17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оу, Кейт този път изглежда изключително добре. Изглежда като, че е качила един, два килограма и не изглежда толкова изпита , изтормозена и уморена в лицето. А може и отсъствието на етърва й да й се отразява добре на нервната система..

Къде са им маските? Какво е това парти като в доброто старо пред-Ковидно време? И ръкостискания?! И дистанция не се спазва.

Ами при 70% ваксинирани е така...Вероятно не сте чули.

Кое и е бляскавото, или само превеждаме новините на БиБиСи?

Кейт изглежда като истинска класическа холивудска звезда. Прекрасна. Класа и стил!

Изглежда като чалга звезда, то целия холивуд си е такъв кич, нито класа нито стил...

СЪЩИТЕ ”КРАЛСКИ” РЕПТИЛИ С НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ НАГЛОСТ СЕ ПОКАЗВАТ!

Кича се вижда навсякъде в това уж бляскаво събитие. То и самия филм е с протъркан до болка сценарии... Лошите са пак руснаци а добрите знаете. Кич и фалш с поредния опит за смислен и хубав филм. Претоплена манджа с познат вкус, ама целта е да носи пари. Като в България: чалгата е най-печеливша. Това е съвременната "мода"!

?!

Е как ще са чули, те не слушат с ушите си, а мислят със задниците си!!!

'ногу 'убава рокла, ма, Катеее! С тия лъскачи кат наша си са докарала! Ша ти краднем стайлинго, 'га има сватба у ма'алата!

много добре ама Даниел Крейг трябваше много по-рано да спре с ролята на Бонд. Гледам че 15 години той го е играл.???... Сори, лично мнение - но той не става за такава роля. Добър актьор обаче... Вечно намусен и с лице като на украински шофьор на ТИР, който раздава тупалки наляво и надясно.. можеше направо да сложат Джейсън Статъм на тая роля тогава, какво да се лъжем. Пиърс Броснан беше много добро попадение, Тимоти Долтън също, за Шон Конъри пък да не говорим... Роджър Мур - горе-долу ставаше и той. Дано само да не решат новия Джеймс Бонд да е черен или трансджендър... но няма да се учудя

Ти определено мислиш със задника си, ако смяташ, че тези рептили са ваксинирани.

На такива мероприятия облеклото е в съответствие с изпълняваната функция. Гледайки снимките Даниъл Крейг е оберкелнерът, Уилям е конферансието, а Кейт е певицата в кабарето. Или просто някой трябва да научи примитивите отвъд Ламанша на елементарни светски обноски. Без двамата Айлиш, разбира се, за тях е абсолютно безнадеждно да се опитва.

Както се казва в един старв виц, "Късно е чадо...." Средващият 007 ще е чернокожа жена. Остава само да видим, дали следващото "момиче" на Бонд ще бъде трансджендър. Вond actress Lashana Lynch has spoken about her role as the franchise’s first black female 007, saying it will “push the needle forward” in terms of representation. The west London star, 33, plays the mysterious Nomi in No Time to Die, which will be Daniel Craig’s last outing as James Bond. She is thought to play a new 007 after Bond retires from MI6.

Меган Маркъл може само да диша прахта на Мидълтън.

Кейтчето ако качи някое и друго килце ще стане перфектна!

Четох коментарите в руската и английската преса. Никъде няма толкова злоба и простотии. Само казвам.

Боже,Боже...кой ли измисля тези бомбастични блажни заглавия?

Излъчването и е кралско, няма спор. Както писаха и отсъствието на етърва й се е отразило добре. Мегън е направо прах в краката й. Да, Джеймс Бонд се е облякъл много келнерски но го е осъзнал късно ....

Красива двойка са Кейт и Уилям. Кейт действително цял живот се е готвила за тази роля и се справя много добре. Жал ми е за Хари и онази уонаби роялти кифла, която го съсипва от простотии. Американка, сър.

Кейт е всичко, което една кралица трябва да бъде и даже надминава очакванията! Контрастът с бозавото надоразумение отвъд голямата локва е фрапантен, наистина.

Знам за това, но иронията е, че няма да донесе толкова добри приходи, колкото предишните филми. Точно както и Оскарите с цялата тази политкоректност.