Коментари - Бившата съпруга на Никълъс Кейдж иска издръжка след 4-дневния брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрогирала го е булката, но все пак човекът е изтрезнял и се е усетил. Този тип жени като въпросната, не прощават на никого, майки пазете синовете си!!!

По нашите ширини само чукане без брак,аз ли да ги уча Холивуд:)),решила гримьорката да забогатява,тука щеше да бъде хем бита хем еб...

Трябва да измислят 14-дневен период за анулиране на брака ако не сте доволни от стоката която получавате.

Пияндурите рано или късно получават сметката.

Тоя поне е бил интоксикиран,, а нашия будала със сушито даже не беше пил!

Ами права си е жената, да не се е напивал и да е мислил с правилната глава!

6 месеца поправителен труд и за двамата!

Тоя пич започва да ми харесва! Пак то човек да се ожени, не е така лесно,ако е трезвен !

Ние понеже нашите проблеми решихме та защо да не оправиме холовудските бракове, алоо редактора на дира кой знае и ти какъв командир имаш вкъщи :))))

Муахаха струва ми се че това е Лас Вегас-ки брак а при такъв такива изисквания не минават.

Изводът е че не само в България има кифли. Внимавайте с кого си лягате и какво пиете.

4 дни с тая кривогледата са много

И цяла година преди четирите дена. Баламосвал е гримьорка, ти казваш и че е кривогледа. Никоя друга не го иска. Най-добре да се скрие някъде.

Тя,че иска пари иска си пари ама той,защо се е оженил ако не е искал като гледам по-добре пак да се ожени и тоя път да се ожени и да прави секс с нея и няма да мисли да се развежда.По-евтино ще му излезе от съдебни битки.Съдебните битки няма да му излязат евтино.

Бе как все на него му се случва бе, как другите се оженат веднъж-дваж и толкова. Не е читав

Кейдж има 2 варианта единия е да се ожени за тая мацка о5ново, другия е да не и даде нищо .Не го разбирам има пари да се жени за нея ако е добра в секса ,що ли се е развел.

Тя цяла година го омайвала да се оженят, най-накрая го склонила, но когато изтрезнял той анулирал брака. Затова тя иска компенсация, за загубената година! А и нека не забравяме, че Кейдж е племенник на световноизвестният режисьор Франсис Форд Копола. А някой си мислят, че връзкарство има само в България.

Не мисля така. Досегашната ни еврокомисарка ме убеди, че и в ЕК е така. Щом кумът ти е високопоставен, имаш големи шансове за напредък, без значение колко можеш.

като е племенник на Копола? Това прави ли го по-малко талантлив актьор? Тук да не става дума за раздаване на държавни постове! Гледайте "Лунатици" и "Да напуснеш Лас Вегас" и тогава говорете за връзкарство.

Освен "Лунатици" (той самият филм е симпатичен, а ролята му е второстепенна), от там насетне - порно (гледай Зандалий) и екшън герой!

Никалъс Кейдж изглежда, както малко попочистен Петър Слабаков... Тъжно. Както и да го погледнеш.

"Освен това от брака-еднодневка пострадала и репутацията на гримьорката. " ахаха :-) Изтрепа рибата. :-)

Има резон, ако се замислиш. 4 дни и е аут - не става за чеп за зеле значи и вече е разведена! А и неговите запои си ги бива - не изтрезнява с дни. И властите и нотариусите там си ги бива - заверяват юридически документи с подписите на хора неадекватни и в безпомощно състояние. У нас, поне на думи, това се води незаконно. Смрадлива история отвсякъде - златотърсачка, която работи в комбина с нотариус и свещеник и богат, дърт алкохолик-мераклия в перманентен запой или арогантен, богат, дърт, комплексиран мераклия и отчаяна азиатка (за пари, зелена карта, бело или нещо друго) това е въпроса?

Какви времена настанаха златотърсачки бол. Да се домогне за да се замогне за един ден. В случаят за 4.

Мъжете в критическа са готови да се разделят с всичко, за да си върнат самочувствието от тийнеджъркса възраст и тези с пари - успяват. Останалите търсят други начини.

Взимам одма момата Ерика Койке под закрилата на винкело, да види тя що е морална, финансова и материална щета!

Моята клиентка страда много през тези 4 дни , които за нея са равностойни, господа съдии, на 4 години тормоз от този пиян ответник.Първо, възползувайки се от пияното си състояние,г-н Кейдж й е правил най-неприлични подмятания и намеци.Той дори без да я подложи на стандартния "сексуален тормоз" с целувка ала Кубрат Пулев, директно се съвокупил с нея .Тя от своя страна, естествено , веднага го завела до първия свещеник, за да ги венчае.Така започнали тези невероятно дълги и мъчителни 4 дни , които се видели на клиентката ми като 4 години.Наистина тя нямала финансови проблеми за периода на брака, но не е лесно да съжителстваш с един морално пропаднал пияница, пък макар и да е бил финансово състоятелен.През това изгубено време ищцата пропусна да заеме поста директор на Световната банка/какъвто конкурс е бил обявен в тези 4 дни/ , нито е могла да състави екип за участие като кандидат в новата предизборна кампания за Президент на САЩ.Ето защо моралните щети и страдания са неизмерими ,равняват се на 4 години , като негативния ефект е не само за моята клиентка , но и за народа на КСъединените щати, господа съдии.

Ба, да ней пил, ба! То кът е пил дъл не съ е и оженил марцина - непоевал дажи!

Добре де, тоя дето ги е венчал не е ли забелязал, че младоженеца е в неадекватно пияно състояние? Иначе излиза просто като едно удобно извинение. Още повече , че е изтрезнявал цели 4 дни! Не се е развел на следващия ден. Само той си знае защо е решил да се разведе след 4 дни, но без съмнение това ще му струва пари

Ебеш и хвърляш. Ово е стандарт, както казал сърбина

Поканете го в Сърбия.

Ако цитирам немска поговорка, това ще ме направи ли германец ?

С каква цел привнасяш чужди поговорки на родна земя?

Ти все така ли се заяждаш или днес не си на кеф. Ако трябва отиди на доктор.

Ще го поканим в Русия, за да не плаща непосилни данъци.

Вие съвсем ли не правите разлика между виц и поговорка?

Крайно време е лутеранската църква и щата Невада да го съдят за несериозно отношение към брачната институция и сриване на авторитета ѝ като такава.

Добър актьор беше, ама годинките и алкохола не прощават...

...алкохолЪТ....

Доказано е, че тия дето коментират само за да поправят граматическите и правописните грешки на другите, страдат от психични заболявания.

Без доказателства е ясно, че тия, които пишат с правописни и граматически грешки са необразовани тъпаци.

Преди брака - с Ерика Койке, след развода - с Ерекция Ръкойка.

Това е Америка...

Кейдж ми е мнго любим актьор! Отделно ненавиждам голд дигерките, но тоя случай не е такъв. Опредлено трябва да си плати на жента. Да не пие до козирката следващият път, а сега дано го оскубят здраво за да му е за урок на него и всеки друг.

Аве, и тя не ще да е света вода ненапита! Освен ако не е толкова невинна, че не е забелязала че либето е фиркано, същото се отнася и за онези, които са ги "венчали" или каквото там са правили. Е, те такива хич не ги жаля, заслужават се!

А защо трябва да и плаща?! До кога с тези двойни стандарти? До кога все мъжете трябва да плащат за всичко? Не стига, че в съда при развод винаги, ама абсолютно винаги сме ощетената страна и децата, и имотите и парите ни взимат, ами и накрая издръжка трябва да плащаме?! За какво? Нали отговорността е и на двамата. Или само на мъжа му е било кеф, а жената е страдала и е била подтисната. Аре стига вече, че ми писна от простотии!

Защото не е имал сериозни намерения и се е изгаврил с нея, затова. И защото той иска да се разведат, а не тя. Отнесъл се е с нея като с проститутка. Щом е така - на проститутките са плаща.

'га го ядохте Суши-то не рИвахте, с'а рИвете?

Кейдж поне е консумирал Койке, а нашият беше сготвен от Суши.

Ракийчице, ракийчице, я те пием за добро, ти ме буташ у дзидо.

" В казан си се пекла, по тръбичка текла, Ракийчице, светая моченицице, Алелуя! " Напомни ми студентските купони с домашната ракия и бурканите желирано свинско!