Бен Афлек ще живее с долар и половина на ден

Актьорът ще живее с по долар и половина пет дни в подкрепа на благотворителната кампания "Живей под прага на бедността".

Обратно в новината

Коментари - Бен Афлек ще живее с долар и половина на ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Пича! Чест му прави, че поне мисли за другите! А не занимава публиката с това, кои мацки са минали през леглото му!!

E! Пет дни. Защо не 500? Иначе, само си говорим.

за него няма проблем...след тези 5 дни отново ще си живее като милионер ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пет дни само.А ние като знаем,че следващите години все ще сме така?

позьор.

Айде сега глупости. долар и половина - някои в Африка живеят с толкова цяла година. :(

Съжалявам, че Афлек няма как да прочете коментара ми, но ако имаше начин, щях да го помоля да дойде в България след изборите и да направи едномесечна обмяна на такъв опит с новоизлюпените парламентаристи. Да живеят всички дружно с левовата равностойност на 1.5 щатски долара на ден. Хайде, може и да не включват сметките за ток, вода, парно телефон и интернет в тях (както и лекарствата). Така ще се доближат и до стандарта на целокупния български народ, чиито представители ще трябва да са...

В България всеки ден сме така. Бен, добре дошъл си и тук!

Браво на актьора! Да е жив и здрав!

Да пробва 5 години =)

Ами 21? Тъжна работа, от толкова време България е на равнището на Конго, а някога имахме ресурс да помагаме на т.нар. развиващи се страни.