Бившата приятелка на Илън Мъск го даде на съд

Той и Grimes имат три деца, а наскоро тя се оплака в Х, че не й дава вижда едното дете

Обратно в новината

Коментари - Бившата приятелка на Илън Мъск го даде на съд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убу, бил умен и богат, ама и той клати м...е между краката, та явно го разконцетрират за други също важни неща в живота...

И аз искам да му родя

Тия двамата са пълни кукувци.

Мое си позволи и 50 деца. Да и даде някой лев на тая и да запложда следващата.

Грозновато и смотано парче. Не можа ли да намери некоя по готина? С тея пари и слава, може да всякакви да има, той с тая смахла се хванал.

Ми защото и той самият е “смахнат” и явно са си допаднали по характери и смахнатост. Граймс е интересна и талантлива жена.

Еси! 3 деца на тази кукувица?! То трябва да се мисли като забелваш очото не после ...

Тези не разбраха, че Мъск само търси, къде да си снесе семето. На него му трябват деца за да може да доминира през десетилетията. За сега има 11, бас ловя, че гони над 30 деца.

той има починали и деца - от първата си съпруга, което не е лесна тегоба. За него не знам, но за майката и за братчета и сестричета това е голям товар и мъка. А тази Грейс (или както се казва там) е много хубаво момиче, ако не е намазан ас грим. Наистина хубаво момиче. Ноо, от двама откачени (от себе си) едва ли ще израстнат нормални деца. Толкова за 11-те бройки до сега. Не ги броим за нормални. Човечеството няма да изгърми дотолкова да слага поразени хора начело. Дори да са временно явление. Все пак светът трябва да оцелее. Благодарение на нормалните. В това е смисълът.