Коментари - Бившата на Кевин Костнър е съгласна да напусне многомилионния им имот, но при едно условие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти пък откъде знаеш това???

Ах, тестостерон, тестостерон! Все жените са ви провлемът!

Било е преди повече от 30 години. Аз млад, прост, как пък се ожених за една от поповските села, бебе се очакваше. Само след 9 месеца ми стана ясно що за екземпляр е. Развод. Криза беше, закъснях с едната издръжка към седмица. Говоря ви за нещо към 40 лева по ония времена. Привиква ме държавен изпълнител /то ЧСИ нямаше тогава/ и ми говори: "Ти каква жена си си взел бе. Тропа ми с токчето и настоява да ти продадем апартамента и да и дадем нейните 40 лева". Дъщерята, навърши 9 години и от тогава си е при мен. Слънчицето ми е вече на 33. А тази, идея си нямам дали е жива.

не е толкова неизвестно дали първата ти жена е жива. Питай дъщеря си как живее майка ѝ. Тя със сигурност знае. А може да разкажеш и другата част от историята, която премълчаваш.

Ами, не. Не ни е тема за разговор. Детенцето ми е осигурено със сравнително голямо жилище. Изучено е, взело е живота си в ръце, справя се. На кой му дреме за "призраци от гардероба".

аха а твоята майка е Майка а жената родила ти дъщеричка е тая....отварт

Хайде да не е същото, но много подобно при мене. Отгледах дъщеря си, а майка й ... ами трудно е да се каже нещо за нея ... Много се постарах да запълня празнотата, но не е възможно, майката си е майка, особено за момичетата... Скоро си говорихме с детето, много му е мъчно, че няма майка като другите деца ... при жива майка ... Особено, вика, през пубертета ми беше много тежко, много ми липсваше, нямаше с кого да си проведа женските разговори ... Нямаше! Говорех с приятелки, те ме открехваха, вика ... Тъжно ...

Жените са алчни, като са най-слаби са най-опасни. Добре че вече има изкуствени матки, чакат одобрение от здравните власти, та да няма нужда да им робуваме заради едното раждане...

Притеснявала се за финансовата си стабилност, ама нали е бизнесдама дизайнерка. Тя e подала молбата за развод, какво още иска. Щом са имали предбрачен представям си каква любов е било. Аман от краварски ценности!

е ясно е, за другаря Кевин се е залепила млада мадама на 20 години, и той иска досегашната да се изнесе веднага. Жив да го ожалиш, не може да се премести той в една от многто си колиби. Нооо двадесет-годишната примадона иска в луксозния дом и да бъде изпъдена предишната.

Чете ли статията? Имат договор за това още отпреди брака.

Аха, знаем ги тия различия - набарала е различния на съседа и бай Кевин ги е хванал... Ама и на него да му се чудиш на акъла - рус, синеок, пък хванал няква тъмна и плоска пача, а сега се чуди що му прави такива номера - не й бил обръщал внимание, щото много бил отсъствал по работа, ама от друга страна му иска парите от тази работа. Западът съвсем се продънва...

Тая кензала ли е в леглото като Амбър Хърт?