Бившата жена на Кевин Костнър се изнесе от имението му

Множество камиони бяха забелязани пред имението на актьора в Калифорния, дни след като съдът постанови Баумгартнер да напусне семейната къща на стойност 145 млн. долара

Обратно в новината

Коментари - Бившата жена на Кевин Костнър се изнесе от имението му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия деца слонове ли ядат :)

Войната на семейство Роуз.

Най-после! Абе братчет, тая много луда бе!

То добре че не го е изхвърлила съ се парцалите.

Това му е втори брак. И играе в yellowstone което го прави мн зает. Нищо чудно ТЯ да се е забавлявала,а и голямата издръжка която иска тази?!

да ти става тоягата, веднага ти бият шут в задника

Срещу 250 000 долара месечно и аз мога да се омъжа за Кевин Костнър. И деца ще се опитам да му родя, или ще си осиновим...

да, ама и той е готов

Дедо остаря вече, пацата му вече е мека и спаружена и самолета не може да излита. Пък u дедо вече не го викат много-много за участия по филми, зер старост-нерадост. Като минеш 55-60 и от Холивуд ти бият шута. Тъй че дедо не е вече интересен и финансово красив за Крисито. Няма проблеми - ще си намери някой много по-млад, финансово красив и ще започне да си го глозга на воля и с апетит. Пък дедо Кевин ще й напълни един голям куфар с милиони долари на изпроводяк и готово. C'est la vie - ca казали французите.

Играе в най-гледания филм- поредицата yellowstone

от сарай в сглобяема къщичка. Това е то болезнен край за една златотърсачка. Иначе, щом има предбрачен договор, ще си тръгне с квото е дошла.

Живяла е толкова години с него. Родила му е 3 деца. Това не е златотърсачка. Аз, или всеки друг достоен мъж бих дал на такава жена половината или всичко което имам.

чиста, долнопробна златотърсачка е. намерила си е майстора. той щом е направил предбрачен договор, му е била ясна от началото .

250 х долара издръжка?! Децата са Застраховка за такива.

Блазя му на Кевин, отървал се е евтино от тая кобра, само дето не може да си върне изхабените нерви...

Сега и той ако се изнесе...

250 k на месец .Ово е стандарт .

подписвала се е под договор! Кьорав карти не играе.

И Трък Ю Трюдо се развежда след 18 години и 3 деца.

https://www.cbc.ca/news/politics/trudeau-gregoire-separation-1.6925254

Абе тези са луди! От много пари и безделие се чудят какви да ги измислят. 18 години заедно и 3 деца, а "непреодолими различия". Непреодолими са защото не инвестират във връзката си и после като почнат да остаряват не харесват промяната ... Болни американски мозъци.

за да им правиш психоанализа и да ги съдиш?!эСтава дума за Кевин Костнър, стюпид, не за лузъри кати теб!