат страшен кич. Този дизайнер няма никакъв усет за красиво.

Имала пари бол - дала. От тука ги виждам, че не са удобни. А и тия крака, с които са снимани - със сигурност не са на Бионсе - много бели! Щуротия пълна в общи линии. За някакъв клип, дето след месец няма да е актуален... А и какво помагат тия скъпи сандали на пеенето? Не ги разбирам новите пИвици... сигурно остарявам... или оглушавам... Никаква мелодия не мога да хвана в песните им.

Джапанки и сандали с токчета няма.

На фона на ситуацията на прекрасната ни планета Земя , изцепката на тъмнозеленото е меко казано нелепа . Направи си е брутална .....

То пък да е само тя. Пълно е с милиардери, които си харчат парите за всевъзможни глупости.

Стою

Не мога да разбера защо ви дразни, че харчат... Толкова им е акъла, толкова парите... Оборот и шоу да става.

Така, фръцла и за 2 милиона гащи да си купи, друга раса няма да стане; а африканчетата друг да ги осиновява.

Най-печеливш е създателя на чудото. Намери звездната балъчка, която му подсигури старините.

Този кич, не може да струва толкова, иначе да си дава парите, където си иска, това са си нейни пари, но за тази сума, бих направила много по-смислени неща..., но някой друг път:)))

маалата - много скъпи ма како, що съ харчиш толкоз много - аз и без сандали шъ тъ земъ, хем шъ тъ научъ да пейш

и аз си ги купих същите, много яко, че имам същите, като на Бионсе:)))

Аз има едни сандали, куче марка. Малко ми се скъсаха и отесняха, та ги продавам. Много са фейшън и от известна марка, та някоя звезда ако иска да се изкефи, може да им ги продам само за 180 000 паунда. Дори ще им ги доставя до всяка точка на това земно кълбо. Айде чекам предложения, може и оферти.

Имам страшна нужда от сандали в момента. От две седмици обикалям всички молове в София, Варна, Пловдив, Букурещ и Тирана. Е, не мога да си намеря, братле! И - хоп, попадам на твойта обява. Уау, как ме зарадва! Веднага ти казвам: ДРЪЖ СИ ГИ! :)

Да си ги вземе на оня свят.

колкото и да са скъпи, си остават откровено грозни и безвкусни. "Дивата" явно ги е купила само заради цената и престижа, които "уж" демонстрират тези кичозни сандали, но накрая е постигнала точно обратното.

Не виждам защо толкова много злобеете от това, че някой успял човек си е купил нещо скъпо, при това с парите, които сам си е изкарал! Завиждате ли? Яд ли ви е, че никога вие няма да имате такив сандали? Яд ли ви е, че дори обувки за 200лв не можете да си позволите? Явно! Тя си ги е купила, защото ги заслужава! Защото има талант, работи много и изкарва добри пари. Какво от това не ви е ясно? Хайде сега вие пейте като нея, работете по 18 часа в студиото, без уикенд и празници и да видим дали няма да ви се получи и на вас. Оу, забравих, ами то вие нямате и 1% от нейния талант и визия. Мислите, че сте много хубави като сте пуснали едни бирени търбуси и като сте напомпили меките си бицепси, нали? Еми да, ама грешите! Ето заради тази злоба всички ще се махат от нашата държава! Просто никой не може да направи нещо хубаво за себе си, без да му се изтърст на главата 1000 човека, които да го плюят! Затова и нацията ни ще се превръща в сбирщина заядливци, които само завиждат и нищо друго.

Аз лично не отричам таланта на Бионсе. За мен просто няма смисъл в съществуването на подобни обувки и притежанието им от когото и да било, не само от Бионсе. Същото е мнението ми и за милиардерите, които имат няколко гаража с коли-уникати, златни бани с инкрустирани диаманти и прочее. За мен това са безсмислици.

Това е така, защото не можеш да си ги позволиш, нали?

тъпа патко, сандалите и бижутата ги е купила за да се оттърве от IRS, щото там не са като наште данъчни и като те хванат и те спукват.... и тогава купуваш за 5-6К $ сандали и качваш 200К отгоре и ей ти ги 200К данъци (дето отдавна ги е издухала и няма с кво да ги плати) приспаднати

Не е злоба, а шок и потрес от безкрайната тъпота човешка. Толкова ли не вдяваш пък ти?

А на теб така ти се иска да имаш реплика на тези сандали.... нали ? Виж след някой друг ден в Илиянци, или в Aliexpress.

Класа с пари не се купува. Може бижутата за Грами да са 10 млн, но бежавият маникюр не е поддържан- има линия без лак от живеца надолу , т.е. лакът е за подмяна...

Че тва за наште джофри и нощни птици-певачки нищо не е бе. Те само до магазина да си ги премерят ходят с "Бентли" или Ферари" кабрио хамелеон бе, ха-ха-ха-ха!!!!!

БИОНСЕ - СУПЕР ХРИСТИЯНКА КАТО БОЦИ МУТРАТА :)))

Баце, ти да не си сменил религията?

200 хиляди? И разправя, че милее за децата от Африка? 10 милиона за бижута? Докато в Калифорния няма вода? Това не е сериозно. Срамно е.

Аз пък днес си купих тоалетна хартия за 20 цента! Много важно! Да е жива и здрава да си ги ползва. Дано са и по мярка и удобни. Няма нищо лошо в това човек да си угажда, но някои работи за мен са прекалени и явно не ги разбирам :).

Прахосничество от класа

гаранция 1000 години ?голяма глупост.кои ще доживее че да провери?

Това си е неин проблем.

Бионсе, като си замине ще ги завещае на Лили Иванова... Така ще се разбере дали наистина ще издържат 1000 години :-)) Майтапът на страна, Лили си е супер и я уважавам много.

Няма да я направят нито по - красива, нито по - бяла...

Абе какво е това име Бионсе... Винаги ми е било смешно. Сега пък Бионсе със сандали. Ейй, само глупости!!!

1. Продавам килоти. 2. Килоти - ама наакани. 3. Наакани - ама от Бионсе. 4. Ама тя Бионсе не носи килоти. 5. Или ако носи - не са наакани. 6. Щотот Бионсе не ака...

Може някой да и е казал, че като се окекерчи на тези сандали и г*зът и ще изглежда по малък...? Ми, излъгали са я :)))

Меко казано много тъпа Бионсе. Явно ще остане такава до края на звездните си дни...

Ехх, моме, моме... Походи малко босичка по тревата, не е страшно. Прочиства съзнанието.

Надявам се да я направят много щастлива! Аз и за по-малко бих я направил, ама пусто - не съм красив като пусти сандали...

Мдааа, скоро няма да се оправим, след като това е топ новина... А онова нещо там за децата, които преди 3-4 дни взеха едни медали, беше забравено на следващия ден... Еми после се чудим кой точно ни е виновен...

На това му се казва ко-брандинг. Ако изобщо нещо е платила за тези сандали, със сигурност не е раздуваната сума. А вие си коментирайте - това значи, че целта е постигната.

Като пораснеш , ще разбереш...ако въобще успееш. Шефът на маркетинга

Даа, светът няма скоро да стане по-добро място за живеене...

Дяволът шета и се забавлява, а женичките не се усещат как се превръщат в негови конкубини.

брутален кич!

Не, снобщина...

Е, може ли такова изказване за върха на дизайнерските напъни на тоз Шелиз!? Направо ще Ви изпортя на екипа му как хулите "рожбата" от напъна! За наказание ще ги поносите по "Витошка"!

Голям праз, Лили Иванова има същите, но вече с изтекла гаранция.

10+ :D

Нормално, все пак са с 1000 години гаранция.

След 1000 г. я камилата, я камиларя.

Тъжно и цинично.