Бившият барабанист и съосновател на групата Slipknot Джоуи Джордисън почина на 46 години

Тъжната вест съобщи семейството му, без обаче да посочва конкретна причина за неговата кончина.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям, велик барабанист, R.I.P.

Не съм го чувал този човек,но като го гледам на снимката,на човек не мяза! Ми,наркотици,какво друго!

People = Shit

Slipknot са страхотни. Цяла ера в Метала. RIP.

Бог поругаван не бива!

Кой Бог . Този в сърцето ти или другите богове. Бог на Католическите свещеници ПЕДОФИЛИ, Богът на мюсюлманите камикадзе , Амон Радо, Калифорния, Буда, Кришна. ... кой точно. Църквата унищожава истинският бог.

Все едно аз съм го писал. Браво за мнението!

Истинският Бог - триединният и единосъщен Бог Отец, Бог Син и Свети Дух. Нищо общо с това, което си изредил и недей да виниш Бог за греховете на хората. Всеки, който се я подиграл с Бога е получил своето възмездие - видно и от статията и снимковия материал към нея - така, че ако не ки го розбрал от гореизложеното в прав текст те съветвам да си по-обран в приказките си.

цветенце

Към Една - статията няма нищо общо с Бог, това първо. Второ, религията е нещо твърде лично и различно за всеки човек, и в същото време - прекалено комерсиализирано, в наши дни. Да обяснявате, че непознат за Вас човек е починал млад, защото не споделя Вашата религия, е смешно. Или че друг, пак непознат човек, трябва да внимава какво говори, че видиш ли, Той гледа, пак е смешно и леко жалко. Да почива в мир Джоуи!

Ако не го наврете тоя ваш измислен бог навсякъде, не можете.

Мило ми, цветенце. Яко си се оплело с листните въшки на модерния либерализъм. Има разлика между външната обредност - религията и истинската и живата вяра. Фактите говорят, че човек не бива да се подиграва с Бога. Това, което аз казвам е равносилно на "Шофирай внимателно". Човекът очевидно е бил богохулник приживе, а всички богохулници имат страшна смърт. Бог да го прости.

ПИПО

Обичам Slipknot. Да почива в мир.

R. I. P

Rip

да, хубав бил човека, ама объркал пътя ... съответно ще стигне до едно друго място

Лека му пръст на човечеца, ама: "Всички, които го познаваха, разбираха бързия му ум, нежната му личност, голямото му сърце и любовта му към всичко, свързано със семейството и с музиката." Нежната му личност и любовта към всичко направо струяха от музиката им! То и по снимките си личи де!