Бившата съпруга на Джеф Безос дари 1,7 млрд. долара за благотворителност

Макензи Скот е направила дарения за 116 организации, работещи в подкрепа на редица каузи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Жените се борят да получат това, което притежават мъжете. Но какво е то? Фъшкии, язви и инфаркти плюс цял куп шибани дейности, които мъжете вършат с отвращение! Аз съм за равенството, за да мога спокойно да се разправя с тези кучки! Съдете сам — в момента плащам издръжка на четири абсолютно здрави жени, на които нищо не пречи и сами да си изкарват хляба. И правя това само защото те не са равни с мен!"

Ех долни профани. Как бе паплач грозна може да обърнете съобшение за дарение в нещо негатовно? Само болен мозък може да измисли половината от коментарите по-долу. Дала е жената. Не е ограбила. Поклон. Дано повече такива да има, но което сигурно НЯМА да са с Български произход такива... Засрамете се!!!

защо даряват на гей организации?

Обяснението е много прсто - културни различия между САЩ и Ориента. Не казвам, че го одобрявам, констатирам факта. Понякога има и предимства да си ситуиран в Ориента.

Много "грамотно" написано , повтаряме едно и също три пъти!

Обяснението е много прсто - културни различия между САЩ и Ориента. Не казвам, че го одобрявам, констатирам факта. Понякога има и предимства да си ситуиран в Ориента.

Извинявам се, репликата беше предназначена за по-горния коментар.

И бе з да чета знаех къде са дарени парите...за педе.раси....лесбоси, и Q-ta .....и всеки си мисли Ауууу колко много дарила....ами то всеки ще дари тъй като тя не ги заработва....това са пари от всички абдали които пазаруват в Amazon....в момента който ги е дарила си ги е приспаднала от данъците, които сигурно не са много защото всичко е в офшорки...то Amazon и eBay са си офшорки....само пишеш Amazon tax UK 2019 и опаааа....Amazon pays just £220m tax on British revenue of £10.9bn.... за 10.9 милиарда паунда са платили само 220 милиона данък а Вие сметнете колко е данъка....после що оня кривогледия бил милиардер...

Ами то наистина защо е нужно изобщо да четеш? Такива като тебе винаги всичко знаят - парите били дарени на ... каквото там си написал на просташкия си език, тя не ги била заработила и прочие тинтири-минтири. Ами то си е написано в статията за какво са дарени: редица благотворителни цели като са изброени няколко вкл. за здравни организации, борба с климатичните промени и др. Написано е, че са дарени на 116 различни организации ама според странната ти логика всичките са гей организации. А за заработването изобщо нямаш компетентност да говориш. Форумните бунаци, които всичко "знаят" ако наистина разбираха поне от едно нещо нямаше да висят в нета и да пишат тъпи коментари, а щяха да имат собствен бизнес и да го управляват без да се интересуват кой какво и колко дарява някъде по света.

Браво на жената, че си спазва обещанията. Веднага след развода, когато получи около 35 милиарда долара (повечето са в акции на Амазон) тя обяви, че ще дари за благотворителни цели половината от състоянието си. Между другото преди около 2 седмици имаше статия, че то се е увеличило почти двойно на около 62 милиарда заради ръст на цените на акциите на Амазон. От друга страна редица тъпи и / или просташки коментари по-долу могат да будят само съжаление колко ниско е паднало нивото на някои българи. Кой как си е получил парите, как ги харчи и къде пазарува изобщо не е работа на коментиращите. Ама то не бяха въпроси защо дала на тия, па не дала на ония, съвет къде да ги била дарила и колко да дадяла, че малко била дала? Абе аланкоолу, като си много отворен дарявай ти на който искаш и колкото искаш, не давай съвети на другите. Много си отворен съвети да даваш... то ако имаше акъл в главата, надали щеше да даваш съвети, ама това е друга тема.

Браво Макензи, това е послание към мъжа й, че се е посветила на един човек който пък се е посветил на парите. Сега ще му ги вземе и ще ги профука... той да си печели с друга жена , ако може. Ама тя онази също ще има претенции, та не се знае....

спонсорира фигурантите дето задръстват кръстовища и пречат на нормалните хора!!!

Дир-ници и двойкаджии такива.... за пореден път проверете поне в Гугъл какво означава "филантроп" !!!! Колко ви е трудно да напишете просто БЛАГОТВОРИТЕЛНА дейност?!!

Дарява се нещо безвъзмездно. От Сърце, от Дуща, от....гузна Съвест. Докато в САЩ богаташите ОСИНОВЯВАТ деца или ФИЛАНТРОПИРАТ само по една причина - ДАНЪЧНИ ОБЛЕКЧЕНИЯ. Време е в България да се въведе американската данъчна с-ма: супербогатите или ФИЛАНТРОПИРАТ или цели части от бизнесът им се отнема буквално чрез прогресивен данък. Иначе ДАРители има в българското общество до Девети 1944г. Васил Априлов с Гимназията, Братя Георгиеви с Университета и всички все още съществуващи черкви от турското робство са от ДАРения. Както е казал Великия Ботев: богатий с парите, учений с умът, сиромахът с трудът. Всеки е ДАРил тогава, за да ни има днес. С пари, ум, труд и....много КРЪВ.

Сега ясно ли ви е защо ЛГБТИ организациите са толкова кресливи? Ами дават им 1.7 милиарда да викат и да ни дразнят.

Повече трябваше да прибере от мъжа си как е живяла с този грозен урод той на човек не мяза на зелено човече прилича

ами финансова либов бе пене не като твойта душевна любов А този е богат защото всички глупаци си купуват от сайта и даряват на техни си фондации за да спестяват данъци и стават по богати

Първите клиенти на Бесоз на Amazon са....българи. Купуват книга.

На кого си ги дарила ма на разни толпупи мързеливци джендъри и некадърници.дари ги на бедните на болните за изследвания

Все едно баб Пена от Долни Богров да дари 2ст. от пенсията си и да я пишат по вестниците.

Повечето организации плащат десетки милиони долари на бананови държави като България ,за да съсипват образованието, здравеопазването и семействата.

Все едно е направила няколко от свирките безплатно.

Е те сигурно половината от тези организации тя ги е основала. Що не дари за борбата с ковид . В америка масово измират.

4 деца му е отгледала и е била до него винаги, знаем колко струва понякога това....

милиарди и милиарди

Не е само това, на практика тя е била инициатора да се създаде Амазон. Мъжа й хабер е нямал дори ! В една книжарница е бачкал...

Аз ще го взема този момък. Ще му намигна и е МОЙ !!!

Чужди пари, лесно се харчат

защо да са чужди... общо е...

Всичкото милиардери дават все повече и повече на тия организации и те всъщност стават все по-нагли и реват за още и още

и мен ме съмнява да ги използват по най-коректния начин....

Чудя се понякога...защо чичо Джеф оноди някаква проскубана секретарка, и това му струва 30млрд? С тия парици е могъл да оножда тайно хиляди елитни проститутки, за чиито умения и мурафети и Камасутра не знае.

С този манталитет, няма как да го разбереш. Някои хора имат морал. Не всичко е пари.

Те хората дето гледат да не се минат обикновено не забогатяват, ами си остават прошляци

Хахах значи по добре всички да те минават ;))

не, не смятам че той се е минал...

Сега вече ясно ли е как се спонсорират чивеконенавистни фашистки организации?

ГРОЗОТИЯТА ! "ДАРИЛА" .... ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ НА ОВЦЕТЕ, ХОДЕЩИ В "ГОРИТЕ НА АМАЗОНИЯ", ВМЕСТО В СЪСЕДНИЯ МАГАЗИН НА ОТСРЕЩНАТА УЛИЦА

а ти кво? не пазаруваш от амазон?

Кой, как ще пазарува, не решаваш ти! Нито пък - кой, как да си харчи парите!

Пари лесно се дават като не си ги спечелил с труд. Интересно как жените винаги се борят за равноправие, ама няма скрупули да му вземе половината състояние при развода. И що половината? Щото решила да се откаже от кариерата си на незнам каква си и да бъде домакиня. Чудесно!Женени са 26 години. Това са 312 месеца. По 3000$ на месец прави малко под милион. И един милион бакшиши 2 милиона....аре беги!

парите са общи щом тя е гледала децата през това време и се е лишавала от възможности....НЕ СА САМО НЕГОВИ!

От какви възможности се е лишавала не е ясно, освен да се е лишавала от безразборен сех

Явно жените около теб са така, но моля не го прилагай за останалите

ако беше брак 1 година да разсъждаваш така,......ама за 26... колкото са негови парите, толкова са и нейни

да ти гледат децата и да те търпят не е евтино...сигурно залужава повече от 50%

е случая на rabbit и 90% ще са малко...ако се е излъгала да е с такъв...жалко че сугърно са нищо :)

щото децата са му от друга ли ?

щото явно е тъп като галош

18 жени ми сложиха минус. 18 жени които сигурно мрънкат на мъжете си,че работят много и не се прибират навреме, но ако се разведат ще му вземат и акта за раждане, щото да седиш в къщи и да гледаш Netflix е много тежка работа.

сложили са ти минус понеже не може да мислиш

Заради такива като теб българските жени раждат деца на чужденци.

Е то на чужденците има повече за взимане....

Със сигурност ти нямаш и няма да имаш жена, какво се оплакваш. Така и никой не разбра каква е драмата ти, освен недостиг на проститутки

Бившата на Безос може да бъде сигурна, че парите са усвоени на мига от всички организации, ама много добре са усвоени и от утре светът ще е абсолютно по-различен...поне за някои.

Въпросът е да се дарява на лица които не са роднини или приятели. Пределно е била наясно че повечето от парите ще отидат за ядене, пиене и тн.. Но така щеше да стане стане на който и друг да ги дари.